Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Simurq" prezidents: "Vēl nebiju redzējis tik kaprīzu futbolistu kā Karlsons"

"Simurq" prezidents: "Vēl nebiju redzējis tik kaprīzu futbolistu kā Karlsons"
Ģirts Karlsons
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases uzbrucējam Ģirtam Karlsonam neizdevās parakstīt līgumu ar Azerbaidžānas klubu "Simurq", kurā spēlē arī Genādijs Soloņicins. Kluba prezidents izteicās, ka tik kaprīzu futbolistu sastop pirmo reizi.

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases uzbrucējs un bijušais "Liepājas metalurgs" spēlētājs Ģirts Karlsons devās uz Azerbaidžānu, lai censtos panākt vienošanos ar Genādija Soloņicina pārstāvēto klubu "Simurq". Sarunā ar eSports.lv Karlsons pastāstīja, ka vienošanos tomēr, visticamāk, neizdosies panākt un "Simurq" acīmredzot viņš nespēlēs. Karlsonam esot arī kāds cits piedāvājums (ne no Azerbaidžānas), kas tiks tuvākajā laikā izskatīts.

Savu vārdu presē teicis arī "Simurq" prezidents Zaurs Mamedovs, kurš portālam vesti.az pastāstīja, ka darījis visu iespējamo, lai Karlsons parakstītu līgumu, tomēr tik kaprīzu cilvēku vēl neesot redzējis un latviešu uzbrucējam parādīja durvis.

"Ziniet, mums ir vajadzīgs uzbrucējs, un Karlsons mums iepatikās. Viņš ir pieredzējis futbolists, Latvijas čempionāta bombardieris, nospēlējis daudz spēļu valsts izlasē. Taču Karlsons ir sarežģīts cilvēks, ļoti kaprīzs. Es vēl neesmu redzējis tādu futbolistu. Mēs vēlamies ar viņu parakstīt līgumu uz vienu gadu. Tomēr Ģirts ir neapmierināts ne tikai ar līguma termiņu, bet arī ar citām niansēm. Vienu vārdu sakot, mēs darām visu, ko viņš vēlas. Tomēr viņš jau divas dienas neparaksta līgumu [saruna notika vakar - aut.]. Mums vēl nav bijis tāda futbolista, kurš prasītu laiku pārdomām pēc iepazīšanās ar līguma nosacījumiem. Taču Karlsons jau divas dienas nevar pieņemt galīgo lēmumu," sarunā ar vesti.az sacīja Mamedovs.

"Karlsons prasīja vēl vienu dienu pārdomām. Tas ir, viņš teica, ka dos atbildi līdz šodienas [vakardienas] vakaram. Es viņam parādīju durvis un teicu, ka vairs nevadīšu pārrunas. Teicu, ka, ja viņu apmierina nosacījumi, tad līgums ir ofisā, viņš var atbraukt un to parakstīt. Pretējā gadījumā mēs šķiramies ar viņu," Mamedovs turpināja.

Izmantotie resursi:
vesti.az


Slēpts komentārs: Fly James Fly#23
, 2009-07-07 11:01, pirms 15 gadiem
Simurq varētu būt izveidojies diezgan negatīvs priekšstats par latviešu futbolistiem.
, 2009-07-07 11:03, pirms 15 gadiem
2 dienas? Nē nu, kā karlisonam nav kauna VESALAS 2 dienas!!!
, 2009-07-07 11:05, pirms 15 gadiem
Ka jau teicu: "Nez, ko sie teiks, kad ieraudzis Karlsonu..."

Gatavais zabaks.
, 2009-07-07 11:06, pirms 15 gadiem
Vinjam vienkaarshi bija bail pieliekties, lai parakstiitu liigumu...
, 2009-07-07 11:13, pirms 15 gadiem
He, normāli....Azeri tanī klubā noliek mūsējos pēc pilnas programmas. Zinu Ģirtu, nu nav nemaz viņš tāds, kā tika pasniegts. Šajā situācijā būtu labi, ja Ģirts atgrieztos LM un mierīgi nospēlētu sezonu līdz beigām. Vienkārši tagad, ja viņš vilcinās ar lēmumu pieņemšanu, viņš zem tanka grūž LM, kuri pašlaik nevar izlemt par papildinājumu. ( ja vispār tāds būs ). Māc šaubas, ja gadījumā Ģirts neatgriezīsies LM, tad papildinājuma priekšējā līnijā vispār nebūs. Tā kā būtu labi, ja Ģirts atgrieztos Liepājā. Cik zinu no neoficiāliem avotiem, tad Abramčiks jau tagad ir uzmetis "lūpu" uz Zaharjinu par visām šīm peripērijām ar sastāva papildināšanu. Abramčikam tika solīts kaut kas viens, bet tagad viss apgriežās par 180 grādiem. Nepārsteigs, ja vienu dienu saņemsim šeit ziņu, ka Abramčiks pāriet uz citu komandu. Pagaidām viss uz to iet.
, 2009-07-07 11:13, pirms 15 gadiem
karlsonam der atcereties ka vins ir LATVIJAS cempionata zvaigzne nevis anglijas vai spanijas cempionata zvaigzne
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Andromeeds
, 2009-07-07 11:21, pirms 15 gadiem
drīzak jau bija otrādi, visam kam var ticēt, bet ne jau nu informacijai no Azerbaidanas vai Gruzijas
, 2009-07-07 11:26, pirms 15 gadiem
Mūsu Ģirtiņš ir kārtīgs latvietis vai zini
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-07 11:30, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Nu, jā, ja tev vajag 2 dienas, lai izlasītu līgumu un pieņemtu lēmumu, tad īsti normāls tu neesi. Tomēr jāapzinās sava vērtība, neesi jau Eiropā zināms spēlētājs, kur, nu, vēl pasaulē. Publisks fuj Ģirtam!
Nevaru piekrist, vēl jau ir tāda lieta kā ģimene. Varbūt viņš gribēja zināt, ko par to saka ģimene, bet šie nekā nevarēja atbildēt. Tomēr klubu maiņa ir liels solis, tālu no mājām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-07 11:32, pirms 15 gadiem
Andromeeds rakstīja: Nu, jā, ja tev vajag 2 dienas, lai izlasītu līgumu un pieņemtu lēmumu, tad īsti normāls tu neesi. Tomēr jāapzinās sava vērtība, neesi jau Eiropā zināms spēlētājs, kur, nu, vēl pasaulē. Publisks fuj Ģirtam!
Kāpēc tik rupji, ja jau cilvēks brauc uz ārzemēm dzīvot tad jau jābūt ievērojami lielākai algai un labākai dzīves kvalitātei, bet ja to nespēj piedāvāt,tad Ģirts pasaka " staigā kaķēn man ar tevi nau pa ceļam"
, 2009-07-07 11:32, pirms 15 gadiem
Tāds nu ir tas mūsu Ģirts.
, 2009-07-07 11:33, pirms 15 gadiem
jā, nu ja viņam pašam šitā dod līgumu un tā viņu vēlas, es domāju tā ir diezgan liela cūcība no Karlsona puses. un būsim reālisti, nekāds spožais uzbrucējs jau viņš nav.
, 2009-07-07 11:33, pirms 15 gadiem
Nu jā... Karlsons uzvedas kā īsts stārs. Un priekš LV ir jau arī. Lai tie azeri paskatās un pāeliecinās, ka nevar dabūt visu ko vēlas. Atbalstu Karļiku šajā situācijā. Labi, 2 dienas ir daudz, bet nafig viņam doties uz Azerbaidžānu, ja tur maz maksā? Tad jau labāk Liepājā palikt, kur var tikt spēlēt un bombardēt tur iekšā. Nav jau tā Azerbaidžāna tāda futbola TOP lielvalsts. Saprotu, ja uz turieni dodas spēlētāji, kas netiek spēlēt pamatsastāvā Latvijā (Soloņicins, Doroševs) vai arī tādi, kam nav klubu (Rubins, Kozačuks)... Bet Karļiks? Nafig?

Nav jau tas nekāds "Real", lai mēs tagad gaustos, ka viņš neparaksta līgumu! Esmu par to, lai viņš vai nu dodas uz kādu spēcīgāku čempi, ja tas iespējams tajā vienā variantā, vai arī paliek Liepājā - dabū jaunu viena gada līgumu un palīdz klubam Eirokausos!
, 2009-07-07 11:34, pirms 15 gadiem
No kluba prezidenta teiktā nevar redzēt, ka Karlsons būtu kaprīzs!!! Tas, ka spēlētājs nevēlas parakstīt 1 gada līgumu ir tikai normāli! Praktiski jeb kuram spēlētājam ir vēlme pēc stabilitātes. Turklāt arī Karlsons nav jau vairs nekāds jaunais. Tas ir normāli, ka vēlas garākus līgumus. Un tas ka tagad te komentāros vinu sauc par lecigu gaili un iedomigu, nu galigi nav nekadas loģikas. Vai kāds zin līguma detaļas? Nevienam nav jāparaksta kaut kas tāds, lai beigās par muļķi paliktu spēletājs, jo klubi praktiski vienmēr ir uzvarētāji, un spēlētāji ir vairāk neaizsargāti. Tā kā lūdzu domājiet ko runājat, ja reiz neesat nekad bijuši sportisti, un neesat savā mūžā ne reizi parakstījuši kādus līgumus.
, 2009-07-07 11:35, pirms 15 gadiem
Pareizi dara. Karlsons vairāk nav nekāds puika, kurš par jebkuru cenu, kaut vai tikai principa pēc vēlas spēlēt ārzemēs. Viņš Liepājā ir līderis, viņam šeit ir ģimene, bet kas ir Azerbaidžāna - ???
, 2009-07-07 11:37, pirms 15 gadiem
SimurQ jau nekas nav,tam mamedovam zem maajas naftas vads ievilkts ,tapeec taa leekaa. nekaa tajos azeros nav,tikai nauda.
, 2009-07-07 11:38, pirms 15 gadiem
Laurāns rakstīja: Pareizi dara. Karlsons vairāk nav nekāds puika, kurš par jebkuru cenu, kaut vai tikai principa pēc vēlas spēlēt ārzemēs. Viņš Liepājā ir līderis, viņam šeit ir ģimene, bet kas ir Azerbaidžāna - ???
Bet tas jau nenozīmē, ka var necienīt darba devēju un staigāt apkārt kā uzpūtīgs gailēns. Aj, bet vispār vienalga. Ne tur kāds normāls līmenis taj līgā, ne tas Karlsons prot spēlēt, aj vispār tāda bedre. Gribās kādu aliņu ieraut.
, 2009-07-07 11:39, pirms 15 gadiem
Uzklausījuši preses atreferējumu par it kā prezidenta teikto nu tik tauta metas noriet Karlsonu...

Ne jau nu pirmo reizi latvju bāleliņi uz grābekļa kāpj (cik sen bija notikums ar Masaļski?)
, 2009-07-07 11:46, pirms 15 gadiem
grūti jau spriest, ja nezinām visus sīkumus
, 2009-07-07 11:47, pirms 15 gadiem
Artudito rakstīja: Nevaru piekrist, vēl jau ir tāda lieta kā ģimene. Varbūt viņš gribēja zināt, ko par to saka ģimene, bet šie nekā nevarēja atbildēt. Tomēr klubu maiņa ir liels solis, tālu no mājām.
Tu pats saprati, ko uzrakstīji? Ģimene jau labu laiku iepriekš bija informēta par iespēju dzīvot Azerbaidžānā, turklāt tur viss attīstās ātrāk, kopējais dzīves līmenis jau tagad varētu būt augstāks nekā šeit. Azerbaidžānā algas ir ļoti pieklājīgas, noteikti, ka krietni lielākas nekā šeit.
, 2009-07-07 11:52, pirms 15 gadiem
Z.Mamedovs:<<......mēs darām visu, ko viņš vēlas..........>>
Diez vai!Ja būtu darījuši visu, problēmu noteikti nebūtu.
Nav arī izslēgts variants ka Mamedovam neizdevās piečakarēt Ģirtu,un tagad tik ber virsū.Interesanti būtu uzzināt ko pats Ģirts domā par Mamedova teikto!
, 2009-07-07 11:53, pirms 15 gadiem
Nu dzīves līmenis, nu nezvai labāks, bet ne ar ko daudz sliktāks ganjau, ka arī nav. Vienīgi, protams, nepierasti + Gruzija pie sāniem. lol
, 2009-07-07 11:56, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Bet tas jau nenozīmē, ka var necienīt darba devēju un staigāt apkārt kā uzpūtīgs gailēns. Aj, bet vispār vienalga. Ne tur kāds normāls līmenis taj līgā, ne tas Karlsons prot spēlēt, aj vispār tāda bedre. Gribās kādu aliņu ieraut.
Ūja! Ko tu te stāsti! Karlsons ir diezgan augstas klases futbolists.
, 2009-07-07 11:57, pirms 15 gadiem
ansiso rakstīja: Ūja! Ko tu te stāsti! Karlsons ir diezgan augstas klases futbolists.
Jā, protams. Var redzēt.
, 2009-07-07 12:00, pirms 15 gadiem
Šamo varētu profilakses pēc uz EPL aizlaist Kādā klubā uz pāris spēlēm. Lai nolaižās uz zemes un saprot kas ir kas.
, 2009-07-07 12:04, pirms 15 gadiem
labdien rakstīja: Šamo varētu profilakses pēc uz EPL aizlaist Kādā klubā uz pāris spēlēm. Lai nolaižās uz zemes un saprot kas ir kas.
Karlsons EPL spēlēs tikai tad, kad spēs lidot!
, 2009-07-07 12:13, pirms 15 gadiem
Ko Jūs zinat par to parakstīšanu ka visi noliekat? Bļāviens! Līgums nav čeks par naudas saņemšanu! Tas ir dokuments, kurā ir daudz svarīgas lietas, sākot ar dzīvošanu, apmaksas kārtību, apdrošināsanu utt. Ja līgumā ir rakstīts savādāk kā runāts, tad tikai loģiski, ka tas līgums ir jāizlasa un jākoriģē.
Ja tur teikts, ka trennerim ir tiesības katru vakaru Karlsonam raustīt aiz propellera un kluba prezidents var viņam uzšaut ar kāju pa d..., ja negūst vārtus. Es ar tādu neparakstītu!
, 2009-07-07 12:31, pirms 15 gadiem
Ģirts tik latvijas čempī ir stārs,bet citur viņš ir vidusmēra futbolists! kuru ir ļoti daudz! Tas viņam jāsaprot!
, 2009-07-07 12:36, pirms 15 gadiem
kāda stabilitāte? viena gada līgums viņam ir labs, vairāk jau neviens nedos, jo viņš ārzemēs nekad labi nav spēlējis, tikai Latvijā, tādēļ neviens klubs negrib riskēt un pēc tam maksāt vēl izdevumus par līguma laušanu. tas ir tikai saprotams. bet Karlsons, ja arī pēc gada viņu neņems atkal, tad jau Latvijā viņu gaida vienmēr. ta kā stabilitāte viņam ir, tikai jāspēlē labi.
, 2009-07-07 12:59, pirms 15 gadiem
visiem gudrīšiem:
vai esat iepazinušies ar līguma tekstu, ja tā noliekat Karlsonu?
ko vien vērts ir citāts: "Mums vēl nav bijis tāda futbolista, kurš prasītu laiku pārdomām pēc iepazīšanās ar līguma nosacījumiem." Man šķiet, irnormāli, ja līgumu izlasa, apdomā, aizsūta juristam...
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
6

Vārtu garšu atguvušais izlases uzbrucējs Uldriķis vasarā mainīs klubu

Latvijas izlases futbolists Roberts Uldriķis izmantojis savu iespēju nepagarināt līgumu ar Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubu "Cambuur" un vasarā kļūs par brīvo aģentu, noskaidrojis portāls Omrop Fryslan.
Kristers Tobers. Foto: Grasshopper Club Zürich

Tobers atgriežas laukumā pēc diskvalifikācijas, sienāži cenšas izlēkt no pārspēlēm

Šveices Superlīgā otrajā mājas spēlē pēc kārtas uzvarēja Cīrihes "Grasshoppers", šovakar ar 2:0 pārspējot "Yverdon" futbolistus.
Andrejs Cigaņiks. Foto: Marcin Bryja/Widzew Łódź
3

Cigaņiks gūst Lodzas "Widzew" vienīgos vārtus

Polijas Ekstraklases 32. kārtā Lodzas "Widzew" ar 1:3 kapitulēja Lubinas "Zagłębie" priekšā, zaudētāju rindās precīzi sitot Latvijas valstsvienības futbolistam Andrejam Cigaņikam.