Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Morozs paliek "CSKA"

Morozs paliek "CSKA"
Viktors Morozs
Foto: www.sportni.bg

Latvijas futbolists Viktors Morozs pēc tam, kad Sofijas "CSKA" vakar paspēja nomaksāt visus iekrājušos parādus, paliks komandā un turpinās gatavoties sezonas otrajai pusei kopā ar to, eSports.lv apliecināja pats futbolists.

"Viss ir atrisinājies. "CSKA" pēdējā brīdī nomaksāja visus parādus [to kopējā vērtība bulgāru presē tika lēsta aptuveni 25 000 eiro apmērā - aut.], tā ka palieku komandā un lidošu ar to uz treniņnometni Kiprā," eSports.lv vakar apliecināja Viktors Morozs, Bulgārijas čempiones viens no līderiem pirmajā aplī.

Jautāts par to, kādi klubi mēģināja viņu iegūt savās rindās, Morozs uzskaitīja vilinošākos piedāvājumus: "Īstenībā man nemaz nevajadzēja domāt par citu klubu, kā to rakstīja prese. Es apsolīju, ka gadījumā, ja finansiālie jautājumi tiks atrisināti, palikšu komandā. Ja ne, tad aizeju. Piedāvājumi bija diezgan konkrēti, biju gatavs ar kādu jau parakstīt līgumu. Kas piedāvāja? Piemēram, šeit, Bulgārijā, bija piedāvājumi no "Litex" un "Levski" [abas komandas šobrīd ir Bulgārijas čempionāta trijniekā - aut.]. Uzreiz atsacīju "Levski", jo no "CSKA" labāk uz šo klubu nepāriet - divi Bulgārijas grandi, līdzjutēji mani nesaprastu. Savukārt "Litex" piedāvājums finansiāli bija izdevīgāks, bet komandas pilsēta ir Loveča, kas atrodas triju stundu braucienā no Sofijas. Ar ģimeni izlēmām, ka ilgi nāktos pārvākties no Sofijas uz Loveču, izlēmu uz turieni nedoties. Tāpat bija piedāvājums no Ķīnas, arī izdevīgāks finansiāli, taču arī izlēmām atsacīt."

"CSKA" par Moroza pāreju ir parādā arī "Skonto". Kā pastāstīja Viktors, klubā saka, ka viss ir nomaksāts: "Šodien kluba direktors pastāstīja, ka visas lietas ar "Skonto" ir nokārtotas [patiesībā pagaidām pārskaitīta tikai puse summas, par ko jau ziņojām, taču es kluba cilvēkiem vairs neticu."

Jau šorīt Sofijas "CSKA" izlido uz treniņnometni Kiprā, kur pabūs līdz 1. februārim. Šajā laikā paredzētas četras pārbaudes spēles - 24. janvārī ar krievu "Baltika", 26. datumā ar serbu "Jagodina", divas dienas vēlāk pret krievu "Alania", bet 30. janvārī pretī stāsies baltkrievu Minskas "Dinamo". Bulgārijas čempionāts atsāksies 28. februārī.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-20 08:40, pirms 15 gadiem
capone rakstīja: Nebiju gaidījis šādu soli no CSKA, tb samaksās
Kā gan nē? Viņš tak ir labākais spēlētājs CSKA!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-20 09:15, pirms 15 gadiem
hu, labi, ka tā..
, 2009-01-20 19:13, pirms 15 gadiem
prieks!
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmā pilnā spēle Ekstraklasē mēneša laikā

Polijas Ekstraklases priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienības futbolista Alvja Jaunzema Melecas "Stal" savā laukumā spēkojās 0:0 pret Ščečinas "Pogoń".
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
6

Vārtu garšu atguvušais izlases uzbrucējs Uldriķis vasarā mainīs klubu

Latvijas izlases futbolists Roberts Uldriķis izmantojis savu iespēju nepagarināt līgumu ar Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubu "Cambuur" un vasarā kļūs par brīvo aģentu, noskaidrojis portāls Omrop Fryslan.
Kristers Tobers. Foto: Grasshopper Club Zürich

Tobers atgriežas laukumā pēc diskvalifikācijas, sienāži cenšas izlēkt no pārspēlēm

Šveices Superlīgā otrajā mājas spēlē pēc kārtas uzvarēja Cīrihes "Grasshoppers", šovakar ar 2:0 pārspējot "Yverdon" futbolistus.