Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Nuke

Van Gāls un Diego uz Bayern?

Van Gāls un Diego uz Bayern?
FC Bayern

Vācu futbola kluba Bayern vadībai bijusi slepena tikšanās ar Werder Bremen pussarga Diego aģentu un tēvu Djair da Cunha, kā arī otra - ar treneri Luisu van Gālu, par iespējamo abu pievienošanos klubam nākamajā sezonā, ziņo Vāciju laikraksts BILD.

Laikrasts ziņo, ka Diego it kā jau esot vienojies ar Juventus par iespējamo pāreju, tomēr vienlaicīgi atzinis, ka labprāt paliktu tomēr spēlēt Vācijā. Bayern jau šobrīd ir gatavi piedāvāt Bremenei pirkt Diego, tomēr šis pirkums nevar notikt, kamēr nav zināms kas būs Bayern jaunais treneris.. Un tādēļ šobrīd lielā steigā notiek pārrunas ar Luisu Van Gālu un avoti vēsta, ka tuvākajās 10 dienās varētu tikt panākta vienošanās.

Lai arī Van Gāla esošais klubs Alkmaar ir paziņojus, ka nelaidīs Gālu nekur, tomēr skaidrs, ka viņi tā šādā veidā vēlas no Bayern izspiest tikai lielāku pārejas naudu.


, 2009-05-05 18:10, pirms 15 gadiem
varbūt!
, 2009-05-06 12:18, pirms 15 gadiem
Man labaak patiktu ja Diego paliktu Werderaa.. Tas jau kaa vinju simbols!
, 2009-05-06 13:31, pirms 15 gadiem
transfēru summa tiek lēsta apšaubāmi maza, tāpēc stipri šaubos, ka Rivjērs būs gatavs pārdot šo spēlētāju...
, 2010-02-11 13:27, pirms 14 gadiem
da tas Bayern var ņemt kādus trenerus un spēlētājus vien grib, tāpat neko nepanāks :d
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.