Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Raimonds Ziediņš

Alonso: ''Pametu ''Liverpool'', jo bija kaut kas jāmaina''

Alonso: ''Pametu ''Liverpool'', jo bija kaut kas jāmaina''
Šabi Alonso
Foto: AP

Spānijas izlases pussargs Šabi Alonso, kurš vasarā no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' pārgāja uz spāņu klubu ''Real Madrid'', atklāja iemeslus, kāpēc nolēmis pamest Liverpūli un atgriezties Spānijā.

Cik zināms, augusta sākumā ''Real Madrid'' un ''Liverpool'' vienojās pār Spānijas izlases spēlētāja pārcelšanos uz karalisko klubu. Par 27 gadus vecā futbolista iegādi Madrides klubs šķīrās no 30 miljoniem sterliņu mārciņām. Spānijas izlases pussargs jau pagājušajā sezonā varēja atstāt ''Liverpool'', kad kluba vadība vēlējās viņu pārdot ''Juventus'', lai iegūtu papildus līdzekļus jaunu spēlētāju iegādei, taču toreiz futbolists vēl palika un komandu nepameta.
Atgādināsim, ka pērn ''Liverpool'' no ''Aston Villa'' vēlējās iegādāties Anglijas izlases spēlētāju Garetu Bariju, kurš šovasar pievienojās ''Manchester City''.

Alonso izskaidrojis iemeslus, kāpēc tomēr nolēmis atstāt Liverpūli, piebilstot, ka par tādu variantu jau sācis domāt pagājušajā gadā. ''Pieņemt lēmumu pamest ''Liverpool'' nebija viegli, jo biju jau tur pavadījis piecus gadus. Šo piecu sezonu laikā man bija tas gods spēlēt labāko pasaules līdzjutēju priekšā, tāpēc esmu viņiem ļoti pateicīgs un nekad to neaizmirsīšu,'' sacīja spāņu futbolists.

''Jā, klīda runas, ka man it kā esot bijis konflikts ar Rafaelu Benitezu, taču varu paziņot, ka tā nebija. Mūsu starpā bija profesionālas attiecības - centos darīt to, ko viņš no manis prasīja. Pagājušajā gadā, kad kluba vadība paziņoja, ka vēlas mani pārdot, lai komandai varētu pievienoties jauni spēlētāji, nejutos diez ko patīkami. Sajutu, ka kaut kas ir jāmaina, tāpēc šogad nolēmu pamest ''Liverpool'','' piebilda ''Real Madrid'' komandas pussargs.

Izmantotie resursi:
skysports.com


Slēpts komentārs: urban
, 2009-09-02 17:04, pirms 15 gadiem
urban rakstīja: man smird mizums
Esi apvainojies uz Alonso, ja? Tad ej paraudi stūrī, nevis šitik anālu komentu raksti
, 2009-09-02 17:23, pirms 15 gadiem
urban rakstīja: man smird mizums
Iesmaržini!
, 2009-09-02 17:24, pirms 15 gadiem
Nu nez, vai Alonso darīja pareizi. To redzēsim vēlāk šīs sezonas laikā. Bet ja klubs paziņo, ka vēlas spēlētāju pārdot, tad jau arī nav īstas jēgas tur palikt!
, 2009-09-02 17:55, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu nez, vai Alonso darīja pareizi. To redzēsim vēlāk šīs sezonas laikā. Bet ja klubs paziņo, ka vēlas spēlētāju pārdot, tad jau arī nav īstas jēgas tur palikt!
Klubs neveeleejaas vinju paardot! Rafa centaas vinju notureet- bet saproti- dzimtene *nauda* -tomeer !!! REAL!
, 2009-09-02 18:05, pirms 15 gadiem
benkiss rakstīja: Klubs neveeleejaas vinju paardot! Rafa centaas vinju notureet- bet saproti- dzimtene *nauda* -tomeer !!! REAL!
Gribēja gan pirms gada pārdot, lai nopirktu Beriju.
Rafa toreiz viņu pats būtu aizvedis uz Turīnu, par lētu naudu deva prom, bet Seko iedomājās, ka Alonso esot par lēnu un darījums nenotika. Var saprast Alonso, ka pēc visa tā arī gribēja prom. Tagad Pool nav dabūjuši Beriju un ir palikuši arī bez Alonso. Ir traumētais Akvilani, kurš vēl mēnesi nespēlēs.
, 2009-09-02 18:06, pirms 15 gadiem
benkiss rakstīja: Klubs neveeleejaas vinju paardot! Rafa centaas vinju notureet- bet saproti- dzimtene *nauda* -tomeer !!! REAL!
Pagaišgad Rafa paziņoja, ka ja viņam izdosies vienoties par Barija (Barry) pāreju, tad Alonso nāksies pamest komandu. Ar Bariju nekas neiznāca un šosezon, kā jau rakstā rakstīts, viņš pievienojās MC, tomēr Alonso laikam to uztvēra kā apvainojumu un saprata, ka ja viņam jau meklē maiņu tad viņam jāmaina komanda.
, 2009-09-02 18:38, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Nu nez, vai Alonso darīja pareizi. To redzēsim vēlāk šīs sezonas laikā. Bet ja klubs paziņo, ka vēlas spēlētāju pārdot, tad jau arī nav īstas jēgas tur palikt!
Pēc pirmājām spēlēm labi kopā ar Lassu vidū visu kontrolēja... Viņiem kopā labi iznāk... Domāju ka Xabi ir izdarījis pareizo izvēli!
, 2009-09-03 21:00, pirms 15 gadiem
nafig viņš aizgāja??
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.
"Villarreal" futbolisti pēc vārtu guvuma Žironā. Foto: Lluis Gene/AFP/Scanpix

"Real" kaujas sastāvā iesit piecus, Žirona dāvina sudrabu Barselonai

Spānijas futbola meistarsacīkšu 36. kārtas ievadā čempiones godu atguvusī Madrides "Real" savā laukumā sakāva (5:0) Basku Zemes vienību Vitorijas "Alavés". Savukārt "Girona" klupa (0:1) pret "Villarreal", pamatīgi samazinot izredzes izcīnīt sudraba godalgas.