Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Uldriķim divas piespēles un 120 minūtes, alus pārtrauc spēli, "Cambuur" pārvar sensāciju

Uldriķim divas piespēles un 120 minūtes, alus pārtrauc spēli, "Cambuur" pārvar sensāciju
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Šovakar Nīderlandes kausa ceturtdaļfinālu sasniedza Roberta Uldriķa pārstāvētā "Cambuur", kas atspēlējās no 0:2 un pagarinājumā ar 4:3 pārspēja sensacionālo "Hercules". Latviešu uzbrucējs atdeva divas rezultatīvas piespēles.

60. minūtē mājiniece "Hercules" panāca 2:0 un lūkoja sarūpēt vēl vienu sensāciju. Iepriekšējā kārtā Nīderlandes pēc spēka ceturtās līgas amatieru komanda no tālākas cīņas izsita turnīra titulētāko komandu Amsterdamas "Ajax". Pēc otrajiem vārtiem laukuma saimnieku fani priecājās tik ļoti, ka uz zāliena salidoja arī plastmasas alus glāzes, un uz brīdi nācās spēli apturēt.

Kā izrādījās vēlāk, prieki bija pāragri. Vārtus gūstot 80. un 82. minūtē, "Cambuur" panāca izlīdzinājumu. Neizšķirta vārtos pie pirmās rezultatīvās piespēles tika Roberts Uldriķis, palīdzot izcelties debitantam Matiasam Nartejam.

Pagarinājuma ievadā pirmā reālā iespēja gūt vārtus bija Uldriķim, bet viņš no labas pozīcijas ar galvu sita virsū vārtsargam. Komandas pagarinājumā apmainījās ar vārtiem (3:3), bet pēdējais vārds piederēja viesiem. Uldriķis vēlreiz nopelnīja piespēli, bet "Cambuur" kompensācijas laika pirmajā minūtē nopelnīja biļeti uz ceturtdaļfinālu (4:3).

Uldriķis devās starta sastāvā un laukumā pavadīja pilnas 120 minūtes.

Nākamajā kārtā gaida Nīderlandes augstākās līgas pēdējās vietas īpašniece "Vitesse".


, 2024-01-26 07:35, pirms 4 mēnešiem
Sory raksta autoram, bet tāds ķecerējums virsrakstā,kad jālasa rakstu, lai saprastu par ko tēma. Jums tāda mode zīmēties? Es nejau neapmierināts, bet pārsteigts ko žurnālisti vairumā l,ai parasti formulētu virsrakstu sabumbulurē visu ko lai paspīdētu asprātībā? 🤡
, 2024-01-26 09:04, pirms 4 mēnešiem
OTELO , ātri prom uz skolu!
, 2024-01-26 12:55, pirms 4 mēnešiem
Var jau protams priecāties ka atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet uzbrucēja pamatuzdevums ir gūt vārtus! Ar šo uzdevumu nav spējīgs tikt galā neviens latviešu uzbrucējs pat ārzemju zemākajās līgās.
Andrejs Cigaņiks ar komandas biedriem. Foto: Martyna Kowalska/Widzew Łódź

Cigaņika "Widzew" sabojā Poznaņas "Lech" izredzes sasniegt Eirokausus

Polijas Ekstraklases priekšpēdējā kārtā triju zaudējumu virkni pārtrauca Latvijas valstsvienības futbolista Andreja Cigaņika pārstāvētā Lodzas "Widzew", savā laukumā spēkojoties 1:1 pret Poznaņas "Lech".
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmā pilnā spēle Ekstraklasē mēneša laikā

Polijas Ekstraklases priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienības futbolista Alvja Jaunzema Melecas "Stal" savā laukumā spēkojās 0:0 pret Ščečinas "Pogoń".