Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" prasīs kompensāciju par Robena savainojumu

Andrejs Siliņš

"Bayern" prasīs kompensāciju par Robena savainojumu
Arjens Robens
Foro: EMPICS Sport/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Minhenes "Bayern" vadība ir saniknota par pussarga Arjena Robena savainojumu pēc spēlēšanas izlasē un no Nīderlandes Futbola federācijas (NFF) grasās pieprasīt finansiālu kompensāciju.

Pagājušās sezonas Bundeslīgas labākais spēlētājs Nīderlandes valstsvienības rindās jūnijā notikušajā Pasaules kausa izcīņā iesaistījās pēc grupu turnīra, kad bija ticis galā ar iepriekšējo savainojumu, un bija nozīmīgs posms komandā, lai tā aizkļūtu līdz finālam. Atgriežoties klubā, Robenam tika veiktas medicīniskās pārbaudes un konstatēts muskuļa plīsums kreisās kājas augšstilbā. Tas nozīmē, ka bez futbola nīderlandietim nāksies iztikt vismaz nākamos divus mēnešus.

Par to, protams, maigi sakot, sajūsmā nav minhenieši. "Tas ir bezatbildīgi, ka iepriekšējā diagnoze nav veikta akurāti, un viņam atļauts spēlēt šādā veselības stāvoklī," uz Nīderlandes izlases ārstu nolaidību norāda "Bayern" kluba galvenais ārsts. "Vairākkārt piedāvāju savu palīdzību diagnozes noteikšanā, bet viņiem tas nebija vajadzīgs."

Arī pats Robens paudis sarūgtinājumu, tai pat laikā noliedzot savu iespējamo vainu par savainojuma slēpšanu: "Nospēlēju četras spēles Pasaules kausā un 120 minūtes finālā. Pēc tā nejutu nekādas sāpes, tāpēc nolēmu doties atvaļinājumā."

Minhenes kluba vadītājs Karls Haincs Rummenige jau paziņojis, ka vērsīsies pie NFF, lai pieprasītu kompensāciju. "Protams, Minhenes "Bayern" klubs ir ļoti dusmīgs. Kārtējo reizi mūsu klubam ir jāapmaksā rēķins [par ārstēšanu] pēc tam, kad spēlētājs guvis savainojumu, spēlējot valstsvienībā."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -3 [+] [-]

, 2010-08-04 17:52, pirms 14 gadiem
aaak diews..kas tik tai futbolaa nenotiek..jaamaksaa par kartinjaam un tagad jau jaamaksaa par to ka Robens sawainots... TAA TAD ROBEENU SAWAINOJA NIIDERLANDES FUTBOLA FEDERAACIJA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-08-04 17:57, pirms 14 gadiem
Maino rakstīja: Pareizi vien dara. To, ka tu no futbola neko nejēdz esi jau pierādijis agrāk komentējot, bet nu..."Bayern" ir jāmaksā liela nauda. Tuir tā lieta.
Atkal tu Tu tak teici ka robeena sawainojums naw nekas traks....redz ka bayern domaa ka ir gan..

  +2 [+] [-]

, 2010-08-04 17:57, pirms 14 gadiem
man jau liekas, ka tas tikai normaali buutu, ka par traumaam, kas dabuutas izlasee federaacija pati piedaavaatu vismaz daljeeji segt aarsteeshanaas izdevumus, jo klubs tomeer ir ieguldiijis pamatiigus liidzekljus speeleetaajaa un var teikt, ka palicis zaudeetaajos jo deelj traumas Robens izlaidiis 2 meeneshus

  +7 [+] [-]

, 2010-08-04 17:58, pirms 14 gadiem
Nu ja nejuta nekādas sāpec, tad kāpēc jāizmeklē? Tur jau drīzāk pašam Robenam vajadzētu pa ausīm iedot...pats tak liels cilvēks un situāciju ļoti labi saprot, ja nu kaut kas atgadās!
p.s. Ja izlases spēļu laikā nav sudzejies, tad kur teikts, ka savainojums nav gūts tajā pašā viņa piesauktajā atvaļinājumā???
Slēpts komentārs: Chris_Drury

     [+] [-]

, 2010-08-04 18:17, pirms 14 gadiem
Vai nav tā, ka Izlase klubam maksā tādu kā apdrošināšanas naudu pirms saukšanas uz izlasi un ja kaut kas notiek tad klubs saņem to naudu... hm? Varbūt kļūdos.

  -1 [+] [-]

, 2010-08-04 18:20, pirms 14 gadiem
mulkjiibas,vinjs var spelet
dakteri kludijas ar diagnozi

  -1 [+] [-]

, 2010-08-04 18:23, pirms 14 gadiem
Chris_Drury rakstīja: aaak diews..kas tik tai futbolaa nenotiek..jaamaksaa par kartinjaam un tagad jau jaamaksaa par to ka Robens sawainots... TAA TAD ROBEENU SAWAINOJA NIIDERLANDES FUTBOLA FEDERAACIJA
Auns esi ? Federācija ir abildīga par spēlētājiem , ko paņem izlasē . Un atbildīga šajā gadījumā , ka laida savainotu Robbenu laukumā .

  -1 [+] [-]

, 2010-08-04 18:26, pirms 14 gadiem
host rakstīja: Auns esi ? Federācija ir abildīga par spēlētājiem , ko paņem izlasē . Un atbildīga šajā gadījumā , ka laida savainotu Robbenu laukumā .
Robeens ir auns....Ja vinjsh kaut ko buutu teicis tad arii buutu paarbaudiits un nesanaaktu nekaadi suudi.. Looggiski ka aarstiem ik peec stundas naw jaapaarbauda katrs speeleetaajs kursh pats juutas labi....

  +4 [+] [-]

, 2010-08-04 18:29, pirms 14 gadiem
host rakstīja: Auns esi ? Federācija ir abildīga par spēlētājiem , ko paņem izlasē . Un atbildīga šajā gadījumā , ka laida savainotu Robbenu laukumā .
Robenu jau tā nesūtīja spēlēt PK apakšgrupas spēlēs, gaidīja, kamēr izveseļosies.
Bet ar valsts izlasē gūtajām traumām lietas futbolā nav tik sakārtotas kā citos sporta veidos. Kaut kā nedzird, ka citu sporta veidu klubi (basketbols, hokejs) sūdzētu tiesā federācijas, jo tur visu nokārto apdrošināšana.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-04 19:36, pirms 14 gadiem
man galīgi vienalga vai dabūs to naudu vai nē, galvenais lai pēc iespējas atrāk atgriežas sastāva, jo bez viņa būs grūti, jo viņš ir viens no labākajiem, ja nepats labākais spēlētājs klubā.
Veseļojies vecīt, lai var palīdzēt Bayern šosezon izcīnīt gan bundeslīgas titulu, gan čempionlīgas kausu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-08-05 01:54, pirms 14 gadiem
Oranžā muļķu zeme! Būtu ļāvuši "Bayern" ārstam piedalīties diagnozes noteikšanā, nebūtu tagad tik daudz nepatikšanu! Tiešām kauns

     [+] [-]

, 2010-08-05 01:55, pirms 14 gadiem
Chris_Drury rakstīja: Robeens ir auns....Ja vinjsh kaut ko buutu teicis tad arii buutu paarbaudiits un nesanaaktu nekaadi suudi.. Looggiski ka aarstiem ik peec stundas naw jaapaarbauda katrs speeleetaajs kursh pats juutas labi....
Izlasi rakstu, bērns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja