Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Barcelona" pusotru dienu pēc oficiālās sezonas beigām Tokijā uzveic Injestas klubu

"Barcelona" pusotru dienu pēc oficiālās sezonas beigām Tokijā uzveic Injestas klubu
Čavi Ernandess un Andress Injesta. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola čempionvienība "Barcelona" šodien pārbaudes spēlē Tokijas Nacionālajā stadionā tikās ar Japānas līgas līdervienību Kobes "Vissel" un svinēja uzvaru ar rezultātu 2:0.

• Abus vārtus "Barcelona" guva jau pirmā puslaika pirmajā pusē. Vispirms 16. minūtē pēc Pablo Torres teicamas piespēles starp aizsargiem izgājienu realizēja Franks Kesjē, bet 19. minūtē pēc Torres stūra sitiena pārsvaru dubultoja Eriks Garsija.

• Spānijas čempione "Barcelona" sezonu pabeidza vēlā svētdienas vakarā, ar 1:2 izbraukumā piekāpjoties Bigo "Celta", bet Japānas līderei "Vissel" iepriekšējā spēle bija pirms 10 dienām un nākamā būs – pēc četrām dienām.

• "Barcelona" sākumsastāvā no iepriekšējā mača palika pat pieci spēlētāji – Kesjē un Garsija, kā arī Roberts Levandovskis, Frenkijs de Jongs un Markoss Alonso. Ja pārējie tika nomainīti jau pēc pirmā puslaika, centra aizsargs Garsija aizvadīja pilnu maču.

• Japānas kluba pamatsastāvā savukārt bija divi "Barcelona" audzēkņi – 39 gadus vecais Andress Injesta un 28 gadus vecais Serži Sampers.

• Injesta ir Barselonas kluba leģenda un tā rindās izcīnījis četrus Čempionu līgas kausus, deviņus Spānijas titulus, trīs Pasaules kausus klubiem, divus UEFA superkausus, sešus Karaļa kausus un sešus Spānijas superkausus.

• Injesta Japānā pavadījis piecus gadus, taču šosezon spēlējis minimāli un jau paziņojis, ka jūlijā komandu atstās – taču vēl vēlas karjeru turpināt.


Aleksandrs Sērlots. Foto: Reuters/Scanpix
2

Astoņu vārtu spēlē Sērlots ar ''pokeru'' palīdz ''Villarreal'' atspēlēties pret ''Real''

Šodien Spānijas ''La Liga'' 37. kārtas spēlē iespaidīgu atspēlēšanos otrajā puslaikā veica ''Villarreal'', kas atspēlējās no 1:4 un spēlēja 4:4 pret čempioni Madrides ''Real''. Kluba labā visus četrus vārtus guva norvēģu futbolists Aleksandrs Sērlots.
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.