Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Derdijoks pārceļas uz Leverkūzenes "Bayer 04"

Derdijoks pārceļas uz Leverkūzenes "Bayer 04"
Erens Derdijoks
Foto: Professional Sport

Vācijas Bundeslīgas klubs Leverkūzenes "Bayer 04" pastiprinājis uzbrukuma līniju - no šveiciešu "Basel" iegūts 20 gadus vecais Erens Derdijoks, kurš aizvadījis 12 spēļu Šveices futbola izlasē.

20 gadus vecais Šveices izlases un līdzšinējais "FC Basel" uzbrucējs Erens Derdijoks no 1. jūlija oficiāli būs Leverkūzenes "Bayer 04" īpašums. Šodien leverkūzeniešu kluba amatpersonas apstiprinājušas, ka darījums ir veikts, un līgums ar turku izcelsmes futbolistu (Derdijokam ir arī Turcijas pase) noslēgts uz četriem gadiem. Par pārejas summu pagaidām tiek klusēts.

"Esam priecīgi, ka varējām iegādāties šo ļoti talantīgo uzbrucēju, kurš papildinās priekšējo līniju," šodien presei klāstījis "Bayer 04" direktors Volfgangs Holchoizers. Leverkūzenes klubu gan šobrīd vairāk nodarbina domas par sestdien gaidāmo Vācijas kausa izcīņas finālspēli pret Brēmenes "Werder" - abiem klubiem tikai uzvara kausa izcīņā garantētu vietu Eirokausos nākamsezon.

Līdz ar Derdijoka iegūšanu "Bayer 04" jaunajā sezonā būs visai plaši pārstāvēta priekšējā līnijā. Šosezon uzbrucēju duetu veidoja divi vācieši - Sebastians Kīslings un Patriks Helmess. Bruno Labadijas rīcībā vēl ir grieķu uzbrucējs Teofanis Gekass, kurš atgriezies no īres angļu "Portsmouth", kā arī jaunais talants - Rihards Sukuta-Pasu.

Izmantotie resursi:
bayer04.de


, 2009-05-28 18:59, pirms 15 gadiem
ES tā jūtu ka pēc pieciem gadiem viņa uzvārds būs diezgan pazīstams.
, 2009-05-28 19:42, pirms 15 gadiem
dekstors rakstīja: ES tā jūtu ka pēc pieciem gadiem viņa uzvārds būs diezgan pazīstams.
Jau tagad ir pazīstams. Vispār viņš un Johans Džorū no "Arsenal" manuprāt ir vieni no labākajiem jaunajiem talantiem Eiropā. Un abi šveicieši. Man prieks par šo transfēru, neskatoties uz vecumu, Erenam jau sen vajadzēja atstāt Bāzeli.
Vēlviens lielisks talants dodas uz Bundeslīgu. Patika kā viņš spēlēja EURO 2008 Šveices sastāvā. Esmu pārliecināts - mēs par vīnu vēl daudz ko dzirdēsim.
, 2009-05-28 19:47, pirms 15 gadiem
Tātad baumas par Helmesa pāreju uz Stutgarti sāk kļūt reālākas, jo savādāk Bayeram uzbrukuma līnija kļūst pārāk piesātināta... Savukārt Štutgartei pēc Gomeza pārejas uzbrucējs vajadzīgs, un ir arī nauda par ko pirkt
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.