Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

A.Silagailim 90 minūtes un zaudējums pret Doņeckas "Shakhtar"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

A.Silagailim 90 minūtes un zaudējums pret Doņeckas "Shakhtar"
Artūrs Silagailis (trešais no kreisās) pret Doņecku
Foto: www.shakhtar.com

Šodien Ukrainas Premjerlīgā futbolā latviešu aizsargs Artūrs Silagailis laukumā aizvadīja visu maču pret vietējo grandu Doņeckas "Shakhter", taču viņa pārstāvētā "Kryvbas" cieta minimālu zaudējumu ar 0:1.

Latviešu futbolists Artūrs Silagailis šodien svin 22. dzimšanas dienu. Kā laba dāvana mūsu futbolistam bija iespēja aizvadīt visu maču Ukrainas čempionātā vairāku tūkstošu skatītāju klātbūtnē pret slaveno Doņeckas "Shakhter'. Artūrs laukumā bez vērā ņemamām kļūdām pavadīja visu spēli, taču diemžēl viņa pārstāvētā Krivijrigas "Kryvbas" otrā puslaika vidū ielaida vārtus, esot vairākumā, tādējādi piekāpjoties ar minimāku rezultātu 0:1. Vienīgos vārtus "Shakhter" labā guva Seļezņevs.

Artūram šī bija otrā spēle "Kryvbas" sastāvā Ukrainas čempionātā šosezon. Ar 26 spēlēs izcīnītajiem 32 punktiem "Kryvbas" turnīra tabulā ieņem 10. vietu 16 komandu konkurencē. Līdere ar 67 punktiem ir Kijevas "Dynamo".

Savukārt Itālijas 4. līgas čempionātā futbolā pie svarīgas uzvaras šodien tika Edgara Gaurača pārstāvētā "Rodengo Saiano", kas ar minimālu 1:0 pārspēja "Sambonifacese". Atšķirībā no pagājušā mača šoreiz Edgars palika rezervē, laukumā netiekot. "Rodengo' pēc šīs uzvaras pavērušās labas iespējas iekļūt "play-off" turnīrā par vietu 3. līgā, tādējādi pagarinot sezonu par pāris nedēļām. Līdz regulārā čempionāta beigām palikušas vēl divas kārtas.

Visbeidzot Azerbaidžānas čempionāta 24. kārtā šovakar par pārsteigumu parūpējās Pāvels Doroševs un viņa pārstāvētā "Qabala", kas izbraukumā 6 000 skatītāju klātbūtnē ar 2:1 pārspēja ""Khazar Lenkoran. Pāvels viesu vārtus sargāja visu maču. Ar 33 punktiem "Qabala" pakāpusies jau uz 8. vietu turnīra tabulā.

Izmanotie resursi:
football.ua
rodengocalcio.com
azerisport.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-05-03 20:32, pirms 15 gadiem
Prieks par Silagaili. Tā tik jāturpina un neizpaliks arī vairāk nekā divas spēles līgā, un neizpaliks arī Starkova izsaukums uz "lielo" izlasi. Malacis, džeks. Tā turpināt, tiešām prieks! Cepuri nost par centību un jau sasniegto! Go on!

Labi arī, ka Doroševam ir spēļu prakse. Prieks lasīt! Kad Māliņš atnāca uz "Skonto", Doroševam, kādreiz stabilam LV izlases 3. vārtsargam, nācās sēdēt rezervē. Tagad, liekas, atguvies un prieks, ka palīdz komandai kāpt tabulā. Tā turpināt un izlase nav tālu!

Gauračs - nu ko lai saka. It kā talantīgs, bet šobrīd nevajadzīgi gandē karjeru. Es teiktu tā - jātiek prom pēc īres no tā "Rodengo Saiano" (lai jau klubam izdodas, bet Edgaram tur nav ko darīt), jātiek atpakaļ "Ascoli", tad jāskatās, vai ir iespējas spēlēt pirmajā komandā. Ja ir - jāpaliek, ja ne - jāiet prom. Nešaubos, ka par viņu varētu interesēties kādas B Sērijas lejas gala komandas, un, manuprāt, tas būtu pareizākais variants šobrīd. Turies.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-03 21:52, pirms 15 gadiem
Edgar kur zemak krist? Par Italijas 4. līgu? Tā nu to4 nav labaka par LMT virlsigu

  +1 [+] [-]

, 2009-05-03 21:55, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Edgar kur zemak krist? Par Italijas 4. līgu? Tā nu to4 nav labaka par LMT virlsigu
Nekas, vēl jau tikai dažas spēles, pēc tam atpakaļ uz B Sēriju, uz "Ascoli".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-03 23:36, pirms 15 gadiem
ervains91 rakstīja: Edgar kur zemak krist? Par Italijas 4. līgu? Tā nu to4 nav labaka par LMT virlsigu
Tā viss nesaki domāju stiprākie 4. sērijas klubi nebūtu pēdējie arī LMT virslīgā, neaizmirsīsim ka futbola lielvalstīs regulāri 3.-4. līgas klubi izsit no kausa augstākās līgas klubus...