Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Par "Bayern" treneri oficiāli apstiprināts van Gāls

Par "Bayern" treneri oficiāli apstiprināts van Gāls
Luiss van Gāls
Foto: AFP

Vācijas bundeslīgas futbola kluba Minhenes "Bayern" ģenerālmenedžeris Uli Hēness oficiāli apstiprinājis, ka par komandas jauno galveno treneri kļūs holandiešu speciālists Luiss van Gāls.

Pēc vakar izcīnītās uzvaras bundeslīgas 32. kārtas spēlē ar 3:0 pār Leverkūzenes "Bayer 04" vienību Hēness televīzijas kanālā "Premiere" atkājis šo informāciju, sakot, ka oficiāla līguma parakstīšana gaidāma "tuvākajās četrās piecās dienās". "Mēs apstiprinām, ka 1. jūlijā van Gāls kļūs par komandas treneri."

Aizvadītajā sezonā Nīderlandes čempionātā van Gāls līdz čempiontitulam aizveda "AZ Alkmaar", ar kuru viņam ir saistības vēl līdz nākamās sezonas izskaņai. Kompensācijas lielumu Nīderlandes klubam "Bayern" pašlaik nevēlas apspriest.

Kā zināms, aprīļa beigās tikai pēc desmit mēnešu atrašanās galvenā trenera amatā "Bayern" atbrīvoja Jirgenu Klinsmanu, kura vietu līdz sezonas beigām ieņēmis Jups Heinkess.

Izmantotie resursi:
AFP


, 2009-05-13 01:10, pirms 15 gadiem
Super. Zināju, ka tas notiks!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-13 01:59, pirms 15 gadiem
Interesanti. Cerēsim, ka viņš spēs savaldīt bavāriešu primadonnas.
, 2009-05-13 02:03, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nu tad beidzot varēs parādīt, kas ir kas. Nevis kulties pa Nīderlandes čempi bez īpašām perspektīvām.
-1.
it kā Holande būtu kaut kāda Kazahstāna un it kā ar Holandes klubu nevarētu kaut ko pierādīt Domāju, ka Eredivisie čempiona tituls viņam kaut ko nozīmē. Pirmā komanda, kas pēdējos 20 ar astīti gados ir pārtraukusi lielā trijnieka dominanci.

Par pašu faktu īpaši nelamāšos, nenolaidīšos tik zemu..
Vienīgi žēl, ka tik labs treneris tam Vācijas klubam, kas simpatizē vismazāk, bet uz to jau visu laiku "vilka", ka tāds iznākums būs.
Novēlu vismaz Čempionu Līgā kādiem angļiem spārniņus aplauzt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-13 07:54, pirms 15 gadiem
Redzēs, ko van Gāls spēs parādīt pie Bayern stūres Cerams, ka viņa ietekmē Bayern vadība dabūs kādu holandiešu stāriņu nopirkt
, 2009-05-13 09:36, pirms 15 gadiem
Mana fantāzija ka AZ jaunais treneris būs Franks Rijkards.Bet loģiski domājot laikam tas nenotiks.
, 2009-05-13 09:47, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Super. Zināju, ka tas notiks!!!!!
tev kaa bayern fanam, vajadzeetu arii zinaat, ka djego ir vienojies ar bayern, tagad tikai javienojaas klubiem
, 2009-05-13 11:08, pirms 15 gadiem
Tas ir lieliski. Sim trenerim ir jatrenee grandi - tas ir vina limenis. Varbudz beidzot ari Bayern saaks spelet skatamu futbolu.
, 2009-05-13 11:58, pirms 15 gadiem
antinsh rakstīja: tev kaa bayern fanam, vajadzeetu arii zinaat, ka djego ir vienojies ar bayern, tagad tikai javienojaas klubiem
Kas Tev to teica? Dzhairs da Kunja vai pats Uli personiigi? Par plikiem 25 miljoniem eur vien Djeego paareja diemzheel nebuus iespeejama, sarunas beigas. (Ja paketee klaat pieliktu Borovski, tad veel var padomaat)
, 2009-05-13 13:16, pirms 15 gadiem
M rakstīja: Kas Tev to teica? Dzhairs da Kunja vai pats Uli personiigi? Par plikiem 25 miljoniem eur vien Djeego paareja diemzheel nebuus iespeejama, sarunas beigas. (Ja paketee klaat pieliktu Borovski, tad veel var padomaat)
Nu vispār zināms pamatojums ir viņa sacītajam, te būs links no vācu BILD, kur šāda info pavīd: bild.de: Werder Bremen: Bayern München schnappt Juventus...
Arī KICKER.DE tāda info uzpeldēja...
Kaut gan es pats tam nenoticēšu, līdz šāda info neparādīsies Bayern mājas lapā
A tu domā, ka Bayern vadība neatdotu Borovski +25 milj, lai neiegūtu Diego? Domāju, ka ilgi nedomājot atdotu, ņemot vērā, ka viņš uz laukuma tiek visai reti un arī tikai uz maiņu...
, 2009-05-13 14:23, pirms 15 gadiem
Jā, nespēja noturēties pretī Bayern valdzinājumam!
, 2009-05-13 15:31, pirms 15 gadiem
Jay rakstīja: Nu vispār zināms pamatojums ir viņa sacītajam, te būs links no vācu BILD, kur šāda info pavīd: bild.de: Werder Bremen: Bayern München schnappt Juventus...
Arī KICKER.DE tāda info uzpeldēja...
Kaut gan es pats tam nenoticēšu, līdz šāda info neparādīsies Bayern mājas lapā
A tu domā, ka Bayern vadība neatdotu Borovski +25 milj, lai neiegūtu Diego? Domāju, ka ilgi nedomājot atdotu, ņemot vērā, ka viņš uz laukuma tiek visai reti un arī tikai uz maiņu...
Un to, ka saņem gandrīz tikpat lielu algu, cik Riberī Da nezinu kam ticēt, pašlaik Djego izskatās, ka ir 60% juve, 40% Bayern Jo Juves prezidents arī esot teicis, ka vienošanās jau panākta utt Bet Van Gāls ir milzīgs Djego talanta piekritējs Ja nebūtu Juve, tad jau tuvākajās dienās ar Van Gālu visam vajadzētu būt skaidram
, 2009-05-13 17:21, pirms 15 gadiem
GUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.....
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.