Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Šabala karjeru turpinās Polijas pēc spēka trešajā līgā

Šabala karjeru turpinās Polijas pēc spēka trešajā līgā
Valērijs Šabala. Foto: Alvur Haraldsen/Fótbóltsfelagið B36

LETA. Latvijas uzbrucējs Valērijs Šabala karjeru turpinās Polijas pēc spēka trešās futbola līgas komandā Hojņices "Chojniczanka", informē klubs.

Vienošanās ar 29 gadus veco futbolistu noslēgta līdz šīs sezonas beigām.

Hojņices komanda sezonas vidū turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

Kopš pērnā gada marta Šabala spēlēja Fēru salu komandā "Torshavn", 2023.gada sezonā 26 nacionālā čempionāta mačos izceļoties ar 11 gūtiem vārtiem. 2022.gadā viņš pārstāvēja citu Fēru salu vienību Klaksvikas KI.

Kopš 2014.gada jūlija, kad Šabala no Rīgas "Skonto" kluba devās leģionāra gaitās, viņš vairākkārt mainījis komandas. Liela daļa viņa ceļojumu saistīti ar Beļģijas kluba "Club Brugge" spēlētāja izīrēšanas operācijām un atgriešanos klubā, kura pamatsastāvā viņš neiekļuva. Karjeras līkloči Šabalu aizveduši arī uz Kipru, Čehiju, Slovākiju, Lietuvu un Rumāniju.

Latvijā viņš spēlējis arī "Liepājas" un "Riga" rindās.

Latvijas izlases rindās Šabala laukumā devies 53 spēlēs, kurās 12 reizes iekarojis pretinieka vārtus. Izlasē nav spēlējis kopš 2019.gada.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2024-01-09 18:18, pirms 4 mēnešiem
Tikai 29 gadi.
, 2024-01-09 18:24, pirms 4 mēnešiem
Jā, tikai 29, kad bija jāsit goli, bet ne jau nu Polijas trešajā līgā. Bet ko var gribēt ja visu laiku ir uz koferiem un nekur nespēj noturēties.
, 2024-01-09 18:33, pirms 4 mēnešiem
MazaFaka5 rakstīja: Jā, tikai 29, kad bija jāsit goli, bet ne jau nu Polijas trešajā līgā. Bet ko var gribēt ja visu laiku ir uz koferiem un nekur nespēj noturēties.
...saki kā ir...vnk sūdīgs spēlētājs...
, 2024-01-09 19:59, pirms 4 mēnešiem
Nezinu vai sūdīgs spēlētājs, viņš tomēr izlasē sita golus- kkāds čujs ņuhs un poņa bija lai tos vārtus varētu gūt... Drošvien no visa pa druskam talanta trūkums, treneris neatradās īstais treneris utt utt...
, 2024-01-09 22:27, pirms 4 mēnešiem
JonijsBravo rakstīja: Nezinu vai sūdīgs spēlētājs, viņš tomēr izlasē sita golus- kkāds čujs ņuhs un poņa bija lai tos vārtus varētu gūt... Drošvien no visa pa druskam talanta trūkums, treneris neatradās īstais treneris utt utt...
Treneris var neatrasties 1 komandā ne jau entajās. Te drīzāk velk uz talanta trūkums + attieksme.
, 2024-01-09 23:24, pirms 4 mēnešiem
Apnika aitas ganīt
, 2024-01-10 09:23, pirms 4 mēnešiem
Polijas trešā līga nav Latvijas amatieru līga,tur starp līgām atškirība ir ļoti minimāla.Pāris gadu laikā klubs var nokļūt jau Ekstraklasa.
, 2024-01-10 12:06, pirms 4 mēnešiem
emox rakstīja: Polijas trešā līga nav Latvijas amatieru līga,tur starp līgām atškirība ir ļoti minimāla.Pāris gadu laikā klubs var nokļūt jau Ekstraklasa.
it sevišķi, ja šis klubs ir tuvu nokļūšanai augstāk - uz pēc spēka 2.līgu
, 2024-01-10 19:08, pirms 4 mēnešiem
JonijsBravo rakstīja: Nezinu vai sūdīgs spēlētājs, viņš tomēr izlasē sita golus- kkāds čujs ņuhs un poņa bija lai tos vārtus varētu gūt... Drošvien no visa pa druskam talanta trūkums, treneris neatradās īstais treneris utt utt...
Ar to nepietiek mūsdienās, pat Virslīgā
Andrejs Cigaņiks ar komandas biedriem. Foto: Martyna Kowalska/Widzew Łódź

Cigaņika "Widzew" sabojā Poznaņas "Lech" izredzes sasniegt Eirokausus

Polijas Ekstraklases priekšpēdējā kārtā triju zaudējumu virkni pārtrauca Latvijas valstsvienības futbolista Andreja Cigaņika pārstāvētā Lodzas "Widzew", savā laukumā spēkojoties 1:1 pret Poznaņas "Lech".
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmā pilnā spēle Ekstraklasē mēneša laikā

Polijas Ekstraklases priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienības futbolista Alvja Jaunzema Melecas "Stal" savā laukumā spēkojās 0:0 pret Ščečinas "Pogoń".