Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Pelegrini: ''Nekas vēl nav beidzies''

Pelegrini: ''Nekas vēl nav beidzies''
Manuels Pelegrini
Foto: AP/Scanpix

Spānijas ''La Liga'' komandas Madrides ''Real'' galvenais treneris Manuels Pelegrini pēc zaudējuma ''El Clasico'' pret ''Barcelona'' ar 0:2 atzina, ka cīņa par čempionāta titulu vēl nav beigusies.

Vakar ''El Clasico'' ''Barcelona'' izbraukumā ar 2:0 pārspēja Madrides ''Real'' un atguva līderpozīcijas čempionāta kopvērtējumā. Šobrīd tā apsteidz Madrides ''Real'' par trim punktiem.

Pēc spēles Madrides ''Real'' galvenais treneris Manuels Pelegrini apgalvoja, ka cīņa par čempiontitulu vēl nav beigusies: ''Vienmēr izejam uz laukuma, lai uzvarētu. Neteikšu, ka ''Barselona'' izveidoja daudz vārtu gūšanas iespēju. Tikmēr manas komandas futbolistiem traucēja uztraukums un steigšanās. ''Barcelona'' šobrīd ir spēcīgāka par mums. Viņi izcīnīja svarīgu uzvaru, bet nedomāju, ka tas viņiem jau nodrošina uzvaru arī čempionātā. Mums vēl ir izredzes izcīnīt titulu.''

''Real'' viens no līderiem Krištianu Ronaldu arī atzina, ka cīņa vēl par titulu tikai priekšā: ''''Barcelon'' šodien bija labāki par mums, bet domāju, ka vēl viss tikai priekšā. Līdz čempionāta beigām palikušas septiņas kārtas. Par zaudējumu čempionātā vēl pāragri runāt. Mums vajag uzlabot savu spēli. Protams, šis zaudējums ir sāpīgs, bet mums vajag izdarīt pareizos secinājumus.''

''Barcelona'' galvenais treneris Pepe Gvardiola bija ļoti priecīgs par uzvaru: ''Uzvarējām ļoti svarīgā spēlē. Cīņa par titulu vēl gan ir tikai priekšā. Šobrīd mums ir svarīgi labi nospēlēt turpmākajās divās čempionāta spēlēs. Runājot par šodienas spēli, izcīnījām ļoti svarīgu uzvaru pret principiālu pretinieku. Varbūt spēles kvalitāte nebija tā labākā, bet mēs vēlējāmies uzvarēt un ar to apsveicu savas komandas futbolistus.''

Savukārt ''Barcelona'' līderis Lionels Mesi atzina, ka šī ir visas komandas uzvara: ''Mēs nodemonstrējām uz laukuma, ka esam spēcīgi un varam uzvarēt jebkuru komandu. Šī bija visas komandas uzvara, nevis Mesi uzvarēja Ronaldu. Spēle bija diezgan grūta, jo neviena no komandām nevēlējās zaudēt. Mums vēl čempionāta ietvaros būs grūtas spēles, tāpēc atslābināties nevaram.''

Izmantotie resursi:
marca.com


, 2010-04-11 11:18, pirms 14 gadiem
Viņš nedomā par aizsardzību tur ir tā problēma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-04-11 11:23, pirms 14 gadiem
Jā Madrides aizsardziba ir ļoti ļoti vāja.
Barca viennozimigi uzvareja pelnīti.
, 2010-04-11 11:32, pirms 14 gadiem
ronaldu rakstīja: Es ceru, ka Pelegrini beidzot atlaidīs, jo viņš ir vainīgs pie visām Real neveiksmēm.
Šaubos vai Pelegrīni viens pats ir vainīgs pie visām Real neveiksmēm. Viņš ir ļoti labs treneris, lieliski saprot spāņu futbolu. Strādājot vairākas sezonas, viņam izdevās padarīt Villareal par Spānijas top komandu. Uzsveru - vairākas sezonas.. Ja Perezam būtu prātiņa un tās pacietības tā vairāk, un viņš ļautu strādāt Pelegrīnī arī nākošajā sezonā, tad noteikti rezultāti ar komandu būtu. Un daudz labāki nekā šosezon!
, 2010-04-11 11:43, pirms 14 gadiem
aNnounced rakstīja: Viņš nedomā par aizsardzību tur ir tā problēma
Bet Madrides komandas administrācija un cilvēki no augšas vēlas redzēt un pat veido kā ''super'' uzbrukuma komandu, kurā primārais ir iesist tā pavairāk.
Kapello savulaik uzsvaru lika uz sabalancētu aizsardzību, nepieļaujot iespēju, ka pat pēdējie aizsargi aizskrien uzbrukumā. Kas sanāca? Kapello vadīšanas stils lielajām galvām nepatika.
, 2010-04-11 12:47, pirms 14 gadiem
Skyscraper50 rakstīja: Bet Madrides komandas administrācija un cilvēki no augšas vēlas redzēt un pat veido kā ''super'' uzbrukuma komandu, kurā primārais ir iesist tā pavairāk.
Kapello savulaik uzsvaru lika uz sabalancētu aizsardzību, nepieļaujot iespēju, ka pat pēdējie aizsargi aizskrien uzbrukumā. Kas sanāca? Kapello vadīšanas stils lielajām galvām nepatika.
Tieši tā!
Tieši aizsardzība bija viena no lielākajām atšķirībām šajā spēlē!
, 2010-04-11 13:26, pirms 14 gadiem
tinies, cik ilgi tevi veel tur turees visas svariigaas speeles madride papish un tur treners ir vainiigs ka nenoskanjo komandu

VAACIES
, 2010-04-11 14:09, pirms 14 gadiem
ronaldu rakstīja: Es ceru, ka Pelegrini beidzot atlaidīs, jo viņš ir vainīgs pie visām Real neveiksmēm.
Maz ko saproti no futbola, puis.
Čalim iedod pilnīgi citu Real komandu, kas bijusi, viņam ir jāpierod pie jauniem apstākļiem, jāveido komandas saskaņa un jāmēģina no visām zvaigznēm uztaisīt sakarīgu komandu. tituli nāks, bet ne jau uzreiz.
, 2010-04-11 14:10, pirms 14 gadiem
Gribētu dizrdēt no Real faniem, kāda būs sezona, ja netiks iegūts neviens tituls. Izdevusies? Zinu to, ka mani par šito vienmēr apsmej, lai gan jāsmejas ir tieši par Real
, 2010-04-11 17:50, pirms 14 gadiem
''Nekas vēl nav beidzies, sūdi turpinās...''
, 2010-04-11 17:52, pirms 14 gadiem
Pelegrini laba humora izjuta..
, 2010-04-11 18:02, pirms 14 gadiem
Gušļiks rakstīja: ''Nekas vēl nav beidzies, sūdi turpinās...''
Tieshi tāa ;D
, 2010-04-11 18:05, pirms 14 gadiem
Spēle būs lieliska, un es esmu pārliecināts, ka mēs uzvarēsim.-Tā Ronaldo teica. ;D
Shame On You (buu)
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.
"Villarreal" futbolisti pēc vārtu guvuma Žironā. Foto: Lluis Gene/AFP/Scanpix

"Real" kaujas sastāvā iesit piecus, Žirona dāvina sudrabu Barselonai

Spānijas futbola meistarsacīkšu 36. kārtas ievadā čempiones godu atguvusī Madrides "Real" savā laukumā sakāva (5:0) Basku Zemes vienību Vitorijas "Alavés". Savukārt "Girona" klupa (0:1) pret "Villarreal", pamatīgi samazinot izredzes izcīnīt sudraba godalgas.