Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

Piress pēc sezonas pametīs "Villarreal"

Piress pēc sezonas pametīs "Villarreal"
Robērs Piress
Foto: AP/Scanpix

Spānijas augstākās līgas klubs "Villarreal" paziņojis pieredzējušajam futbolistam Robēram Piresam, ka negrasās pagarināt ar viņu līgumu. Tas nozīmē, ka pēc šīs sezonas francūzim nāksies meklēt jaunu darbavietu.

36 gadus vecais Piress šajā klubā spēlē kopš 2006. gada, tam pievienojoties pēc tam, kad beidzās viņa līgums ar Londonas "Arsenal". Tagad klubs ir paziņojis, ka kontraktu ar futbolistu, kurš beidzas šīs sezonas beigās, tas pagarināt negrasās. "Es vakar runāju ar kluba vadību, un viņi teica, ka negrasās mani paturēt, jo viņu plāni nākamajai sezonai esot citādāki," saka Piress. "Es šo lēmumu akceptēju, jo zināju, ka kādreiz šis mans piedzīvojums ar "Villarreal" beigsies. Esmu priecīgs, ka pirms karjeras beigām varēju uzspēlēt Spānijā un vēlos pateikties klubam un faniem."

"Par savu nākotni vēl neesmu domājis, tikai tikko uzzināju kluba lēmumu. Pašlaik es koncentrējos uz palīdzēšanu "Villarreal", un tad, kad man būs atvaļinājums, arī domāšu par klubu, kurā varētu spēlēt turpmāk."

Savas karjeras laikā Robērs Piress kopā ar Francijas izlasi ir uzvarējis Eiropas čempionātā un Pasaules kausā, bet klubu futbolā viņam divi Anglijas Premjerlīgas čempiontituli ar "Arsenal", kā arī otrā vieta 2008. gada Spānijas čempionātā ar "Villarreal", kas ir kluba rekords.

Izmantotie resursi:
eurosport.yahoo.com


, 2010-05-07 18:43, pirms 14 gadiem
Vārdos nepateica, bet starp rindām lasot rodas iespaids, ka viņš beigs karjeru pēc šīs sezonas.
, 2010-05-07 18:45, pirms 14 gadiem
laikam jau uz ASV, bet gribētu, lai viņš atgriežas Francijā. piemēram, PSG. uz turieni aizgāja daudzi lieliski veterāni, kuri ļoti palīdzēja komandai sākt rādīt lielisku sniegumu un Piress vēl joprojām spēlē labi.
, 2010-05-07 18:49, pirms 14 gadiem
velviena zvaigzne pret ko Hsanovics uzspēlēs
, 2010-05-07 18:51, pirms 14 gadiem
Gribētos, lai viņš nāk atpakaļ uz premjerlīgu.
Taču tas ir maz ticams, visticamāk ka dosies uz Franciju vai uz kādu Turciju varbūt...
Katrā gadījumā negribās, lai viņš beidz karjeru. Ceru vēl gadu, divus uzspēlēs
, 2010-05-07 18:53, pirms 14 gadiem
Lai dodas pastiprināt MLS,moš tad pierunās pēc gada arī Anrī spēlēt ASV
, 2010-05-07 19:29, pirms 14 gadiem
Vynilz rakstīja: Lai dodas pastiprināt MLS,moš tad pierunās pēc gada arī Anrī spēlēt ASV
Domāju, ka Anrī nevajadzēs pierunāt!
Barsā visticamāk nākamsezon viņš nespēlēs
, 2010-05-07 20:06, pirms 14 gadiem
komandas nosaukumā ir 2 r burti nevis viens. to nu gan taka vajadzētu zināt.
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.
"Villarreal" futbolisti pēc vārtu guvuma Žironā. Foto: Lluis Gene/AFP/Scanpix

"Real" kaujas sastāvā iesit piecus, Žirona dāvina sudrabu Barselonai

Spānijas futbola meistarsacīkšu 36. kārtas ievadā čempiones godu atguvusī Madrides "Real" savā laukumā sakāva (5:0) Basku Zemes vienību Vitorijas "Alavés". Savukārt "Girona" klupa (0:1) pret "Villarreal", pamatīgi samazinot izredzes izcīnīt sudraba godalgas.