Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Ibisevičs pagarina līgumu ar "Hoffenheim"

Ibisevičs pagarina līgumu ar "Hoffenheim"
Vedads Ibisevičs
Foto: AFP

Bosniešu futbolists Vedads Ibisevičs, kurš pirmajā aplī Vācijas Bundeslīgā guva 18 vārtus, šodien pagarinājis līgumu ar "Hoffenheim" uz četriem gadiem - līdz 2013. gada 30. jūnijam.

Atgādinām, ka 24 gadus vecais bosniešu uzbrucējs Vedads Ibisevičs kļuva par Vācijas Bundeslīgas pirmā apļa lielāko atklājumu, līgas jaunpienācējas "1899 Hoffenheim" labā 17 mačos gūstot 18 vārtus un lielā mērā nodrošinot komandai 1. vietu pēc pirmā apļa. Diemžēl starpsezonas laikā gūtais savainojums (krustenisko saišu plīsums) liedza futbola līdzjutējiem novērtēt Ibiseviča iespējamo devumu otrajā aplī - bosnietis to pilnībā izlaida, un "Hoffenheim" rezultāti krietni pasliktinājās. Šodien Vedads pagarinājis līgumu ar "Hoffenheim" uz četriem gadiem - līdz 2013. gada 30. jūnijam.

Par noslēgto vienošanos priecīgs ir "Hoffenheim" menedžeris Jans Šindelmaizers: "Vedada devums pirmajā aplī komandas veiksmīgajā sniegumā nebija tikai gūtie vārti. Viņš ir būtiska mūsu komandas sastāvdaļa. Līguma pagarināšanu var uztvert kā signālu, ka uzsāktais kopdarbs tālāk tiks atbilstoši realizēts."

Arī pats Ibisevičs ir priecīgs par nākamajiem gadiem, kuri tiks pavadīti Hofenhaimā: "Šeit esmu ļoti laimīgs. Arī pēc mana kājas savainojuma komanda un klubs izrādīja pilnīgu uzticību. Esmu ļoti apmierināts un gaidu nākamās sezonas sākumu!"

48 mačos "Hoffenheim" sastāvā Ibisevičs guvis 23 vārtus, taču īpaši iespaidīgs, kā jau minēts, bija bosnieša sniegums 2008./2009. gada sezonas pirmajā aplī Bundeslīgā - 18 vārtu guvumi.

Izmantotie resursi:
bundesliga.de


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-25 18:43, pirms 15 gadiem
andrisd rakstīja: Labs speletajs!
Zjel ka 6osezon traumu dabuja
Piekrītu. Īstenībā Bosnijas - Hercogovinas izlasei baigi labs uzbrucēju duets. Ibisevičs - Džeko! Viņi var priecāties...
, 2009-05-25 19:37, pirms 15 gadiem
Žēl ka viņš bija savainots. Ar viņu Hoffenheima būtu daudz augstāk turnīra tabulā. Novēlu viņam veiksmīgu karjeras turpinājumu bez traumām
, 2009-05-25 23:04, pirms 15 gadiem
Lai veseļojas čalis un pēc atgriešanās turpina bliezt tāpat kā šoseon pirmajā riņķī.
, 2009-05-25 23:43, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Lai veseļojas čalis un pēc atgriešanās turpina bliezt tāpat kā šoseon pirmajā riņķī.
Pievienojos laba vēlējumiem
, 2009-05-26 14:24, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Lai veseļojas čalis un pēc atgriešanās turpina bliezt tāpat kā šoseon pirmajā riņķī.
Ja būtu skaidri zināms, ka viņš atsāks TĀ sist vārtus, tad Bayern viņš būtu jānopērk
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.