Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Verpakovskim laba iespēja spēlēt

Verpakovskim laba iespēja spēlēt
Māris Verpakovskis

Latvijas uzbrucējam Mārim Verpakovskim ir labas iespējas tikt laukumā Spānijas "Liga Adelante" čempionāta 20. kārtas spēlē pret "Sevilla Atletico". Šāda iespēja Mārim pavērusies, jo uz trīs spēlēm diskvalificēts "Celta de Vigo" uzbrucējs Davids Rodrigezs.

Spānijas futbola federācija nolēmusi "Celta" komandas uzbrucējam Davidam Rodrigezam piešķirt trīs spēļu diskvalifikāciju, jo futbolists vienā no komandas spēlēm rupji nospēlēja pret pretinieku, saņemot sarkano kartiņu. Rodrigeza diskvalifikācija ir izdevīga Mārim Verpakovskim, kura izredzes tikt laukumā nākamajā kluba spēlē ir ievērojami pieaugušas:

"Tā ir laba iespēja spēlēt, kaut arī komandā ir arī citi labi uzbrucēji - Gilass un Trashoras. Mēs esam trīs uzbrucēji, tādēļ varianti var būt dažādi, bet domāju, ka man būs iespēja spēlēt. Es vēlos spēlēt, tieši tādēļ es trenējos.

Man ir labāk spēlēt, kad man blakus ir vēl viens uzbrucējs, piemēram, Dinei. Viņš ir garš, tādēļ iesaistās visās gaisa divcīņās. Ja ir nepieciešamība, varu spēlēt arī kreisajā vai labajā malā. Es ļoti ceru uz šo spēli, bet treneris var izvēlēties arī citus uzbrucējus vai arī vispār spēlēt tikai ar vienu uzbrucēju."

Māris arī atzina, ka neko daudz par sestdienas pretiniekiem nezina, bet aicināja būt piesardzīgiem: "Neko daudz par pretiniekiem nezinu, zinu tikai to, ka viņi ir pēdējā vietā. Jebkura komanda var spēlēt, tādēļ mums ir jābūt ļoti piesardzīgiem. Mums obligāti jāiegūst trīs punkti."

Tāpat Verpakovskis noliedza, ka viņš vēlas janvārī pamest komandu: "Es vēlos palikt šeit līdz jūnijam, protams, ka es gribētu sākt spēlēt. Es domāju, ka treneris man dos iespēju. Ir grūti tikai visu laiku trenēties, bet es cenšos to darīt un gaidu savu iespēju."

Nākamo spēli "Celta" aizvadīs 18. janvārī pret "Sevilla Atletico", kas šobrīd ieņem pēdējo vietu. "Celta" ir izcīnījusi uzvaras pēdējās trīs spēlēs.

Izmantotie resursi:
celtavigo.net


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mrPO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-14 12:27, pirms 15 gadiem
Vot Latviešiem līmenis... Ir jācenšas tikt laukumā, nevis cenšās gūt kādu punktu vai labi nospēlēt...
, 2009-01-14 12:36, pirms 15 gadiem
Vares patreneeties krist atkal!
, 2009-01-14 12:39, pirms 15 gadiem
Raitcha rakstīja: Vot Latviešiem līmenis... Ir jācenšas tikt laukumā, nevis cenšās gūt kādu punktu vai labi nospēlēt...
sākumā ir jātiek laukumā, nākamais solis jau varētu skanēt: vēlos gūt hattrcik
, 2009-01-14 12:43, pirms 15 gadiem
Chilaverts rakstīja: Kas ir Verpakovskis?
man arii rodas jautaajums.. a kas esi tu?
kad pienaaks izlases kvalifikaacijas speeles un vieniigais kas uzbrukumaa ir efektiivs ir Verpakovskis, tad gan pieveersies zhaunas un kko jaunu izgudrosi ja?
, 2009-01-14 12:43, pirms 15 gadiem
Lai veicas, izlasei noderēs
, 2009-01-14 12:47, pirms 15 gadiem
Chilaverts rakstīja: Kas ir Verpakovskis?
LV izlases spēlētājs.
, 2009-01-14 12:48, pirms 15 gadiem
eskaralis rakstīja: man arii rodas jautaajums.. a kas esi tu?
kad pienaaks izlases kvalifikaacijas speeles un vieniigais kas uzbrukumaa ir efektiivs ir Verpakovskis, tad gan pieveersies zhaunas un kko jaunu izgudrosi ja?
puis,tev nav humorizjūtas
, 2009-01-14 12:51, pirms 15 gadiem
eskaralis rakstīja: man arii rodas jautaajums.. a kas esi tu?
kad pienaaks izlases kvalifikaacijas speeles un vieniigais kas uzbrukumaa ir efektiivs ir Verpakovskis, tad gan pieveersies zhaunas un kko jaunu izgudrosi ja?
nu ljooti efektiivs ir bijs peedeejos gados!- tik efektiiivs ka bail paliek ka visu laiku gaazdamies kaadus kaulus nesalauzh...ir mums chalji kas var: vot caunja ar savu aatrumu un piespeeleem ir paraadiijis savu efektiivitaati peed speelees,tas pats paavels surnjins..kam vareetu dot iespeeju...denis ivanovs ir labs ,kljava oskars un veel paaris dzheku...
, 2009-01-14 12:51, pirms 15 gadiem
No beņķa sildīšanas biksēs jau caurums, skarbi, bet tā ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-14 13:04, pirms 15 gadiem
vigo87 rakstīja: nu ljooti efektiivs ir bijs peedeejos gados!- tik efektiiivs ka bail paliek ka visu laiku gaazdamies kaadus kaulus nesalauzh...ir mums chalji kas var: vot caunja ar savu aatrumu un piespeeleem ir paraadiijis savu efektiivitaati peed speelees,tas pats paavels surnjins..kam vareetu dot iespeeju...denis ivanovs ir labs ,kljava oskars un veel paaris dzheku...
Nu cik atceros, vienīgais ko viņš jebkad ir mācējis ir skriet. Dribls nekāds viņam nav. Visus sasniegumus ko viņš ir guvis, ir tapēc, ka ir ātri skrējis.
, 2009-01-14 13:06, pirms 15 gadiem
Beidzot arii kaads cits nebaidaas pateikt, ko sliktu, savaadaak to vien dzird, cik vinjsh labs un lai vinjam veicaas. Protams, lai veicaas, bet savu fanu miilestiibas avansu vinjsh ir izsmeelis- ir jaasaak beidzot no jauna apliecinaat savu statusu... labaakaa Latvijas uzbruceeja vaardu! Peedeejaa laikaa tieshaam vinja speele ir bijusi neizteiksmiiga un par gaazeleeshanos PILNIIGI piekriitu. Briizjiem pat C. Ronaldo buutu ko no Maara pamaaciities- kaa uz liidzenas vietas nokrist epizodee, kad tieshi ir izdeviiba izveidot kaut ko biistamu pretinieka vaartu apdraudeejumam.

Taa vietaa, lai Latvijaa regulaari speeleetu, vinjsh izveeleejaas lielaaku algu un dirneeshanu uz solinja aarzemju klubos. Pat Pahars apliecina, ka buutu gatavs Latvijaa speeleet par zemaaku algu arii naakamajaa sezonaa, ja Pols buutu vinjam to piedaavaajis! Maarim vajadzeetu dariit taapat- saakt regulaari speeleet, atguut formu, atguut "vaartu garshu" un tad jau arii naaktu jauni piedaavaajumi un iespeeja speeleet augstaakaa liimenii par pieklaajiigu atalgojumu... Ai, lai veicaas jebkuraa gadiijumaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-14 13:15, pirms 15 gadiem
Ja jau tur grib palikt, tad tā vien izskatās, ka Spānijas jaukais un siltais klimats būs iepaticies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-14 13:22, pirms 15 gadiem
Nav komentaru...
, 2009-01-14 13:24, pirms 15 gadiem
Spiegs07 rakstīja: Ck noželojami ir tas kad jagaida lai komandas biedzrs dabuu traumu lai tiktu uzspelet
nu ja komanda buutu barcelona,man utd vai taada liimenja komandas tad tas nebuuutu nozheelojami bet spaanijas otraa liiga un ne taa stipraakaa komanda..tad tas tik tieshaam saak jau liidzinaaties vaardam nozheelojami..bet ko dariis ka citi vinju negrib,kijevai vinjsh ir pilniigi pie pakaljas..bet latvijas ekanomiskais staavoklis maari atbaida lai atgrieztos
, 2009-01-14 13:30, pirms 15 gadiem
verpakovskis ir vēsture! par viņu klīst leģendas. viņs ir mīts! nav vairs tāds Verpakovskis!
, 2009-01-14 13:34, pirms 15 gadiem
diemžēl, tāds ir Latvijas sporta līmenis,apstākļi un skola...sēdēt rezervēs, spēlējot zemākās līgās...pie spēlēšanas tiekot tad tikai(reizēm pat, varbūt), ja kāds komandas biedrs ir satraumēts, diskalificēts un citi iemesli kas liedz piedalīties spēlēs,un tā vislaik dzīvojot mūžīgās cerības...Bēdīgi, bet tā notiek ar lielāko daļu Latvijas profesionālo sportistu...
, 2009-01-14 13:36, pirms 15 gadiem
P.Deddy rakstīja: diemžēl, tāds ir Latvijas sporta līmenis, un skola...sēdēt rezervēs, spēlējot zemākās līgās...pie spēlēšanas tiekot tad tikai(reizēm pat, varbūt), ja kāds komandas biedrs ir satraumēts, diskalificēts un citi iemesli kas liedz piedalīties spēlēsun tā vislaik dzīvojot mūžīgās cerības...Bēdīgi bet tā ir Latvijas lielākajai daļai profesionālo sportistu...
nu neee,es nepiekriitu prieksh tik mazas valsts mums ir ljooti daudz speejiigu profesionaalo sportistu ar ljooti labiem liimenjiem! bobslejs vielgatleetika basketbols teniss un taa veel var turpinaat un turpinaat..pat futbolu-marians pahars visiem pieraadiija ka arii letinji var buut ne tikai parasti speeleetaaji bet gan komandas KEY player..tas pats stepanovs,bleidelis,shtolcers savaa laikaa un veel jau var nosaukt..tikai peed laikaa ir iestaajusies taada kaa kriize uz to ...
, 2009-01-14 14:35, pirms 15 gadiem
Prieks par interesantajiem un saturīgajiem komentāriem, atskaitot dažus bez humora izjūtas
, 2009-01-14 15:44, pirms 15 gadiem
forsi buut spanija saule siltums kapeec kur prom butu jabrauc vnk zeel ka nespele
, 2009-01-14 15:46, pirms 15 gadiem
Chilaverts rakstīja: Es neesmu sportists un man ir citi pienakumi. tad gan pieveersies zhaunas un kko jaunu izgudrosi ja? - zhaunas ir laikam tev.

Sheit apspriezham sportistu. Un vienu varu pateikt. Vinsh man nepatik jau sen. Un pats vinsh ir pie taa vainigs. Ar savu zvaigznu slimibu sabojaja savu karjeru. Un kas tas ir par sportistu , kas pie katras mazakas saskares krit? Bet nevis cinas par bumbu?
es pilnīgi piekrītu , ka tagad viņa karjera ir strauji aizgājusi pakaļā un viņš nav tas kas bija. Bet nu kaut kāda elementāra cieņa, vecīt, arī tomēr būtu jāizrāda! Vai viņš tev nepatika arī tad, kad, lielā mērā pateicoties viņam, LV izlase iekļuva EČ? Tad, laikam, tu savādāk runāji, ja vien mācēji jau runāt... Ja nepatīk, tad vismaz paklusē, nevis pie tēta datora raksti baigās gudrības!
Cik ātri mēs aizmirstam savus varoņus, un cik ātri var cilvēku kas izdarījis kaut ko labu, apmētāt ar mēsliem. Man, piemēram, kauns, ka daudziem letiņiem ir šāda īpašība!
p.s. Ja esi vecāks nekā domāju, vēl jo bēdīgāk tev...
, 2009-01-14 15:49, pirms 15 gadiem
Veči, būs HETTRIKS! Kāda veiksme, ka kolēģim bans uz 3 kārtām - arī gluži kā hettriks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-14 15:59, pirms 15 gadiem
vigo87 rakstīja: nu ljooti efektiivs ir bijs peedeejos gados!- tik efektiiivs ka bail paliek ka visu laiku gaazdamies kaadus kaulus nesalauzh...ir mums chalji kas var: vot caunja ar savu aatrumu un piespeeleem ir paraadiijis savu efektiivitaati peed speelees,tas pats paavels surnjins..kam vareetu dot iespeeju...denis ivanovs ir labs ,kljava oskars un veel paaris dzheku...
diezin vai kļava, ivanovs un surņins ies uzbrukumā!
, 2009-01-14 16:01, pirms 15 gadiem
Kautnu izdotots!
, 2009-01-14 16:04, pirms 15 gadiem
Chilaverts rakstīja: phils esmu esmu vecaks Un atceries ka sportistam ir tads liktenis. Iemantot fanu milestibu un cienu. Toreiz iesita vartus? Cepuri nost. Bet ko vinsh ir izdarijis pec tam? Kadu speli rada? Telo vienaa teloshana un varu nosaukt tikai pa lupatu. Atceries , vinsh ir profisionals sportists. Un to ko tagad vginsh rada , var nosaukt par tadu? Krit pie mazakas iespejas. Arii kad vinam nepieskaras. Un es vinu neapmetaju ar mesliem. Bet izsaku savas domas , par to ko vinsh dara shobrid.
nu, taisnības pēc jāsaka ka toreiz viņš iesita daudzus vārtus, lielāko daļu no mūsu svarīgākajiem vārtiem. varu tev ieteikt palasīt kā citur izturas pret saviem bijušajiem varoņiem. palasi kaut vai šitos dažus komentus, varbūt uzķersi manu domu
youtube.com: YouTube - Marian says goodbye to the Saints +...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-14 16:34, pirms 15 gadiem
puslaiks rakstīja: diezin vai kļava, ivanovs un surņins ies uzbrukumā!
starpcitu vinji jau iet un ja nevar iesist uzbruceeji tad jaasit aizsargiem kljava ivanovs biezhi vien iesaistaas briivsitienu stuura sitienu epizodees un ne tikai..bet shoreiz es nerunaaju par vinju ieshanu uzbrukumaa bet gan to ka ir krietni vien jaaizveertee vai maarim arii turpmaak ljaut iet pamatsastaavaa kaa uzbruceejam peec peed laika rezultaatiem-nokrist un neguut vaartus manupraat var arii parasts lv videejais speeleetaajs!,paldies!
, 2009-01-14 16:39, pirms 15 gadiem
phils rakstīja: nu, taisnības pēc jāsaka ka toreiz viņš iesita daudzus vārtus, lielāko daļu no mūsu svarīgākajiem vārtiem. varu tev ieteikt palasīt kā citur izturas pret saviem bijušajiem varoņiem. palasi kaut vai šitos dažus komentus, varbūt uzķersi manu domu
http://www.youtube.com/watch?v=b0KeVW0rTfM&feature=PlayList&p=03000ADCEAE950FE&playnext=1&index=12
jaa jaa negirbu nevienu te aizstaaveet bet nejauc luudzu marianu sheit iekshaa pavisam cits cilveeks..es pilniibaa saku ka veeljoprojaam visu laiku labaakais muusu futbolists jo to ko vinjsh ir izdariijis premjerliigaa...nu cepuri nost..diez vai kaadam veel tas tik driiz izdosies...taatad VAI marians ir kaadreiz suudzeejies un teelojis niikuliigo neskatoties uz visaam traumaam?! manupraat nee! bet maaris ar to savu gaushanos un nevareeshanu..aaatri vien taas pozitiivaas emocijas nokauj ko vinjsh ir kaadreiz...devis..un devis vinjsh ir daudz tas tiesa..bet nu katram laiks paiet un ir jaasaprot ka neesi vairs kas biji un diez vai buusi jo jaunaaki neviens nepaliekam!
Andrejs Cigaņiks ar komandas biedriem. Foto: Martyna Kowalska/Widzew Łódź

Cigaņika "Widzew" sabojā Poznaņas "Lech" izredzes sasniegt Eirokausus

Polijas Ekstraklases priekšpēdējā kārtā triju zaudējumu virkni pārtrauca Latvijas valstsvienības futbolista Andreja Cigaņika pārstāvētā Lodzas "Widzew", savā laukumā spēkojoties 1:1 pret Poznaņas "Lech".
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmā pilnā spēle Ekstraklasē mēneša laikā

Polijas Ekstraklases priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienības futbolista Alvja Jaunzema Melecas "Stal" savā laukumā spēkojās 0:0 pret Ščečinas "Pogoń".