Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Šāfs varētu kļūt par "Wolfsburg" galveno treneri

Šāfs varētu kļūt par "Wolfsburg" galveno treneri
Tomass Šāfs
Foto: AFP

Par Vācijas bundeslīgas futbola kluba "Wolfsburg" galveno treneri nākamsezon varētu kļūt Tomass Šāfs, kurš pašlaik trenē citu bundeslīgas komandu Brēmenes "Werder", vēsta vācu izdevums "Bild". Kā zināms, "Wolfsburg" šī brīža galvenais treneris Felikss Magats pēc sezonas beigām dosies uz "Schalke 04" vienību.

Pēc "Bild" rīcībā esošas informācijas "Wolfsburg" jau ir uzsākuši sarunas ar Šāfu. Pats treneris, kuram līgums ar klubu ir spēkā līdz nākamās sezonas izskaņai, nav vēlējies komentēt šīs ziņas. Arī "Werder" direktors Klauss Allofs noliedz Šāfa pāreju, izdevumam "Kicker" atklājot, ka "nav pierādījumu par trenera vēlmi doties uz Brēmenes komandu". "Es par šo neko nezinu. Šobrīd treneris un komanda ir maksimāli koncentrējušies pēdējo nedēļu lieliskajam sniegumam un vēlas šai sezonai tikpat veiksmīgu finišu," atzina "Werder" boss Villijs Lemke.

Vietējo mediju vērtējumā kā citi iespējamie Magata aizvietotāji tiek minēti Kristofs Daums, Klaudio Ranjeri, Mihaels Laudrups, Bernds Šusters, Armins Vē un Mirko Slomka.

Šo svētdien paies desmit gadi, kopš Šāfs trenē "Werder" komandu, kurā viņš aizvadīja visu savu futbolista karjeru laikaposmā no 1978. līdz 1995. gadam. Šāfa vadībā "Werder" kļuvuši par bundeslīgas čempioniem 2004. gadā, kā arī izcīnījuši Vācijas kausu 1999. un 2004. gadā. Šosezon "Werder" ir lieliska iespēja tikt pie vēl diviem kausiem - 20. maijā Brēmenes klubs spēlēs UEFA kausa izcīņas finālā, bet 30. maijā Vācijas kausa finālā spēkiem mērosies ar Leverkūzenes "Bayer 04".

Bundeslīgas kopvērtējumā līderei "Wolfsburg" pēc šodien piedzīvotā zaudējuma ir vienāds punktu skaits ar Minhenes "Bayern", bet šā brīža vicečempione "Werder" atrodas tikai desmitajā vietā.

Izmantotie resursi:
AFP
bild.de
sport1.de


, 2009-05-09 20:28, pirms 15 gadiem
Ļoti šaubos, ka kas tāds varētu notikt ņemot vērā to ka viņš VISU savu karjeru ir pavadījis tieši Werderā, gan kā spēlētājs, gan kā treneris.
, 2009-05-09 20:56, pirms 15 gadiem
Danila12345 rakstīja: Ļoti šaubos, ka kas tāds varētu notikt ņemot vērā to ka viņš VISU savu karjeru ir pavadījis tieši Werderā, gan kā spēlētājs, gan kā treneris.
paliks Werderā, ja Brēmene uzvarēs UEFA kausā, kurš praktiski jau pieder Šāfam
, 2009-05-09 21:03, pirms 15 gadiem
krissz rakstīja: paliks Werderā, ja Brēmene uzvarēs UEFA kausā, kurš praktiski jau pieder Šāfam
Nu, Ukrainas klubi arī nav ar pliku roku ņemami.
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.