Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Mesi nespēlēs pret ''Inter'' un, iespējams, arī pret ''Real''

Mesi nespēlēs pret ''Inter'' un, iespējams, arī pret ''Real''
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Argentīniešu uzbrucējs Lionels Mesi, kurš pārstāv spāņu klubu ''Barcelona'', savainojuma dēļ, kuru guva vakar Spānijas čempionāta mačā pret ''Athletic Bilbao'', nākamajā nedēļā (otrdien) izlaidīs Čempionu līgas spēli pret ''Inter'' un, iespējams, arī svētdien ''El Clasico'' pret Real Madrid.

Sliktas ziņas skārušas visus ''Barcelona'' komandas atbalstītājus. Proti, viens no komandas līderiem, argentīnietis Lionels Mesi, vakar Spānijas čempionāta izbraukuma mačā pret ''Athletic Bilbao'', kurā abas komandas cīnījās neizšķirti 1:1, guva savainojumu un mača 74. minūtē tika nomainīts. Spēlētājs sarāva kreisās kājas augšstilba muskuli, kā rezultātā 22 gadus vecais futbolists nevarēs palīdzēt savai komandai otrdienas UEFA Čempionu līgas mačā pret Milānas ''Inter'', kurš tiks aizvadīts ''Barcelona'' kluba mājvietā ''Nou Camp'' stadionā.
Tāpat pagaidām īsti nav skaidrs, vai Mesi būs gatavs piedalīties arī svētdienas Spānijas čempionāta mačā pret Madrides ''Real''. Pirmais šīs sezonas ''El Clasico'' tiks aizvadīts Barselonā.

''Nolēmām Mesi nomainīt, jo viņš paziņoja, ka jūt stipras sāpes. Rīt tiks veikti papildus medicīniskie testi un tad jau būs skaidrs, cik nopietns ir gūtais savainojums. Lai nu kā, gaidīsim testu rezultātus un cerēsim uz to labāko, lai gan kaut kas man saka priekšā, ka Lionela trauma ir visai nopietna,'' sacīja ''Barcelona'' komandas galvenais treneris Pepe Gvardiola.

Jāatzīmē, ka galvassāpes Gvardiolam varētu tikai palielināties. Neskaitot Mesi traumu, pašreiz komandai nevar palīdzēt vēl četri spēlētāji. Saslimšana ar cūku gripu atklāta aizsargam Erikam Abidalam un pussargam Jajam Turē, savukārt uzbrucējam Zlatanam Ibrahimovičam, kurš pret ''Athletic'' arī vakar nespēlēja, ir augšstilba sastiepums. Tāpat vēl nav īsti skaidrs, vai ar cūku gripu ir saslimis arī meksikānis Rafaels Markezs - pašreiz ir tikai aizdomas.

Vēl jāpiemin, ka neskatoties uz to, ka vakar Mesi guva augšstilba savainojumu, mača pirmajā puslaikā kādā no epizodēm argentīnietis, cīnoties par bumbu, ar seju uzdūrās pretinieka augšup izstieptajā kājā. (skatīt video).

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-22 13:02, pirms 14 gadiem
tādus spēlētājus, kā viņš, ir jāsaudzē...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-22 13:02, pirms 14 gadiem
tas nekas barcelona tik un ta uzvaresssssss!
, 2009-11-22 13:08, pirms 14 gadiem
argentīnietis saņēma iespaidīgu sitienu ar kāju pa seju (skatīt video
Autoram ieteikums iemaaciities atshkjirt - sitienu ar kaaju pa seju, no ieskrieshanas kaajaa ...
, 2009-11-22 13:20, pirms 14 gadiem
Ceru vinu redzet pret Real
, 2009-11-22 13:34, pirms 14 gadiem
man kaa Real fanam gribās redzēt visus labākos abos sastāvos...
jo tieshām gribu redzēt El Classico....
, 2009-11-22 13:37, pirms 14 gadiem
KyMiNs rakstīja: Autoram ieteikums iemaaciities atshkjirt - sitienu ar kaaju pa seju, no ieskrieshanas kaajaa ...
Labots, paldies!
, 2009-11-22 13:48, pirms 14 gadiem
P*ZGJETS! Pirms tam jau arī viņš dabūja pamatīgi pa seju ar buci.

Kas tas būs bez El Classico savās mājās, ja (tpu tpu tpu) nebūs Mesī, Ibra, Yaya... ČL būs baigais sviests pret Inter.
, 2009-11-22 14:08, pirms 14 gadiem
Ārprāc un tieši pret Interu savrīga spēle šausmas
, 2009-11-22 14:16, pirms 14 gadiem
Nupat gan izlasīju vairākās interneta lapās (oficiālo mājaslapu, ieskaitot), ka nemaz neesot tik traki, kā sākotnēji ir licies, un ka Messi, iespējams, pat varēšot spēlēt jau pret Inter.
Droši vien gan, ka visas 90 minūtes viņš noteikti nenobizos, bet vismaz kā rezervists gan varētu iesaistīties nepieciešamības gadījumā.
, 2009-11-22 14:21, pirms 14 gadiem
aNnounced rakstīja: Ārprāc un tieši pret Interu savrīga spēle šausmas
nu atšķirībā no jums jā. tur viss izšķiras
, 2009-11-22 14:41, pirms 14 gadiem
psc., kāda lazarete... un tieši svarīgākie spēlētāji. nu murgs kaut kāds
, 2009-11-22 15:52, pirms 14 gadiem
Nu Messi vietā būs, kas spēlē, tas pats Pedro šosezon labi progresē.
, 2009-11-22 17:19, pirms 14 gadiem
kautkad arī jāsāk veikties.. gan kad visi spēlētāji atgriezīsies, barcelona uzņems neredzētus apgriezienus, tikai jacer ka tie rezervisti kas aizstās pašreiz traumētos un slimos spēlētājus, aizvedīs mūs tik tālu, lai kad atkal Barcelona ieies savā ritmā, varētu izcīnīt to pašu ko pagājšgad.. (visu)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-23 14:59, pirms 14 gadiem
sasperjods rakstīja: nekas, daži palīdzēs arī ar roku
psc cik tu gudrs esi!
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.
"Villarreal" futbolisti pēc vārtu guvuma Žironā. Foto: Lluis Gene/AFP/Scanpix

"Real" kaujas sastāvā iesit piecus, Žirona dāvina sudrabu Barselonai

Spānijas futbola meistarsacīkšu 36. kārtas ievadā čempiones godu atguvusī Madrides "Real" savā laukumā sakāva (5:0) Basku Zemes vienību Vitorijas "Alavés". Savukārt "Girona" klupa (0:1) pret "Villarreal", pamatīgi samazinot izredzes izcīnīt sudraba godalgas.