Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Juhna

Aguero vēlas spēlēt "Chelsea"

Aguero vēlas spēlēt "Chelsea"
Serhio Aguero (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Atletico Madrid" uzbrucējs Serhio Aguero atzinis, ka pilnā nopietnībā pieļauj iespēju nākamsezon spēlēt Londonas "Chelsea".

Aguero, kuru par vairāk nekā 20 miljoniem eiro pirms četriem gadiem iegādājās Madrides "Atletico" no argentīniešu kluba "Independiente", visus šos gadus paudis lojalitāti pret savu pirmo darba devēju Eiropas futbola tirgū. Taču tagad futbolists atzinis, ka ir gatavs pamest Madridi, lai pārceltos uz Londonas "Chelsea", kur viņš ļoti vēlas spēlēt.

Līdzīgās domās ir arī Anglijas kluba vadība, kuras galvenā prioritāte būs Aguero pirkšana gaidāmajā vasarā. "Chelsea" īpašnieks Romans Abramovičs paudis savu gatavību piešķirt vairāk līdzekļus talantīgā uzbrucēja iegādei.

""Chelsea ir lielisks klubs, pēdējo gadu laikā kļuvis par vienu no labākajiem Eiropā," iesāk Aguero. "Es vēroju, kā spēlē Didjē Drogba un Frenks Lampards, un varu teikt, ka viņi bija un vēl joprojām ir labākie pasaulē savās pozīcijās. Es no viņiem varētu daudz ko iemācīties."

"Londona būtu brīnišķīga pilsēta, kurā dzīvot, arī es un mana sieva būtu laimīgi tur atrasties," sacīja Aguero.

Starp komandām, kas gribētu iegādāties argentīnieti, atrodas arī Milānas "Inter". Aguero gan piebilda, ka Anglija ir viņa īstā vieta.

""Inter" ir spēcīgs klubs, taču ir zināms, ka pēdējos piecus gadus Premjerlīga skaitās spēcīgākā līga pasaulē," atzina Aguero.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2010-04-20 17:31, pirms 14 gadiem
priekš Chelsea labs papildinājums
Slēpts komentārs: feelbest
, 2010-04-20 17:38, pirms 14 gadiem
Nebūtu slikti. Domāju, ka Serhio labi iederētos "Chelsea" rindās. Uzbrukumam būtu jauns spars
, 2010-04-20 17:39, pirms 14 gadiem
Šis būs ļoti labs darījums Chelsea, ja, protams, tas notiks. Kopā ar Drogbu varētu būt spēcīgs uzbrukuma duets, jo Anelka nav nekāds superstārs, savukārt, Aguero tāds varētu kļūt. Kaut gan arī Anelka nav slikts, bet nu viņš tāds vairāk melnā darbiņa darītājs.
Jebkurā gadījumā ceru, ka argentīnietis pārcelsies uz Angliju, lai pastiprinātu EPL!
Slēpts komentārs: Jetrus
, 2010-04-20 17:50, pirms 14 gadiem
Drogbā paliek vecāks un drīz vien (cerams, ka ne tik drīz) beigs sist tik daudz, cik sit tagad. Aguero varētu būt lielisks Drogbā aizstājējs. arī tādā ziņā, ka vārītu mazāk sūdu nekā Drogbā vāra tagad. bet abi kopā būtu vispār dream-attack.
, 2010-04-20 18:19, pirms 14 gadiem
Nu Chelsea jau šitam čalim uzlika iegādes prioritāti jau labu laiku atpakaļ, tā ka nebrīnos ka viņš arī tur nokļūs. Ja jau Abramovičs ir nolēmis viņu iegādāties, tad vienīgie trakie kas varētu pacīnīties ar cenu ir Real Ir jau protams labs Aguero bez šaubām, bet vai būs tik pat labs arī EPL un tādā klubā kā Chelsea, redzēsim.
, 2010-04-20 18:30, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: Drogbā paliek vecāks un drīz vien (cerams, ka ne tik drīz) beigs sist tik daudz, cik sit tagad. Aguero varētu būt lielisks Drogbā aizstājējs. arī tādā ziņā, ka vārītu mazāk sūdu nekā Drogbā vāra tagad. bet abi kopā būtu vispār dream-attack.
Anelkas vietā drīzāk nekā Drogbā. Didjē taču tarāntipa spēlētājs..
, 2010-04-20 18:42, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu Chelsea jau šitam čalim uzlika iegādes prioritāti jau labu laiku atpakaļ, tā ka nebrīnos ka viņš arī tur nokļūs. Ja jau Abramovičs ir nolēmis viņu iegādāties, tad vienīgie trakie kas varētu pacīnīties ar cenu ir Real Ir jau protams labs Aguero bez šaubām, bet vai būs tik pat labs arī EPL un tādā klubā kā Chelsea, redzēsim.
Uz Real jau nu Aguero toč neietu. Nedomāju, ka spēlētu kādā citā Spānijas klubā, kā tikai Atletico.
Gribētos jau lai nāk uz Chelsea. Sen jau šādas runas klīst, un izskatās, ka pats spēlētājs beidzot to apstiprinājis. Skatīsimies kāda būs vasaras tīrīšana, kas nāks klāt, kas ies prom. Bet katrā ziņā labāk redzētu Aguero Chelsea sastāvā, nevis Ančeloti mīluli Pato.
, 2010-04-20 19:02, pirms 14 gadiem
tad beidzot viņš to publiski pasaka. Kādu laiku deva mājienus jeb runāja caur puķēm. Jā, Chelsea jau pēdējās divas vasaras nopietni viņu "medīja". Domāju EPL viņš iederētos. Kaut, kas starp Drogbu ( fiziskās ziņas dēļ) un Torresu.
, 2010-04-20 19:11, pirms 14 gadiem
ABa rakstīja: Nu Chelsea jau šitam čalim uzlika iegādes prioritāti jau labu laiku atpakaļ, tā ka nebrīnos ka viņš arī tur nokļūs. Ja jau Abramovičs ir nolēmis viņu iegādāties, tad vienīgie trakie kas varētu pacīnīties ar cenu ir Real Ir jau protams labs Aguero bez šaubām, bet vai būs tik pat labs arī EPL un tādā klubā kā Chelsea, redzēsim.
nedomāju, ka viņš vai klubs piekristu Real piedāvājumam, kaut gan nauda spēj visu. Bet viņš vairākas reizes ir izteicies, ka nedurs dunci mugurā Atletico faniem un nedosies uz Real.
Runājot par EPL domāju, ka viņam ir visi parametri, lai labi spēlētu EPL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-20 19:24, pirms 14 gadiem
Es arī vēlos spēlēt Čelsijā :/
Slēpts komentārs: manutdsucks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-20 20:20, pirms 14 gadiem
chelseachamps rakstīja: nedomāju, ka viņš vai klubs piekristu Real piedāvājumam, kaut gan nauda spēj visu. Bet viņš vairākas reizes ir izteicies, ka nedurs dunci mugurā Atletico faniem un nedosies uz Real.
Runājot par EPL domāju, ka viņam ir visi parametri, lai labi spēlētu EPL.
Tas par Real bija tikai salīdzinājums par to, kurš vēl varētu pacīnīties ar Romānu naudas ziņā Tas jau ir skaidrs, ka viņš uz Real neies, tāpat kā skaidrs, ka nevienam citam nav jēgas mēģināt vilināt Aguero, jo šķiet ka Chelsea jau labu laiku ar viņu visu ir sarunājuši, atlicis tikai vienoties par transfēru. Lēts prieks tas nebūs, bet nu kas man gar to daļas Tad jau redzēs ko Aguero rādīs Chelsea sastāvā. Iegrābšanās jau noteikti nebūs, bet vai "atpelnīs" paredzamo milzīgo transfēru, par to gan neesmu drošs...
, 2010-04-20 20:23, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: Real vinu atlauties nevareetu. Shobrid Real nav spejigs veikt lielos transfeerus, ja nu vienigi tiks pardots Snaiders un kaadi liekie rezervisti..
Ai ai ai.....kāds te nav sekojis līdz pērnās vasaras notikumiem transfēru tirgū!
Snaiders jau sen spēlē Interā! Šovakar varēsi varbūt pavērot!
, 2010-04-20 20:58, pirms 14 gadiem
Milanas Inter ari nodereetu! Bet ari Chelsea nav ne vainas ... Tikai ne Man City , bet kaut kaa gribetu redzeet vinju Itaalijaa .. kaut vai Juventus ...
, 2010-04-20 21:15, pirms 14 gadiem
manutdsucks rakstīja: Real vinu atlauties nevareetu. Shobrid Real nav spejigs veikt lielos transfeerus, ja nu vienigi tiks pardots Snaiders un kaadi liekie rezervisti..
Snaiders Realā????? vai nav interā pieļauju ka biji domājis van der Vartu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-20 21:44, pirms 14 gadiem
pavelsp rakstīja: nee nebija! VDV nav nekads lieks rezervists, bet gan pamatsastava speletajs
nav jau gan rezervists,zinu,bet Snaideru Reals nu nekādīgi nevar pārdot par VDV tas tik minējums
, 2010-04-21 00:42, pirms 14 gadiem
WELCOME
.......TO.......
LONDON
.... ......
, 2010-04-21 01:09, pirms 14 gadiem
pavelsp rakstīja: hmm... Snaiders sen vairs RM nespele
Likaas, Sneideru izireeja uz Interu..
Bet tas nemaina manis sacito, ka Real neveiks vasaraa lielos transfeerus.
Komanda jau ir gana sexy un kreditu pilna pakalja..
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.
"Villarreal" futbolisti pēc vārtu guvuma Žironā. Foto: Lluis Gene/AFP/Scanpix

"Real" kaujas sastāvā iesit piecus, Žirona dāvina sudrabu Barselonai

Spānijas futbola meistarsacīkšu 36. kārtas ievadā čempiones godu atguvusī Madrides "Real" savā laukumā sakāva (5:0) Basku Zemes vienību Vitorijas "Alavés". Savukārt "Girona" klupa (0:1) pret "Villarreal", pamatīgi samazinot izredzes izcīnīt sudraba godalgas.