Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Dubras "Panevēža" klūp Lietuvas kausa 1/16 finālā, vārtsarga Ozola komanda izglābjas

Dubras "Panevēža" klūp Lietuvas kausa 1/16 finālā, vārtsarga Ozola komanda izglābjas
Kaspars Dubra pirms spēles pret Viļņas "Žalgiri". Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Lietuvas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla kārtu neizdevās pārvarēt aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētajai valsts čempionei "Panevėžys", kura piekāpās (1:2) lielklubam Viļņas "Žalgirim".

Dubra izgāja Panevēžas vienības sākumsastāvā. Pagājušajā sezonā A līgā triumfējušajam klubam šogad nav sekmējies ne uz pusi tik labi kā pērn – 11 spēlēs iegūti vien 12 punkti.

Uzbekistānas Superlīgas sestajā kārtā Zarafšonas "Qizilqum" otrā puslaika kompensācijas laika izskaņā atspēlējās un spēkojās 1:1 pret Fergānas "Neftchi".

"Qizilqum" vārtsargs Roberts Ozols šodien atvairīja trīs no četriem vārtu rāmī raidītajiem sitieniem. 28 gadus vecais Latvijas valstsvienības futbolists šosezon piedalījies visās sešās spēlēs.

Izmantotie avoti:
https://www.facebook.com/fkpanevezys
https://pfl.uz/uzb/match/16277


Valērijs Šabala (Nr. 20) un Hojņices "Chojiczanka" futbolisti pēc uzvaras. Piotr Matusewicz/PressFocus
1

19 gadniekam Rimovičam un pieredzējušajam Šabalam vārtu guvumi sezonas beigās

Čehijas Nacionālās un Polijas trešās spēcīgākās līgas pēdējo kārtu spēlēs rezultatīvi sita Latvijas futbolisti Renards Rimovičs un Valērijs Šabala.
Bjalistokas "Jagiellonia" komanda un līdzjutēji. Foto: Kamil Świrydowicz/Jagiellonia Białystok
3

Bjalistoka pirmoreiz triumfē Ekstraklasē, latvieši pēdējo kārtu vēro no malas

Otro gadu pēc kārtas Polijas futbola Ekstraklases trofeju kāda komanda izcīnīja pirmoreiz, šoreiz kluba spilgtāko sasniegumu nopelnot Bjalistokas "Jagiellonia" vienībai, kas sīvā neklātienes sacīkstē par titulu pieveica Vroclavas "Śląsk".
Artūrs Karašausks. Foto: FK Liepāja
23

Pertija apstiprina Karašauska atgriešanos un trīs izīrēto atsaukšanu no "Grobiņas"

"Liepājas" futbola kluba galvenais treneris Tamazs Pertija preses konferencē pēc sakāves pret "Valmieru" (0:3) apstiprināja, ka panākta vienošanās par Artūra Karašauska atgriešanos vienībā un ka līdz ar jūniju no "Grobiņas"/LFS tiks atsaukti trīs izīrētie spēlētāji Roberts Meļķis, Paps Dudū un Jasuhiro Hanada.