Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Perepļotkins tiek izspēlēties dublieros

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Perepļotkins tiek izspēlēties dublieros
Andrejs Perepļotkins

Pirmo spēli šogad aizvadījis Latvijas futbolists Andrejs Perepļotkins, kurš šodien "Derby County" dublieru komandai ar savu aktīvo spēli palīdzēja pieveikt "Mansfiled Town" - 5:3. Sarunā ar eSports.lv Perepļotkins arī dalījās pārdomās par iespējamo spēlēšanu pirmajā sastāvā.

"Spēli iesākām visai slikti, jo galīgi nebijām saspēlējušies. Nebija pārliecības, nekādīgi nevarējām izmantot momentus. Savstarpējā nesapratne un nesaspēlēšanās spēlēja lielu lomu. Jau pirmajā minūtē dabūjām pendeli uz saviem vārtiem, kuru ielaidām, taču pamazām iespēlējāmies un vienus vārtus atguvām. Līdz puslaika beigām gan vēlreiz nonācām zaudētājos ar 1:2.

Otrajā puslaikā viss mainījās - ātri vien guvām divus vārtus, taču atkal ielaidām... Bija ļoti, ļoti daudz iespēju, līdz mača beigām guvām vēl divus vārtus. Spēles beigu daļā uzvarējām jau ar visai lielu pārliecību," par šodienas spēli komentēja Andrejs Perepļotkins, kuram tas bija pirmais mačs šogad. "Pašam vārtus gūt neizdevās, bet piedalījos vairākos rezultatīvos uzbrukumos. Bija arī iespējas pašam, bet ilgi nebiju spēlējis - pietrūka pārliecības, mazliet arī sitiena precizitātes utt."

"Derby County" komandai, kā jau ziņojām, ir jauns galvenais treneris - Naidžels Klafs. Perepļotkins pēc Klafa pirmās darba nedēļas vēl nevarēja secināt, kādu iespaidu šis notikums varētu atstāt uz viņu: "Pagaidām grūti kaut ko teikt, viņš strādā tikai pirmo nedēļu un visu apskatās. Godīgi sakot, nezinu, kā tas viss attieksies uz mani - pagaidām nav doti nekādi signāli."

Runājot par iespējamo kluba maiņu janvārī, Perepļotkins joprojām uz to raugās cerīgi, bet noslēpumaini: "Viss ir iespējams. Futbols nav prognozējams, viss notiek ātri. Tikpat labi pāris dienu laikā varu mainīt klubu. Aģents strādā - ja būs piedāvājumi, tie tiks izskatīti. Cik procentus dodu, ka mainīšu klubu? Ļoti grūti atbildēt..."

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 20:45, pirms 15 gadiem
Sen bija laiks mainiit klubu.. Labak lai spele Azerbaidzaanaa nekaa nespele vispar..Ka to dara Verpakovskis

  -3 [+] [-]

, 2009-01-14 20:55, pirms 15 gadiem
Dublieri.. Labak lkm jau ir nekā Ascoli dublieri..

  +4 [+] [-]

, 2009-01-14 20:56, pirms 15 gadiem
ja klubu nemainīs, tad vismaz lai dublieros kapā, sāk sist vārtus un uzņem formu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-01-14 21:09, pirms 15 gadiem
Labais! Izsities līdz dublieriem!Vel pāris gadus un tiks pirmajā!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-14 21:19, pirms 15 gadiem
Noteikti jaamaina klubs, aizutisana uz dublieriem nava laba zinja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-14 21:57, pirms 15 gadiem
labaak jau dublieros nekaa uz rezervee, vismaz speelu pieredze

     [+] [-]

, 2009-01-14 23:34, pirms 15 gadiem
Atradies uzbruceejs,kad tad saaksi beidzot sist vaartus......

     [+] [-]

, 2009-01-15 08:24, pirms 15 gadiem
Baxter19 rakstīja: Atradies uzbruceejs,kad tad saaksi beidzot sist vaartus......
Laikam loģiski būtu tad, kad tiks laukumā!!