Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Wolfsburg" treneris Magats: "Tas ir sapnis!"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Wolfsburg" treneris Magats: "Tas ir sapnis!"
Fēlikss Magats
Foto: AP

"Tas ir sapnis. Pirms sezonas es nekad nebūtu domājis, ka varam kļūt par Vācijas čempioniem," pēc vakardien izcīnītā Vācijas Bundeslīgas čempionu titula ar "Wolfsburg" komandu teicis tās galvenais treneris Fēlikss Magats.

Atgādinām, ka vakar Vācijas Bundeslīgas pēdējā, 34. kārtā, savā laukumā izcīnot uzvaru ar 5:1 pret Brēmenes "Werder", par jauno valsts čempioni pirmoreiz kluba vēsturē kļuva "VfB Wolfsburg" futbolisti, kurus trenē pazīstamais vācu futbola speciālists Fēlikss Magats. Piedāvājam jauno čempionu komentārus par triumfu Bundeslīgā.

Fēlikss Magats, "Wolfsburg" galvenais treneris: "Tas ir sapnis. Pirms sezonas es nekad nebūtu domājis, ka varam kļūt par Vācijas čempioniem. Mums izdevās demonstrēt spēcīgu sniegumu, tāpēc pelnīti esam kļuvuši par čempioniem. Es zināju, ka esam laba komanda. Atvadas [Magats nākamsezon trenēs "Schalke 04" - aut.] man, protams, ir ļoti smagas..."

Kristians Gentners, "Wolfsburg" aizsargs: "To vēl nevar aptvert. Palēnām tas notiks nākamajās dienās, manuprāt. Esam sasnieguši kaut ko vienreizēju visai pilsētai un apgabalam. Nospēlējām apbrīnojamu otro apli un katrā gadījumā pelnīti kļuvām par čempioniem."

Edins Džeko, komandas otrais labākais vārtu guvējs: "Tas ir sapnis! Nekad nebiju domājis, ka divu gadu laikā kļūšu par Vācijas čempionu. Forši, ka mēs ar Grafiti pārsitām mūžīgo Gerda Millera un Uli Hēnesa rekordu. Tagad svinēsim vismaz visu nakti!"

Martins Vinterkorns, komandas galvenā sponsora "Volkswagen" šefs: "Esmu ļoti apgarots ar futbolu un ļoti priecājos par Fēliksu Magatu. Viņš iegādājās īstos futbolistus un viņam ir izdevies izveidot lielu komandu."

Francs Bekenbauers, Minhenes "Bayern" prezidents: "Volfsburga titulu pilnībā pelnījusi. Otrajā aplī "Wolfsburg" futbolisti izšķirošā mačā paņēma "Bayern" un tagad - arī "Werder". Volfsburgas futbolisti bija vienīgie, kas rādīja stabilu un labu sniegumu. Beigās visvairāk izšķīra viņu spēks savā laukumā. Var tikai apsveikt Fēliksu Magatu un viņa komandu. Magatam ir izdevies no vidusmēra komandas izveidot valsts čempioni. Beigās vilki savas uzbrukuma stiprās puses izspēlēja nevainojami."

  -1 [+] [-]

, 2009-05-24 10:37, pirms 15 gadiem
ja ta ir ja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-24 11:07, pirms 15 gadiem
neko sev, a ko ta Bayern....

  -1 [+] [-]

, 2009-05-24 11:39, pirms 15 gadiem
apsveicu, apnikusi Bayern dominante