Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozam un "CSKA" neizšķirts (papildināts)

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozam un "CSKA" neizšķirts (papildināts)
Viktors Morozs (pa labi) cīņā pret "Vherno More"
Foto: www.cska.bg

Latvijas futbolists Viktors Morozs šodien aizvadījis visu spēli Bulgārijas čempionātā Sofijas "CSKA" sastāvā pret "Cherno More" Mačs noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1. "CSKA" pēc 11 spēļu kārtām ir čempionāta līdere.

Raksts papildināts ar citātu nākamajā rindkopā.

Viktors Morozs laukumā atkal pavadīja visu spēli. 64. minūtē mūsu futbolistam bija lieliska iespēja atklāt rezultātu (tobrīd tas bija 0:0), taču pēc stūra sitiena raidījums ar galvu mērķi nesasniedza. Kāds mača aculiecinieks sarunā ar eSports.lv slavēja Moroza paveikto: "Viņš nospēlēja ļoti labi. Šis ir ceturtais mačs, kurā viņu redzu, un esmu ļoti patīkami pārsteigts. Spēcīgs fiziskajā un taktiskajā ziņā - tieši tāds balsta pussargs, kāds mums vajadzīgs! Šodien Viktoram bija iespēja gūt vārtus, taču sitiens ar galvu atdūrās pret vārtu stabu. Moroza sniegums arvien uzlabojas."

66. minūtē "CSKA" izvirzījās vadībā pēc tam, kad Todors Jančevs realizēja 11 metru soda sitienu, savukārt Miroslavs Manolovs 72. minūtē rezultātu izlīdzināja. Pēc šī neizšķirta Sofijas "CSKA" ar 26 punktiem 11 spēlēs ir čempionāta līdere. 2. vietu ieņem Sofijas "Levski", kurai ir par pieciem punktiem mazāk. Nākamo spēli "CSKA" aizvadīs 15. novembrī pret Sofijas "Lokomotiv", kas turnīra tabulā ieņem 5. vietu.

Interesantu informāciju nesen izplatīja sport1bg.net portāls. Sofijas "CSKA" kavējoties ar iemaksu par mūsu futbolistu futbola klubam "Skonto". Saskaņā ar līgumu Morozs tika nopirkts par 150 000 eiro, taču bulgāriem šī summa "Skonto" jāpārskaita pa daļām - trešdaļu rīdziniekiem vajadzēja saņemt 20. oktobrī, otru trešdaļu - 20. decembrī, bet pēdējos 50 000 eiro - nākamā gada 20. februārī. Par katru nokavēto dienu minētajai summai tiek pierēķināts 1%. "CSKA", kas, iespējams, līdz šim brīdim ar "Skonto" jau ir norēķinājusies par pirmo reizi, savu kavēšanos presei skaidroja ar to, ka nav paspēts samainīt valūtu.

Izmantotie resursi:
cska.sportal.bg
sport1bg.net

  +2 [+] [-]

, 2008-11-08 17:51, pirms 16 gadiem
Zheel, ka neizdevaas guut vaartus.

  +4 [+] [-]

, 2008-11-08 18:07, pirms 16 gadiem
Beidzot ir viens.. Stabils speletajs.. labaa Eiropas klubā..
Paldies Ešsvortam..

  +3 [+] [-]

, 2008-11-08 18:17, pirms 16 gadiem
Kā var nepaspeet samainiit valuutu? Ir tak bezskaidras naudas maksajumu veiksana un valutu nomaina bankas... kuraa gadsimtaa dzivojam?

  +4 [+] [-]

, 2008-11-08 19:42, pirms 16 gadiem
Nu es domāju, ka viņa sniegums ārzemēs ir pietiekami labs lai vismaz izsauktu uz izlasi.