Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Mihadjuks apmierināts, Koļesņičenko brauc mājās

Mihadjuks apmierināts, Koļesņičenko brauc mājās
Pāvels Mihadjuks
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Cik sapratu, Romans Grigorčuks ar mani nākamās sezonas sakarā nerēķinājās, tā ka šis klubs man ir pat ļoti labs variants," sarunā ar eSports.lv pēc debijas Skotijas klubā "Inverness" atzina Latvijas futbolists Pāvels Mihadjuks. Savukārt Vladimirs Koļesņičenko Skotijā nepaliks.

"Pirmajā puslaikā viss bija kārtībā, bet otrajā mazliet jau noguru. Protams, traucē tas, ka valodu zinu pavāji - šo to jau aizsargiem pateikt vajag. Galvenos vārdus gan man pateica, bet vienalga jāpierod. Pretinieki, lai arī no 1. divīzijas, izskatījās neslikti. Pats ne ar ko īpašu neizcēlos - galvenais bija noturēt aizsardzību. Pēc spēles treneris pienāca un pateica, ka pirmajai spēlei viss bija normāli. Ar komandu vispār esmu trenējies tikai nedēļu," debiju sarunā ar eSports.lv rezumēja Pāvels Mihadjuks. "Laika apstākļi bija smagi - laukums mīksts, stiprs vējš. Ir labas izredzes nostiprināties pamatsastāvā."

"Kā teica [Vladimirs] Koļesņičenko, tad "Ventspils" šo komandu uzvarētu. Iespējams. Šeit arī ir labi futbolisti, futbols - ļoti ātrs. Kopumā līmenis ir līdzīgs, varbūt "Ventspils" ir mazliet spēcīgāka. Grūti teikt. Savukārt līgas līmenis pavisam noteikti šeit ir augstāks, es domāju," lūgts salīdzināt iepriekšējo un tagadējo klubu, komentē Mihadjuks. "Koļesņičenko, starp citu, šorīt aizlidoja [saruna notika vakar vakarā - aut.]. Treneris viņu pavēroja un pateica, ka viņš nebūs vajadzīgs."

"Tagad man iedota atpūta - lidošu atpakaļ uz Latviju un trešdien atgriezīšos. Domāju, ka šeit tikai patrenēšos, tāpēc neko īpašu nepaņēmu līdzi. Cik sapratu, Romans Grigorčuks ar mani nākamās sezonas sakarā nerēķinājās, tā ka šis klubs man ir pat ļoti labs variants. Esmu izīrēts līdz 31. maijam, pat nezinu, vai "Inverness" ir iespēja pēc tam mani izpirkt. Līdz Skotijas čempionāta beigām atlicis vēl viens aplis un kausa spēles."

Jau ziņojām, ka "Ventspils" centra aizsargs Pāvels Mihadjuks parakstījis īres līgumu ar Skotijas premjerlīgas klubu "Inverness CT" līdz šā gada 31. maijam. "Inverness" patlaban Skotijas premjerlīgā ieņem pēdējo, 12. vietu. 21 spēlē tā izcīnījusi 17 punktus, taču priekšā esošās "Falkirk" un "Hamilton" ir vienas uzvaras attālumā.


, 2009-01-11 10:48, pirms 15 gadiem
nu malacis, vismaz viens no mūsējiem šajā transfēru laikā patiešām nostiprinās...un pie tam ne jau tas spēlētājs no kura mēs visi to gaidījām
, 2009-01-11 10:52, pirms 15 gadiem
"Kā teica [Vladimirs] Koļesņičenko, tad "Ventspils" šo komandu uzvarētu". Sito vins laiakm teica pec taa ka vinju azsuutija majaas, tjipa, "a man nemaz nevajag to Inverness"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-11 12:15, pirms 15 gadiem
tiesām interesanti, ka uz ārzemēm dodās un sevi arī pierāda tur spēlētāji no, kuriem īpasi neviens to negaida. bet tas ļoti priecē. veiksmi!
, 2009-01-11 15:28, pirms 15 gadiem
BBC SCOTLAND sporta studijaa vakar loti labi izteicaas par razheno aizsargu no Latvijas
, 2009-01-12 10:03, pirms 15 gadiem
Paškam jau FK Ventspils nemaz nedeva iespēju uzspēlēt!!!
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmā pilnā spēle Ekstraklasē mēneša laikā

Polijas Ekstraklases priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienības futbolista Alvja Jaunzema Melecas "Stal" savā laukumā spēkojās 0:0 pret Ščečinas "Pogoń".
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
6

Vārtu garšu atguvušais izlases uzbrucējs Uldriķis vasarā mainīs klubu

Latvijas izlases futbolists Roberts Uldriķis izmantojis savu iespēju nepagarināt līgumu ar Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubu "Cambuur" un vasarā kļūs par brīvo aģentu, noskaidrojis portāls Omrop Fryslan.
Kristers Tobers. Foto: Grasshopper Club Zürich

Tobers atgriežas laukumā pēc diskvalifikācijas, sienāži cenšas izlēkt no pārspēlēm

Šveices Superlīgā otrajā mājas spēlē pēc kārtas uzvarēja Cīrihes "Grasshoppers", šovakar ar 2:0 pārspējot "Yverdon" futbolistus.