Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hoffenheim" pussargam Eduardo piecu spēļu diskvalifikācija

"Hoffenheim" pussargam Eduardo piecu spēļu diskvalifikācija
Karloss Eduardo
Foto: AFP

Vācijas Futbola federācija (DFB) "Hoffenheim" komandā spēlējošajam brazīliešu pussargam Karlosam Eduardo piešķīrusi piecu spēļu dikvalifikāciju par sitienu pretiniekam ar elkoni. Šāds lēmums pieņemts sakarā ar disciplināriem pārkāpumiem jau iepriekš.

21 gadus vecais pussargs pārkāpumu izdarīja Bundeslīgas 27.kārtas mačā, kur viņa pārstāvētā "Hoffenheim" tikās ar "Bochum" vienību. Eduardo no laukuma tika noraidīts spēles 59. minūtē pēc tam, kad ar elkoni bija iesitis Filipam Boenigam pa krūtīm.

Ar to netika noslēgts "Hoffenheim" noraidīto spēlētāju saraksts - divas minūtes pēc brazīlieša noraidījuma sarkanā kartīte tika parādīta arī vārtsargam Danielam Hāsam, kurš komandu no vārtu zaudējuma izglāba tikai ar pēdējās cerības sodu. Palikšana deviņu vīru sastāvā nenāca Hofenheimas klubam par labu - savā laukumā tika piedzīvota sagrāve ar rezultātu 0:3.

Eduardo nesportiskā darbība laukumā tikusi fiksēta jau iepriekš, kad draudzības spēlē pret "Hamburg" klubu viņš inscinēja kautiņu, par ko tika diskvalificēts uz divām līgas un trim draudzības spēlēm. Līdz ar to ierasto trīs spēļu vietā DFB pieņēma lēmumu brazīliešu futbolistam piešķirt piecu spēļu diskvalifikāciju, kas šajā sezonā ļaus viņam palīdzēt savai komandai vairs tikai divās atlikušajās spēlēs. Gan klubs, gan arī pats spēlētājs paziņojuši, ka šo lēmumu pārsūdzēt netaisās.

Sezonas vidū līderpozīcijā pabijusī "Hoffenheim" noslīdējusi vairākas vietas zemāk un ar 44 punktiem ieņem 6. vietu. Līdz Bundeslīgas sezonas beigām palikušas septiņas kārtas.

Izmantotie resursi:
soccerway.com

     [+] [-]

, 2009-04-15 07:46, pirms 15 gadiem
tas nekas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-15 10:19, pirms 15 gadiem
gailēns tik pa diskvalifikācijām dzīvojas

     [+] [-]

, 2009-04-15 15:02, pirms 15 gadiem
Bāc, tik talantīgs spēlētājs, ideāls uzbrūkošais pussargs Es pat nesaprotu kādā veidā TSG1899 dabūja TIK talantīgu un pieprasītu spēlētāju savā sastāvā brīdī kamēr viņu gribēja daudzi lieli klubi pirkt! Loģiski, ka HOPA nauda Bez šamā būs smagi, visu laiku kkādus sūdus taisa!