Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

"Schalke 04" pirmo treniņu ignorē desmit spēlētāji

"Schalke 04" pirmo treniņu ignorē desmit spēlētāji
"Schalke 04" futbolisti
Foto: AFP

Vakar pusdienlaikā gatavoties sezonas otrajai pusei sāka Vācijas bundeslīgas futbola klubs "Schalke 04", taču tajā nezināmu apstākļu dēļ trūka desmit svarīgu spēlētāju. Galvenais treneris Freds Rutens notikušo skaidri nepaskaidroja, ļaujot žurnālistiem izvirzīt savas teorijas par notikušo.

Vakar plkst. 14:00 gatavošanos sezonas otrajai pusei uzsāka Gelzenkirhenes "Schalke 04" futbolistu. Ar kopējo grupu netrenējās desmit visai pazīstami un svarīgi vienības spēlētāji - Marselo Bordons, Rafinja, Džefersons Farfans, Kevins Kuranji, Visente Sančezs, Karloss Grosmellers, Gustavo Varela, Karloss Zambrano, Ze Roberto, kā arī Levans Kobiašvili.

"Schalke 04" rindās spēlētāji pēdējā laikā visai bieži izceļas ar disciplīnas pārkāpumiem, īpaši par to rūpējas brazīlietis Rafinja, kurš, ignorējot kluba nostāju, aizbrauca uz Olimpiskajām spēlēm Brazīlijas sastāvā, bet sezonas pirmajā pusē par pārāk skaļo uzdzīvi pat tika arestēts. Arī izstāšanās no Eirokausiem un tikai 7. vieta bundeslīgā Gelzenkirhenes komandai rada palielas problēmas...

"Šie spēlētāji netrūka, par to esmu informēts. Kāpēc tā, lai paliek pie manis..." vakar īgni atteica Freds Rutens, "Schalke 04" galvenais treneris. "Nezinu, vai rīt visi būs ierindā. Tomēr pirmās trīs treniņu dienas tik un tā nav pārāk svarīgas." Pēc šiem izteikumiem Vācijas mediji jau izdomājuši "Schalke" devīzi: "Lai nāk, kuri vēlas, šeit tāpat nekas īpašs nenotiek."

Piemēram, brazīlietis Ze Roberto (nejaukt ar Minhenes "Bayern" spēlējošo vārda brāli) nesen intervijā atklāti pateica: "Man ir apnicis celties septiņos no rīta un trenēties mīnus desmit grādos. Tas neiespaido manu sniegumu. Man pietiek! Vācijā vairs neatgriezīšos." Uz brazīlieša izteikumiem "Schalke" menedžeris Andreass Mellers atbildēja, ka viņam ir līgums un punkts. Kā redzams, tas Ze Roberto īpaši neinteresē. Kamēr Mellers janvāra laikā sola tikt skaidrībā ar disciplīnu un komandai nevajadzīgajiem spēlētājiem, atliek tikai minēt, vai spēlētāji pirmo treniņu vienoti ignorējuši vai arī kluba vadība atļāvusi atvaļinājumu pagarināt par pāris dienām...

Izmantotie resursi:
bild.de


, 2009-01-04 12:06, pirms 15 gadiem
[quote]Piemēram, brazīlietis Ze Roberto (nejaukt ar Minhenes "Bayern" spēlējošo vārda brāli) nesen intervijā atklāti pateica: "Man ir apnicis celties septiņos no rīta un trenēties mīnus desmit grādos. Tas neiespaido manu sniegumu. Man pietiek! Vācijā vairs neatgriezīšos." [/quote]
Džekam ''nedaudz'' par daudz sakāpis galvā.
Slēpts komentārs: Midfielder
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: krissz
, 2009-01-04 12:16, pirms 15 gadiem
Midfielder rakstīja: Labak lai nenak vispar nevis atnak pierijusies! Svetki tak ir janosvin...
vini it ka ir profesionali sportisti... nevis ierindas darbinieki, lidz ar to pret savu darbu, kurs ir diegzan labi apmaksats ir ari attiecigi jaatiecas... Trenins paliek trenins, -10 vai +10, ciikst ka skukis...
, 2009-01-04 12:18, pirms 15 gadiem
man liekas, ka kaveejas algu izmaksas, tapeec dzeki atlaujas taa dariit, cita logiska izskaidrojuma nav, jo 10 cilveeki ir paraak daudz , tur ir kopeeja probleema .
, 2009-01-04 12:30, pirms 15 gadiem
Kurs normals tik agri trenejas
, 2009-01-04 12:31, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Kurs normals tik agri trenejas
Visi profesionālie sportisti!
, 2009-01-04 12:34, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Kurs normals tik agri trenejas
Nu b*ē, ja grib gulēt līdz 12 dienā, tad lai neparaksta līgumu, un guļ kautvai visu dienu!
, 2009-01-04 12:42, pirms 15 gadiem
Schalke is going down...
, 2009-01-04 12:44, pirms 15 gadiem
"Kamēr Mellers janvāra laikā sola tikt skaidrībā ar disciplīnu un komandai nevajadzīgajiem spēlētājiem, atliek tikai minēt, vai spēlētāji pirmo treniņu vienoti ignorējuši vai arī kluba vadība atļāvusi atvaļinājumu pagarināt par pāris dienām..."

nu ibio, tad jau sanāk, ka viņi pasi neko nezina. varbūt komanda ļāvusi spēlētājiem pagarināt brīvdienas... bet tracis jau sacelts.
, 2009-01-04 13:24, pirms 15 gadiem
Gazproms nogriezis finansējumu Šalkei varbūt??
, 2009-01-04 14:45, pirms 15 gadiem
Tik superīgs klubs un šitādas scheisses notiek !!!
, 2009-01-05 21:51, pirms 15 gadiem
"Lai nāk, kuri vēlas, šeit tāpat nekas īpašs nenotiek." labs...
bet nu salkei tas nerada pozitiivu iespaidu ne pavisam..un taads klubs kaa salke.. no ze roberto un rafinja ir jaatiek valjaa...tie man skiet tur visu negatiivo rada
"Stuttgart" futbolisti pēc vārtu guvuma. Foto: Tom Weller/AP/Scanpix
2

Kramariča meistarklase pret "Bayern" un pašu uzvara Štutgartei sniedz sudrabu

Vācijas futbola Bundeslīgā piekto reizi vēsturē sudraba godalgas izcīnījis Štutgartes klubs. Šodien pēdējā kārtā štutgartieši ar 4:0 sakāva Menhengladbahas komandu, kā arī sagaidīja "Hoffenheim" panākumu (4:2) pār Minhenes "Bayern".
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.
Minhenes "Bayern" un Lovro Zvonareks (Nr. 34) pēc vārtu guvuma. Foto: Michael Weber/Imago Images/Scanpix

Neuzveiktā Leverkūzene grauj, 19 gadīgam horvātam pirmie vārti "Bayern" rindās

Leverkūzenes "Bayer" atliek nezaudēt vēl tikai trijās spēlēs un Šavi Alonso trenētā komanda šosezon būs palikusi neievainota. Vācijas Bundeslīgas priekšpēdējā kārtā leverkūzenieši ar 5:0 satrieca "Bochum", nezaudējot visās 50 līdzšinējās spēlēs šosezon.