Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Uldriķis ar otro dubli šomēnes kaldina "Cambuur" uzvaru pār tiešo sāncensi

Uldriķis ar otro dubli šomēnes kaldina "Cambuur" uzvaru pār tiešo sāncensi
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā līgā otro divu vārtu spēli šomēnes un trešo šogad aizvadīja Latvijas valstsvienības futbolists Roberts Uldriķis, kura sniegums uzbrukuma smailē nodrošināja Leuvardenas "Cambuur" panākumu (2:1) Bredā.

Pārceltajā 22. kārtas spēlē latviešu uzbrucējs divreiz precīzi sita ar galvu, 37. minūtē pēc Milana Smita piespēles panākot 1:0, bet 71. minūtē pēc Feda de Jonga centrējuma gaisa divcīņā pārliecinoši pārspējot pretspēlētāju un uzstādot gala rezultātu.

25 gadus vecais Uldriķis šosezon aizvadītajā 21 "Eerste Divisie" spēlē guvis deviņus vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlējis.

Šosezon Nīderlandes kausa pusfinālu sasniegusī "Cambuur" līgā pārtrauca četru neuzvarēto cīņu virkni, ar 26 spēlēs iegūtiem 39 punktiem pakāpjoties uz septīto vietu.

Izmantotie avoti:
https://keukenkampioendivisie.nl/we...


, 2024-02-20 06:14, pirms 3 mēnešiem
Labs!
Šī ir viņa līmeņa līga.
, 2024-02-20 09:21, pirms 3 mēnešiem
erred rakstīja: Labs!
Šī ir viņa līmeņa līga.
Jā, tā tiešām izskatās, ka otrais līmenis ir viņa līmenis.
, 2024-02-20 09:49, pirms 3 mēnešiem
tik tragiski ar vinu jau naw,veel diezgan jauns puika ,augums ir ,turpinaas ieguut pieredzi,galvenais lai atrodas taadaa klubaa kur nespeelee tik tak futbolu ,tur vins neder,,tad jau buus viss ok !
, 2024-02-20 10:21, pirms 3 mēnešiem
Pandora rakstīja: Jā, tā tiešām izskatās, ka otrais līmenis ir viņa līmenis.
Tas arī būtu Kroļļa līmenis..
, 2024-02-20 10:39, pirms 3 mēnešiem
"25 gadus vecais Uldriķis šosezon aizvadītajā 21 "Eerste Divisie" spēlē guvis deviņus vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlējis."

Nu prieksh izlases futbolista nekas iipashs, buusim reaali Holandes 2 liiga...
, 2024-02-20 10:45, pirms 3 mēnešiem
Number 0 rakstīja: Tas arī būtu Kroļļa līmenis..
Kroļļa līmeni šobrīd noteikt ir nereāli, jo nav jau atbilžu vai turpina sēdēt, jo nevelk meistarībā, dēļ sēdēšanas absolūti nav sportiskajā formā un treneris tāpēc neriskē, ir kāds konflikts ar komandu, neiederas trenera filozofijā utt.
, 2024-02-20 11:56, pirms 3 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: "25 gadus vecais Uldriķis šosezon aizvadītajā 21 "Eerste Divisie" spēlē guvis deviņus vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlējis."

Nu prieksh izlases futbolista nekas iipashs, buusim reaali Holandes 2 liiga...
Labākais mūsu izlases spēlētajs šobrīd! Ja mums šajā līgā būtu 5 spelējoši izlases čaļi, mēs šobrīd nebūtu tur, kur esam.
, 2024-02-20 13:07, pirms 3 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: "25 gadus vecais Uldriķis šosezon aizvadītajā 21 "Eerste Divisie" spēlē guvis deviņus vārtus un septiņas reizes rezultatīvi piespēlējis."

Nu prieksh izlases futbolista nekas iipashs, buusim reaali Holandes 2 liiga...
Nosauc man tos, kuri pašlaik spēlē un parāda sevi labākā līmenī? Tobers, Cigaņiks, varbūt Jaunzems...
, 2024-02-20 14:35, pirms 3 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Nosauc man tos, kuri pašlaik spēlē un parāda sevi labākā līmenī? Tobers, Cigaņiks, varbūt Jaunzems...
Janka Ikaunieks ar visu līmeņrādi izlasē ir labākais, bez viņa Uldriķis izlasē varētu mušas ķert un pie bumbas varbūt epizodiski tiktu kad uz dullo dabūtu kādu pasu. Pagājušo sezonu erde neko nesita, nesistu līgā zemāk noteikti būtu tas pats liktenis kas Krollim, varētu līmeņoties vēl zemāk.
, 2024-02-20 15:07, pirms 3 mēnešiem
Pilnīgi piekrītu KDubrikam ! 3.ešelona spēlētājs.Ja izlasē būtu savs "Janka" katrā līnijā, tad būtu panākumi.
, 2024-02-20 16:13, pirms 3 mēnešiem
KDubriks rakstīja: Janka Ikaunieks ar visu līmeņrādi izlasē ir labākais, bez viņa Uldriķis izlasē varētu mušas ķert un pie bumbas varbūt epizodiski tiktu kad uz dullo dabūtu kādu pasu. Pagājušo sezonu erde neko nesita, nesistu līgā zemāk noteikti būtu tas pats liktenis kas Krollim, varētu līmeņoties vēl zemāk.
Mēs te nerunājam par to, kurš labāks/talantīgāks. Tikai par to kādā līmenī spēlē. Es nešaubos, ka tāds RFS un Riga visticamāk ietu pa augšu nīderlandes 2 līgā.... bet jāatcerās kāda līmeņa starpība ir starpt top2 un pārējām komandām virslīgā. Jankam pa lielam jāiespringst pāris spēlēs eiro kausos un rīgas derbijā. Man ļoti žēl par viņa izniekoto talantu, jo noteikti bija jāspēlē augstāk par virslīgām, norgēm un somijām.
Kristers Tobers. Foto: Grasshoppers
4

Tobera piespēle pēdējā pamatlaika minūtē sienāžiem nosargā vietu Superlīgā

Latvijas izlases kapteiņa Kristera Tobera pārstāvētā Cīrihes "Grasshoppers" pārspēlēs par vietas saglabāšanu Šveices Superlīgā ar otrās spēles 90. minūtē gūtiem vārtiem tika pie uzvaras pār "Thun", divu spēļu summā uzvarot ar 3:2. Tobers veica rezultatīvu piespēli izšķirošo vārtu guvumā.
Raimonds Krollis (Nr. 9). Foto: MFK Vyškov
2

Krollis atgriežas laukumā pēc būšanas rezervē, Ozolam neveiksmīga spēle

Čehijas augstākās futbola līgas pārspēļu kārtas pirmajā spēlē uzbrucējs Raimonds Krollis laukumā bija no cīņas sākuma līdz beigām, Viškovas komandai savā laukumā ar 0:1 zaudējot šosezon augstākajā līmenī spēlējušajai Karvinas vienībai.
Valērijs Šabala (Nr. 20) un Hojņices "Chojiczanka" futbolisti pēc uzvaras. Piotr Matusewicz/PressFocus
1

19 gadniekam Rimovičam un pieredzējušajam Šabalam vārtu guvumi sezonas beigās

Čehijas Nacionālās un Polijas trešās spēcīgākās līgas pēdējo kārtu spēlēs rezultatīvi sita Latvijas futbolisti Renards Rimovičs un Valērijs Šabala.