Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Maniše vienojies ar Ķelni, nesnauž arī citi Bundeslīgas klubi

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Maniše vienojies ar Ķelni, nesnauž arī citi Bundeslīgas klubi
Maniše
Foto: AFP

Par vērtīgu papildinājumu, gatavojoties jaunajai sezonai, parūpējies Vācijas Bundeslīgas futbola klubs "1. FC Köln", kas vienojies ar pazīstamo portugāļu futbolistu Maniši. Tāpat sastāvus pirms gaidāmās sezonas papildina arī citas vācu komandas.

31 gadus vecajam portugāļu pussargam Manišem vēl atlikušas medicīniskās pārbaudes Ķelnē, taču jau tagad ir kļuvis zināms, ka abas puses ir vienojušās. Par to vakar vakarā paziņojis "1. FC Köln" menedžeris Mihaels Maijers. Portugāles izlases futbolists karjeras laikā spēlējis vairākos pazīstamos Eiropas klubos - "Benfica", "Porto", Londonas "Chelsea", Milānas "Inter", bet pēdējā sezonā - Madrides "Atletico".

Maniše būs jau otrais Portugāles izlases pussargs Ķelnes klubā. Pirms pagājušās sezonas "1. FC Köln" papildināja sastāvu ar balsta pussargu Petitu (32), kurš gan portugāļu valstsvienību vairs nepārstāv.

Tikmēr nesnauž arī citas Bundeslīgas vienības. Valsts čempione "Wolfsburg", meklējot jaunu augstas klases uzbrucēju, kurš varētu būt vienlīdzīgs ar Edinu Džeko un Grafiti, noskatījusi brazīliešu futbolistu Nilmaru (25), par ko brazīliešu "Internacional" klubam gatava maksāt 13,5 miljonus eiro. Pirms pāris gadiem dzimtenē veiksmīgi spēlējošajam Nilmaram karjera Eiropā neizdevās, jo "Lyon" vienībā viņš guva tikai divus vārtus 32 mačos.

Bundeslīgas jaunpienācēja "FSV Mainz 05" ir ļoti tuvu Austrijas izlases futbolista Andreasa Ivanšica iegādei. Lai gan Ivanšicam vēl ir spēkā līgums ar Atēnu "Panathinaikos", Maincas kluba menedžeris Kristians Haidels jau paziņojis, ka abi klubi savā starpā ir vienojušies, tāpat arī Mainca un Ivanšics līguma detaļas jau norunājuši. Atliek tikai likt parakstus uz līguma.

Vēl pāris vidusmēra futbolistu pārgājuši no vienas Bundeslīgas komandas uz otru. Tā šveicietis Pirmins Šveglers (22) no Leverkūzenes "Bayer 04" nokļuvis Frankfurtes "Eintracht", ar kuru parakstījis līgumu uz trim gadiem. Rumāņu uzbrucējs Seržiu Radu lauzis līgumu ar "Wolfsburg" un atkal pievienojies Kotbusas "Energie", kas spēlēs 2. Bundeslīgā. Visbeidzot Eiropas U-21 čempions Fabians Jonsons, kurš var spēlēt gan aizsarga, gan pussarga pozīcijās, pievienojies Vācijas čempionei "Wolfsburg", pametot savu dzimto klubu "TSV 1860 München". Līgums parakstīts uz trim gadiem.

Izmantotie resursi:
kicker.de
bundesliga.de

  +3 [+] [-]

, 2009-07-20 11:48, pirms 15 gadiem
FC Koln tā nepajokam pastiprinās! Ja es nekļūdos ta Podoļskis arī ir Ķelnes klubā tagad?

  +4 [+] [-]

, 2009-07-20 12:02, pirms 15 gadiem
Man Maniche ilgus gadus simpatizē ar saviem tālsitieniem un piespēlēm..
Cerams,ka Ķelnes klubs būs viņa īstā vieta

  +5 [+] [-]

, 2009-07-20 12:18, pirms 15 gadiem
Liekas, ka tā Bundeslīga tomēr ir interesanta. Agrāk kaut kā nebiju pievērsis uzmanību, bet tagad šķiet, ka interesanto spēļu ziņā sit pušu Anglijas un Spānijas līgas (tām nedaudz ir nācies pasekot līdz). Arī vairāki paziņas ir teikuši, ka Vācijā normāli spēlē futbolu.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-20 12:54, pirms 15 gadiem
Nu Manishe labi parasti speelee tikai izlasee

  -1 [+] [-]

, 2009-07-20 12:56, pirms 15 gadiem
prieks par Manīši. dievinu viņu. labāk Ķelnē nekā kautkādā vienā no pēdējiem klubiem Turcijā. žēl, ka nesanāca karjera viņam nevienā no grandiem, kuros spēlēja, nenovērtēja viņu. bet nu, prieks, ka Vācijā spēlēs.
kā arī Maniše ar Petitu... abi centrā... ideāli. viņi abu tālsitieni es domāju novedīs Ķelni ļoti augstu tabulā.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-20 13:02, pirms 15 gadiem
Tikmeer Breemene turpina mekleet balsta pussargu. Izskataas, ka Marseljas kapteinis un albaanju briinums Loriks Cana Bundesliigai metiis liikumu, jo anglji tomeer maksaa vairaak. Tagad karstaakais kandidaats esot Tims Borovskis, jo Shaafs atshkjiriibaa no lielaakaas daljas liidzjuteeju uzskata, ka Borovskis varot speeleet DM poziicijaa. Tikmeer Bayern par Borovska paareju prasot... naudu(!) Pats Tims ir pieraadiijis augstaaku inteligjences liimeni kaa Podoljskis - vinjam Bayern ir apriebies jau peec pirmaas sezonas.

     [+] [-]

, 2009-07-20 14:21, pirms 15 gadiem
kas tad viņiem Fringsā nepatīk? neesmu sen interesējies par Brēmeni, tik zinu, ka pēdējā laikā Frings cīnījās ar traumām.

     [+] [-]

, 2009-07-20 14:56, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: kas tad viņiem Fringsā nepatīk? neesmu sen interesējies par Brēmeni, tik zinu, ka pēdējā laikā Frings cīnījās ar traumām.
Fringsam vajag lielāku brīvību,tāpēc viņi meklē TĪRĀKO balsta pussargu Borovskis toč tāds nav.Baumans bija,bet beidza karjeru,meklē aizvietotāju

  -1 [+] [-]

, 2009-07-20 15:18, pirms 15 gadiem
ibio, Baumans beidz karjeru? pat nezināju. ļoti žēl.

     [+] [-]

, 2009-07-20 17:03, pirms 15 gadiem
Veiksmi Maniš!

     [+] [-]

, 2009-07-20 23:37, pirms 15 gadiem
M rakstīja: Pats Tims ir pieraadiijis augstaaku inteligjences liimeni kaa Podoljskis - vinjam Bayern ir apriebies jau peec pirmaas sezonas.
Labs uzbrauciens

  -2 [+] [-]

, 2009-07-20 23:49, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Labs uzbrauciens
Vispār jau nekas tur labs nav, jo Werder jau nu toč nav labāks par Bayern,to pierāda viņu zemā popularitāte,rezultāti un to,ka daudzi Werder spēlētāji ir pārgājuši uz Bayern.Tas nekas,ka aiziet atpakaļ,laikam tāpēc,ka WERDER NAV KONKURENCE,bet spēlēt gribas

     [+] [-]

, 2009-07-21 02:21, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Vispār jau nekas tur labs nav, jo Werder jau nu toč nav labāks par Bayern,to pierāda viņu zemā popularitāte,rezultāti un to,ka daudzi Werder spēlētāji ir pārgājuši uz Bayern.Tas nekas,ka aiziet atpakaļ,laikam tāpēc,ka WERDER NAV KONKURENCE,bet spēlēt gribas
Ta ne jau par to, kāds ir katrs klubs vai kādu apstākļu dēļ spēlētāji no viena kluba uz otru pāriet, vienkārši tā uzbraukt vajag mācēt.