Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Morozam uzvara turnīrā Bulgārijā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Morozam uzvara turnīrā Bulgārijā
Viktors Morozs
Foto: www.sportal.bg

Šodien ar uzvaru Albenas kausa izcīņu sākuši Sofijas "CSKA" futbolisti ar mūsu Viktoru Morozu ierindā. Mačā pret "Montana" Sofijas klubs, Morozam spēlējot pusotru puslaiku, izcīnīja minimālu uzvaru ar 2:1. eSports.lv vakar sazvanījās ar Viktoru, lai uzzinātu jaunāko par gatavošanos sezonai.

Viktors Morozs šodienas mačā pret Bulgārijas 1. līgas vienību "Montana", kas bija pirmais "Albenas kausa izcīņā 2009", nospēlēja pusotru puslaiku, bet viņa pārstāvētā Sofijas "CSKA" pretiniekus pārspēja ar 2:1. Sev atvēlētajā laikā Morozs izcēlās ar vienu bīstamu sitienu un labu piespēli. Albenas kausa izcīņā piedalās astoņas komandas, kas sadalītas divās grupās. "CSKA" ielozēta A grupā kopā ar "Montana", Plovdidas "Lokomotiv" un Varnas "Spartak". Savukārt otrā grupā, kas cīņas sāks rīt, ir arī Staņislava Pihocka pārstāvētā Varnas "Cherno More".

Vakar eSports.lv sazinājās ar Viktoru Morozu, kurš pastāstīja sīkāk par pēdējiem jaunumiem Bulgārijas čempionu nometnē. "Pirms pāris dienām atlidojām no otrās treniņnometnes Kiprā. Izcīnījām trīs uzvaras. Pēdējo maču pret čehu "Vicotria" zaudējām, taču no pamatsastāva laukumā izgāja tikai divi futbolisti. Pats spēlēju visos četros mačos. Treneris variēja ar sastāvu - dažās spēlēs biju pamatsastāvā, citās - uz maiņu.

Kiprā spēlējām ne pret tiem stiprākajiem, taču arī ne pret vājākajiem klubiem. Mači parādīja, ka komanda progresē, sniegums, salīdzinot ar pērno gadu, palicis labāks. Arī konkurence pieaug - treniņos visi cenšas un sitas par vietu sastāvā. Tagad uzsākam turnīru, spēles būs katru otro, trešo dienu. Protams, atbraukt uz turnīru un zaudēt nevēlas neviens - uzdevums ir nevis vienkārši labi nospēlēt, bet uzvarēt šajā turnīrā."

Runājot par situāciju, kas attiecas tieši uz mūsu futbolistu, Morozs bija optimistisks: "Viss ir kārtībā, pats jūtos lieliski. Arī "Skonto" klubam "CSKA" visu paredzēto naudu pārskaitīja." Jautāts par to, vai sakarā ar gaidāmo Latvijas valstsvienības pārbaudes maču pret Armēniju no izlases vadības nav bijusi interese par Moroza iespējamo atbraukšanu, futbolists atbildēja noliedzoši: "Nē, neviens nezvanīja. Protams, gaidīju, ka varbūt izsauks - gaidu katru reizi."

Nobeidzot sarunu, Morozs pastāstīja, kā mainījusies konkurence uz viņa centra pussarga vietu "CSKA" sastāvā: "Tagad uz pārbaudi ir viens Nigērijas izlases futbolists. Konkurence pieaug. Divi spēlētāji gan ir izīrēti, taču viņi čempionātā laukumā netika. Ja nigērietis paliks, sastāvā tikt būs grūtāk. Tomēr jāstrādā treniņos, jācenšas, tālāk jau viss ir atkarīgs no trenera. Man jāparāda maksimums no savām spējām."

7. februārī Sofijas "CSKA" Albenas kausa izcīņas otrajā mačā tiksies ar Varnas "Spartak".

  +1 [+] [-]

, 2009-02-04 16:58, pirms 15 gadiem
Vajadzeeja iet uz Energie Cottbus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja