Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Apdraudēta Čavi piedalīšanās PK

Apdraudēta Čavi piedalīšanās PK
Čavi Ernandess
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas čempionvienības ''Barcelona'' pussargs Čavi Ernandess pēdējā laikā spēlē, neskatoties uz savainojumu, pēc viņa pārstāvētā kluba uzvaras Spānijas čempionāta spēlē pret ''Villarreal'' (4:1) atklājis vienības galvenais treneris Pepe Gvardiola un apstiprinājis pats futbolists.

''Čavi spēlē ar savainojumu, kas var apdraudēt viņa piedalīšanos Pasaules kausa finālturnīrā,'' pēc vakardienas mača atklāja Gvardiola. ''Viņš ir piemērs mums visiem, jo spēlē, paciešot sāpes, lai varētu mums palīdzēt izcīnīt titulu.''

''Jā, tā ir taisnība. Šobrīd spēlēšanu apgrūtin sāpes, taču spēles likme ir tik liela, ka es vēlos piedalīties. Vēl ir atlikušas trīs spēles, tāpēc nepieciešams pēdējais grūdiens. Ja reiz spēlēju, tad esmu gatavs to darīt,'' teica 30 gadus vecais pussargs, kurš vakar guva komandas otros vārtus un rezultatīvi piespēlēja Lionelam Mesi pirmo, kā arī Bojanam Krkičam trešo vārtu guvumā.

Čavi, kurš tika atzīts par 2008. gada Eiropas čempionātā vērtīgāko spēlētāju, ir pozitīvi noskaņots braukšanai uz PK, kas no 11. jūnija līdz 11. jūlijam notiks Dienvidāfrikas Republikā. Spānija ielozēta H apakšgrupā ar Šveici (pirmā spēle 16. jūnijā), Hondurasu un Čīli.

Izmantotie resursi:
AP


, 2010-05-02 15:29, pirms 14 gadiem
Slikti!
, 2010-05-02 15:30, pirms 14 gadiem
Nē, tikai ne to
, 2010-05-02 15:38, pirms 14 gadiem
Čavi netaisi sūdus, spāņiem tu esi ļoti vajadzīgs !!
, 2010-05-02 15:40, pirms 14 gadiem
Komandas varonis es ceru, ka viens no labākajiem pasaules futbolistiem tomēr varēs piedalīties Pasaules kausā un palīdzēt spāņiem.
, 2010-05-02 15:45, pirms 14 gadiem
Traumas nav nekas patīkams,kaut vai spāņiem ir pieteikami spēlētāji kas konstruēs spēli laukuma visusdaļā
, 2010-05-02 16:09, pirms 14 gadiem
nu, ja jau spēlē ar traumu un vēl nekā slikta nav, tad jau jāspēlē vien ir, ja pats tā vēlas. klubs ir prioritāte un būtībā tā tam arī ir jābūt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-05-04 16:06, pirms 14 gadiem
KARABASSBARABASS rakstīja: Ksavi,ne čavi.Čavas ir čigāniem.
[ˈʃaβi]
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
"Celta Vigo" vārtu guvēji Villots Svedberjs (Nr. 19) un Ugo Alvaress (Nr. 33). Foto: Miguel Riopa/AFP/Scanpix
2

Grīzmanam hat-trick ašāk nekā pusstundā, "Celta" dzēš Bilbao izredzes tikt ČL

Spānijas "La Liga" futbola līgas 36. kārtā spoža spēle padevās Madrides "Atlético" sneiperim Antuānam Grīzmanam, savukārt šosezon Karaļa kausu izcīnījusī Bilbao "Athletic" zaudēja pēdējās iespējas nākamsezon piedalīties pasaules spēcīgākajās klubu sacensībās.
"Villarreal" futbolisti pēc vārtu guvuma Žironā. Foto: Lluis Gene/AFP/Scanpix

"Real" kaujas sastāvā iesit piecus, Žirona dāvina sudrabu Barselonai

Spānijas futbola meistarsacīkšu 36. kārtas ievadā čempiones godu atguvusī Madrides "Real" savā laukumā sakāva (5:0) Basku Zemes vienību Vitorijas "Alavés". Savukārt "Girona" klupa (0:1) pret "Villarreal", pamatīgi samazinot izredzes izcīnīt sudraba godalgas.