Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Izlases treneris Kvačovs: "Šīs ir tās emocijas, kuru dēļ ir vērts nodarboties ar futbolu!"

Izlases treneris Kvačovs: "Šīs ir tās emocijas, kuru dēļ ir vērts nodarboties ar futbolu!"
Romāns Kvačovs. Foto: LFF

Latvijas sieviešu valstsvienības galvenais treneris Romāns Kvačovs izteica komentārus pēc Latvijas komandas pārliecinošās uzvaras (5:0) pār Moldovu šodien notikušajā UEFA Nāciju līgas C divīzijas spēlē.

"Gribu pateikt paldies meitenēm par spēli, cīņassparu un ļoti kvalitatīvu futbolu. Uzvara bija nopelnīta, mēs bijām daudz spēcīgāki par pretinieku. Liels paldies līdzjutējiem, kuri bija klāt un kuri sekoja līdzi mačam attālināti. Mēs bijām noskaņojušies uz uzvaru, jo spēlējām mājās, esam labā formā un ar ļoti labu mikroklimatu komandā. Mums bija daudz informācijas par pretinieku, un treniņos atstrādājām taktiskās lietas, kuras šodien palīdzēja mums uzvarēt. Šīs ir tās patīkamās emocijas, kuru dēļ ir vērts nodarboties ar futbolu!"

"Pārtraukumā izrunājām, ko varam uzlabot, un vienojāmies nemainīt spēles plānu, turpinot spēlēt tā, kā spēlējām no pirmās minūtes. Diāna Suvitras un Anastasijas Poļuhovičas vārti mums kā komandai ir ļoti svarīgi, turklāt visos vārtos ir uzteicamas tieši visas komandas darbības. Diāna izlasē sevi ir ļoti labi parādījusī arī kā personība, paralēli klubā kļūstot par vienu no līderēm," izteicās Kvačovs.

"Atbildes spēle [otrdien] pret Moldovu nebūs ne vieglāka, ne grūtāka. Visas komandas šajā grupā mums ir jārespektē, tās visas pret mums ir nopietni noskaņotas. Domājams, ka taktisku izmaiņu pretinieču rindās nebūs, tāpēc mums būs vieglāk izanalizēt savas kļūdas. Koncentrēsimies uz mūsu spēli, ko varam izdarīt labāk tehniskajā un taktiskajā ziņā."

Latvijas futbolistes Nāciju līgas turnīru septembrī sāka ar zaudējumu Maltai (0:1) un izbraukumā ar 4:0 pārspēja Andoru, trīs vārtus gūstot Karlīnai Miksonei. Moldova līdz šim ar 1:2 bija zaudējusi Andorai un ar 0:2 atzinusi Maltas pārākumu, atrodoties pēdējā vietā.

Šovakar pulksten 21.00 C divīzijas 1. grupas līdere Malta uzņems Andoras valstsvienību.

Izmantotie avoti:
https://lff.lv/zinas/17189/kvacovs-...


, 2023-10-27 20:16, pirms 7 mēnešiem
Es nesaprotu, viss Latvijas futbols ir ar lūzera mentilatitāti?
Priecajas pār uzvarām kur valsti ir ja labi 20 bumbas????
, 2023-10-27 21:45, pirms 7 mēnešiem
Bostonas fans kopš 22.O6.23 rakstīja: Es nesaprotu, viss Latvijas futbols ir ar lūzera mentilatitāti?
Priecajas pār uzvarām kur valsti ir ja labi 20 bumbas????
Moldovas džekiem eiro atlasē 9 punkti un vēl 2 spēles priekšā
, 2023-10-27 21:48, pirms 7 mēnešiem
...Kvačov...kā tur bija ar to Anglijas izlasi?....20-0...pakimentē un sit plaukstas tagad...
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.