Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Madrides "Real" ietirgojuši 100 miljonus eiro par Ronaldu krekliem

Madrides "Real" ietirgojuši 100 miljonus eiro par Ronaldu krekliem
Fanu mīlulis Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Ar interesantu paziņojumu klajā nācis Portugāles izdevums "A Bola". Apkopojot datus, secināts, ka Spānijas "La Liga" zvaigžņotais futbola klubs Madrides "Real" ietirgojuši jau vairāk kā 100 miljonus eiro par pārdotajiem Krištianu Ronaldu krekliem nepilna gada laikā.

Pērnajā vasarā pēc futbola vēsturē lielākās pārejas, kad no Mančestras "United" uz Madrides "Real" par 94 miljoniem eiro pārcēlās portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu, daudz tika runāts, vai šī transfēru summa nav pārspīlēti liela, tomēr redzams tas, ka šis pirkums jau tagad ir atmaksājies - no kreklu pārdošanas vien. Madridē vien pārdoti vairāk nekā miljons "Real" kreklu ar devīto numuru. Oficiālajā kluba veikalā "Bernabeu" stadionā katru dienu tiek apkalpoti tūkstošiem fanu no visas pasaules, kas ļāvis ietirgot šo milzu summu - 100 miljonus eiro nepilna gada laikā.

Savulaik karaliskajā klubā ir spēlējuši tādi skatītāju un fanu loloti spēlētāji kā Luisš Figu, Zinedins Zidāns, Ronaldo un Deivids Bekhems, taču tādus ienākumus nav nesis neviens no šiem spēlētājiem.

Šosezon Ronaldu "La Liga" aizvadītajās 22 spēlēs ir guvis 18 vārtus, kas viņu ierindo ceturtajā vietā labāko bombardieru sarakstā, sev priekšā palaižot vien Lionelu Mesi (Barcelona), komandas biedru Gonzalo Iguainu un Dāvidu Vilju (Valencia).

Izmantotie resursi:
Goal.com

1 2 36 komentāri
Slēpts komentārs: senscore
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: zidlers

  +8 [+] [-]

, 2010-04-15 17:24, pirms 14 gadiem
Nu naudas zina sevi jau atpelnijis!

     [+] [-]

, 2010-04-15 17:26, pirms 14 gadiem
senscore rakstīja: Un cik vēl iepelnīs ar apenēm!
Izcēlies, nemaz nebrīnos kad viņi sapelnijuši tik daudz

 +25 [+] [-]

, 2010-04-15 17:31, pirms 14 gadiem
Bet mūsējie Latvijā tik tālu nav aizdomājušies! Lai atrastu pārdošanā kāda spēlētāja spēles kreklu jāizstaigā visi Latvijas veikali, un tik un tā neatradīsiet! Varbūt Ventspils un Skonto spēles kreklu bez uzvārda...
(priecāšos, ja kāds pateiks, ka kļūdos un norādīs, kur var nopirkt - būtu interesanti to uzzināt)
Slēpts komentārs: puslaiks

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 17:36, pirms 14 gadiem
Visi šausminājas par transfēru, kaut profesionāļi jau tad teica, ka kreklos vien varēs ne tikai atpelnīt, bet arī nopelnīt.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 17:57, pirms 14 gadiem
Viņš katrā ziņā ar atmaksājies pirkums par tik lielu summu! Ne tikai šādā ziņā, bet arī tajā, ka aizvada kārtējo lielisko sezonu!

  +4 [+] [-]

, 2010-04-15 17:59, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Bet mūsējie Latvijā tik tālu nav aizdomājušies! Lai atrastu pārdošanā kāda spēlētāja spēles kreklu jāizstaigā visi Latvijas veikali, un tik un tā neatradīsiet! Varbūt Ventspils un Skonto spēles kreklu bez uzvārda...
(priecāšos, ja kāds pateiks, ka kļūdos un norādīs, kur var nopirkt - būtu interesanti to uzzināt)
Ja būtu pieprasījums, būtu arī piedāvājums. Un nopirkt var, vajag tikai meklēt. Es gan nepārzinu visus Rīgas sporta veikalus, bet vismaz agrāk bija visādas vecās maikas Select veikalā Daugavas stadionā, bet tagad netrūkst kreklu arī veikalā "Komanda" Olimpiskajā sporta centrā. Ja nemaldos, tur gan bija tikai FKV un Skonto, vēl tur bija arī FKV, Skonto un Jūrmalas šallītes. Ja nemaldos, agrāk arī varēja netā nopirkt FKV atribūtiku. Varbūt gan vairāk nevar.

  +6 [+] [-]

, 2010-04-15 17:59, pirms 14 gadiem
florbolists rakstīja: Viņš katrā ziņā ar atmaksājies pirkums par tik lielu summu! Ne tikai šādā ziņā, bet arī tajā, ka aizvada kārtējo lielisko sezonu!
Tas, ka viņš aizvada lielisku sezonu, neko sportiskajā izteiksmē nedod, jo Real šosezon ir izgāzies pilnīgi visās frontēs (vēl gan La Liga nav beigusies, bet neticu, ka Barsa izlaidīs titulu no rokām).

  -3 [+] [-]

, 2010-04-15 18:01, pirms 14 gadiem
Nekas, gan jau tie paši sīči, tagad mēģina notirgot tos kreklus draugiem, lai varētu iegādāties Mesī kreklu

  -1 [+] [-]

, 2010-04-15 18:02, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Tas, ka viņš aizvada lielisku sezonu, neko sportiskajā izteiksmē nedod, jo Real šosezon ir izgāzies pilnīgi visās frontēs (vēl gan La Liga nav beigusies, bet neticu, ka Barsa izlaidīs titulu no rokām).
viņs personīgi dara ko var,bet tavs mīļotais Benzema,gan ir lielākais Real Madrid FAIL-EPIC FAIL
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2010-04-15 18:08, pirms 14 gadiem
typhoon rakstīja: viņs personīgi dara ko var,bet tavs mīļotais Benzema,gan ir lielākais Real Madrid FAIL-EPIC FAIL
Jā, "Real" Benzemā izmanto tika pat "labi" kā RvV

     [+] [-]

, 2010-04-15 18:08, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Pārdoti tika nenotirgotie Ronaldo krekli, numurs viens un tas pats (9) un uzvārds arī vienādi rakstās
sasmējos

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:09, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Ja būtu pieprasījums, būtu arī piedāvājums.
Kad izstaigāju veikalus, lai atrastu vietas, kur tos tirgo, dzirdēju daudz atsauksmes no pārdevējiem. Vairums no viņiem teica, ka neesmu pirmais, kas apvaicājies un ka šādi krekli viņiem nav un nebūs!

Pat ārzemju klubu krekli Latvijā ir retums. Neskaitot ārvalstu internetveikalus, Latvijā var nopirkt augstākais sešu līdz astoņu komandu kreklus. (aptuveni)

  +3 [+] [-]

, 2010-04-15 18:10, pirms 14 gadiem
typhoon rakstīja: viņs personīgi dara ko var,bet tavs mīļotais Benzema,gan ir lielākais Real Madrid FAIL-EPIC FAIL
Ne jau Benzemā ir tas epic fail, bet gan tas, ka Peress viņu tik ļoti vēlējās. Benzemā Lionā aizvadīja ļoti, ļoti bālu sezonas otro pusi. Viņš vēl ir jauns un ne tuvu nav gatavs spēlēt visvisaugstākajā līmenī. Potenciāls Karimam ir ļoti liels, taču ar viņu ir daudz jāstrādā. Real ir un bija vajadzīgs uzreiz gatavs pamatsastāva spēlētājs. Benzemā tāds nebija, un bija diezgan naivi cerēt, ka arī būs. Konkrēti, manuprāt, Benzemā vēl sezona bija jānospēlē Lionā. Un tad pārcelties līmenīti augstāk, taču Karims to izdarīja gan pāragri, gan arī uzlēca nedaudz par augstu.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:12, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Jā, "Real" Benzemā izmanto tika pat "labi" kā RvV
glory,tavs viedoklis man neinteresē,labāk aizej pie kāda Juventus raksta un tur pakomentē citādi citu komandu neveiksmes tu uztver kā svētkus,lai gan paša klubs ir pilnīgā d.... divkosis

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:12, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Kad izstaigāju veikalus, lai atrastu vietas, kur tos tirgo, dzirdēju daudz atsauksmes no pārdevējiem. Vairums no viņiem teica, ka neesmu pirmais, kas apvaicājies un ka šādi krekli viņiem nav un nebūs!

Pat ārzemju klubu krekli Latvijā ir retums. Neskaitot ārvalstu internetveikalus, Latvijā var nopirkt augstākais sešu līdz astoņu komandu kreklus. (aptuveni)
Jā, nu par ārzemju krekliem gan esmu nedaudz izbrīnīts. Ja vēlos par normālu cenu nopirkt kādu kreklu (piemēram, Barsas vai Juventus), tad vienīgais variants ir Centrāltirgus, kur, protams, uz labas kvalitātes kreklu necerēt. Ja gribi pirkt oriģinālu, tad uzcenojums būs nenormāls.
Ja Lv klubu krekliem nav pieprasījuma (un tādēļ arī klubiem nav izdevīgi ražot un tirgot atribūtiku), tad ārzemju krekliem tāds ir.

     [+] [-]

, 2010-04-15 18:13, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Ne jau Benzemā ir tas epic fail, bet gan tas, ka Peress viņu tik ļoti vēlējās. Benzemā aizvadīja ļoti, ļoti bālu sezonas otro pusi. Viņš vēl ir jauns un ne tuvu nav gatavs spēlēt visvisaugstākajā līmenī. Potenciāls Karimam ir ļoti liels, taču ar viņu ir daudz jāstrādā. Real ir un bija vajadzīgs uzreiz gatavs pamatsastāva spēlētājs. Benzemā tāds nebija, un bija diezgan naivi cerēt, ka arī būs. Konkrēti, manuprāt, Benzemā vēl sezona bija jānospēlē Lionā. Un tad pārcelties līmenīti augstāk, taču Karims to izdarīja gan pāragri, gan arī uzlēca nedaudz par augstu.
Desmitniekā!
Pat "Lyon" viņam šosezon būtu sīva konkurence ar Lisandro.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 18:14, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Ne jau Benzemā ir tas epic fail, bet gan tas, ka Peress viņu tik ļoti vēlējās. Benzemā Lionā aizvadīja ļoti, ļoti bālu sezonas otro pusi. Viņš vēl ir jauns un ne tuvu nav gatavs spēlēt visvisaugstākajā līmenī. Potenciāls Karimam ir ļoti liels, taču ar viņu ir daudz jāstrādā. Real ir un bija vajadzīgs uzreiz gatavs pamatsastāva spēlētājs. Benzemā tāds nebija, un bija diezgan naivi cerēt, ka arī būs. Konkrēti, manuprāt, Benzemā vēl sezona bija jānospēlē Lionā. Un tad pārcelties līmenīti augstāk, taču Karims to izdarīja gan pāragri, gan arī uzlēca nedaudz par augstu.
pats ļoti ceru,ka viņs vel spēs savu potenciālu realizēt.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:15, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Desmitniekā!
Pat "Lyon" viņam šosezon būtu sīva konkurence ar Lisandro.
Nu, ja Benzemā būtu palicis, Lisandro Lionā nespēlētu
Ja pirms sezonas par pirkumiem biju ļoti skeptisks, tad tagad pat esmu priecīgs, jo Lisandro ir vienkārši fantastisks papildinājums un ideāli iederās Puela taktiskajā zīmējumā (kur Benzemā, starp citu, galīgi neiederējās, un viņam ar treneri esot bijuši arī konflikti par to).

  -2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:17, pirms 14 gadiem
typhoon rakstīja: glory,tavs viedoklis man neinteresē,labāk aizej pie kāda Juventus raksta un tur pakomentē citādi citu komandu neveiksmes tu uztver kā svētkus,lai gan paša klubs ir pilnīgā d.... divkosis
"Juventus" ir kā fēnikss Es ne brīdi nesatraucos par saviem favorītiem. Tādas leģendas nemirst

Un kurš gan cits ir sačekarējis "Real", ja ne kluba vadība? Peress vēl izdarīs daudz jo daudz muļķību. Man viņa nav žēl, jo tik daudz jaucoties trenera darbā, neko labu nevar sagaidīt. "Real" ir bizness, nevis futbols, un tas ir ļoti skumji.

  -2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:20, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Nu, ja Benzemā būtu palicis, Lisandro Lionā nespēlētu
Ja pirms sezonas par pirkumiem biju ļoti skeptisks, tad tagad pat esmu priecīgs, jo Lisandro ir vienkārši fantastisks papildinājums un ideāli iederās Puela taktiskajā zīmējumā (kur Benzemā, starp citu, galīgi neiederējās, un viņam ar treneri esot bijuši arī konflikti par to).
Jā, es arī iedomājos, ka ar Karimu sastāvā būtu smaga sezona. Lai gan Benzemā jau vairākus gadus ir mans favorīts starp jaunajiem uzbrucējiem, viņam patiešām vēl daudz jāmācās. Žēl, ka tam lemts notikt tieši "Real"; neizskatās pārāk cerīgi, vismaz pagaidām.
Bet "Lyon" ir burvīgs sastāvs. Pilnīgi prieks skatīties

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:26, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Jā, es arī iedomājos, ka ar Karimu sastāvā būtu smaga sezona. Lai gan Benzemā jau vairākus gadus ir mans favorīts starp jaunajiem uzbrucējiem, viņam patiešām vēl daudz jāmācās. Žēl, ka tam lemts notikt tieši "Real"; neizskatās pārāk cerīgi, vismaz pagaidām.
Bet "Lyon" ir burvīgs sastāvs. Pilnīgi prieks skatīties
Par sastāvu varētu padiskutēt. Taču viens gan ir fakts - praktiski katrs spēlētājs un pirkums ideāli sader ar Puela taktiku. Komandai ir ļoti laba pāreja no aizsardzības uzbrukumā, kas Čempionu līgā ne reizi vien nesusi augļus, komanda spēlē ļoti agresīvu spēka futbolu. Spēles stils un katrs atlasītais spēlētājs ļoti patīk. Taču vasarā daudz kas mainīsies. Govū ies prom (visticamāk, PSG), prom ies arī viens no labākajiem Francijas labās malas aizsargiem Klers, kurš gan pēdējās divas sezonas pavadījis vienos savainojumos (par Kleru ļoti interesējas MU). Komandā nepaliks Edersons, ja nebūtu veiksmīgā snieguma pēdējā laikā, prom ietu arī Delgado, tagad varbūt paliks
Izmaiņas sastāvā būs, taču jācer, ka uz labu. Jāpastiprina priekšējā līnija, jo Lisandro trūkst palīgu (Gomiss šosezon nekāds, bet tad nāk tikai jaunie).
Bet prieks arī par to, ka katru sezonu Lionā ir pa kādam atklājumam. Pjaničs šosezon pierāda, ka viņa potenciāls ir milzīgs. Ja turpinas progresēt, no viņa var sanākt kas liels. Tāpat ir ar Lorisu, kurš, manuprāt, jau tagad ir viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē. Lorisa ieguldījums komandas panākumos ir nenovērtējams. Neba viņa...

     [+] [-]

, 2010-04-15 18:34, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Pārdoti tika nenotirgotie Ronaldo krekli, numurs viens un tas pats (9) un uzvārds arī vienādi rakstās
Vot ko var ta di**t,vnk skauz ka Messi varbut pat orto gadu bus labakais futbolists pasaule,bet vina kreklu neperk tados daudzumos!!!

     [+] [-]

, 2010-04-15 18:36, pirms 14 gadiem
suvass rakstīja: Par sastāvu varētu padiskutēt. Taču viens gan ir fakts - praktiski katrs spēlētājs un pirkums ideāli sader ar Puela taktiku. Komandai ir ļoti laba pāreja no aizsardzības uzbrukumā, kas Čempionu līgā ne reizi vien nesusi augļus, komanda spēlē ļoti agresīvu spēka futbolu. Spēles stils un katrs atlasītais spēlētājs ļoti patīk. Taču vasarā daudz kas mainīsies. Govū ies prom (visticamāk, PSG), prom ies arī viens no labākajiem Francijas labās malas aizsargiem Klers, kurš gan pēdējās divas sezonas pavadījis vienos savainojumos (par Kleru ļoti interesējas MU). Komandā nepaliks Edersons, ja nebūtu veiksmīgā snieguma pēdējā laikā, prom ietu arī Delgado, tagad varbūt paliks
Izmaiņas sastāvā būs, taču jācer, ka uz labu. Jāpastiprina priekšējā līnija, jo Lisandro trūkst palīgu (Gomiss šosezon nekāds, bet tad nāk tikai jaunie).
Bet prieks arī par to, ka katru sezonu Lionā ir pa kādam atklājumam. Pjaničs šosezon pierāda, ka viņa potenciāls ir milzīgs. Ja turpinas progresēt, no viņa var sanākt kas liels. Tāpat ir ar Lorisu, kurš, manuprāt, jau tagad ir viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē. Lorisa ieguldījums komandas panākumos ir nenovērtējams. Neba viņa...
Jā, Paules taktiskajā ziņā ir lielisks meistars.
Žēl, ka Govū ies prom. ātrajos uzbrukumos viņš šķita neaizvietojams. Réveillère manu prāt labi aizvieto Kleru. Delgado nekāda ziņā nedrīkst atdot. Viņam sanāk tīri labs duets ar Pjaniču. Dzirdēju, ka par Lorisu interesējoties MU, tas gan nav labi, jo "Lyon" nedrīkst atdot Francijas pirmo numuru. Pēdējās sezonās esmu kļuvis par Lorisa fanu. Viņš ir vismaz tik pat labs kā Kupē savos ziedu laikos.
Arī ceru, ka pārmaiņas "Lyon" nāks tikai par labu. Uzbrukums viennozīmīgi jāpastiprina, jo tikai ar 2 jēdzīgiem uzbrucējiem ir daudz par maz.

  -3 [+] [-]

, 2010-04-15 18:38, pirms 14 gadiem
Modritis rakstīja: Vot ko var ta di**t,vnk skauz ka Messi varbut pat orto gadu bus labakais futbolists pasaule,bet vina kreklu neperk tados daudzumos!!!
Tas tikai pierāda, ka Mesī nav patmīlīgs "zīmulis". Tas arī viss Un Mesī jau ir labākais futbolists pasaulē, turklāt ne jau nu pirmo gadu. Nebūtu Fergusona, Ronaldu būtu puse no tā, kas viņš ir tagad.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-15 18:41, pirms 14 gadiem
Muļķības!!!

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 18:43, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Jā, Paules taktiskajā ziņā ir lielisks meistars.
Žēl, ka Govū ies prom. ātrajos uzbrukumos viņš šķita neaizvietojams. Réveillère manu prāt labi aizvieto Kleru. Delgado nekāda ziņā nedrīkst atdot. Viņam sanāk tīri labs duets ar Pjaniču. Dzirdēju, ka par Lorisu interesējoties MU, tas gan nav labi, jo "Lyon" nedrīkst atdot Francijas pirmo numuru. Pēdējās sezonās esmu kļuvis par Lorisa fanu. Viņš ir vismaz tik pat labs kā Kupē savos ziedu laikos.
Arī ceru, ka pārmaiņas "Lyon" nāks tikai par labu. Uzbrukums viennozīmīgi jāpastiprina, jo tikai ar 2 jēdzīgiem uzbrucējiem ir daudz par maz.
Loriss vēl tikai progresēs. Pagājušajā sezonā Lorisam bija diezgan daudz muļķīgu kļūdu, trūka stabilitātes. Taču tagad viņš spēlē vienkārši lieliski. Un kas vārtsargam ir 23 gadi? Pilnīgi nekas. Cik nu lasīts, visvairāk par viņu interesējas MU, taču, ja nekļūdos, tad Mu tak pagarināja līgumu ar zāles stiebru vd Sāru? Tādā gadījumā Ugo uz MU šovasar noteikti nepāries.
Kleram aizvietotāji būs. Ir Reveijērs, arī jaunais horvāts Lovrens, tā kā par labo malu diezin vai būs jāuztraucas. Bet Govū ir diezgan nopietns konflikts ar Puelu. Nesen presē Govū "paraudāja" par to visu, bet viss gan beidzās bez baigajām scēnām.

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 19:58, pirms 14 gadiem
Hm nu tiešam baigi interesanti jums te komentāri

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 20:21, pirms 14 gadiem
BULLSHIT

  +1 [+] [-]

, 2010-04-15 21:14, pirms 14 gadiem
kkaa jaw nauda jaapelna, ja sawaadaak nesanaak!!!

     [+] [-]

, 2010-04-15 21:32, pirms 14 gadiem
Nu nezinu, nezinu... Jau pirmā rindkopa likās aizdomīga! Nez kādēļ PORTUGĀĻU laikraksts nāk klajā ar šādu paziņojumu!?! Kapēc tad pats Real klubs neizplata šādu patiešām ievērības cienīgu notikumu? Kaut kā negribas ticēt kamēr par to ziņo kaut kāds portugāļu laikraksts
1 2 36 komentāri