Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Arkādijs Birjuks

Video: Zelmanis: "Treneris ģērbtuvē labi motivēja; pret Nīderlandi prasīja spēlēt atklāti"

Latvijas U19 futbola izlase, izcīnot 6:0 uzvaru pār Moldovu, nodrošināja sev dalību UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas Elites raundā. Pēc uzvarētā mača Sportacentrs.com uz sarunu aicināja izlases līderus Robertu Zelmani un Eduardu Daškeviču.

, 2019-10-14 20:35, pirms 5 gadiem
Daškevics tāds jauns zeperis, bet necenšas visu atbildēt valsts valodā. Var , bet negrib...Vajag ņemt intervijas no latviski runājošiem !
, 2019-10-14 21:36, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Daškevics tāds jauns zeperis, bet necenšas visu atbildēt valsts valodā. Var , bet negrib...Vajag ņemt intervijas no latviski runājošiem !
Eu , nu beidz. Būsim atklāti , puika ir krievvalodīgais no Daugavpils , kur latviešu valodu lieto tikai 25% iedzīvotāju. Tagad Eduards spēlē Beļģijā , kur latviešu valodu nevar dzirdēt vispār un tas ir loģiski , ka tā viņam sāk aizmirsties + emocijas un intervijā uzreiz pēc spēles. Man ir prieks , ka viņš vispār cenšas runāt latviski , lai viņam viss izdosies , jo ticu , ka pēc dažiem gadiem vilks mūsu nacionālo izlasi
, 2019-10-14 21:42, pirms 5 gadiem
strops rakstīja: Daškevics tāds jauns zeperis, bet necenšas visu atbildēt valsts valodā. Var , bet negrib...Vajag ņemt intervijas no latviski runājošiem !
Un ko tad izliksimies, ka izlasē nav krievvalodīgo, it sevišķi, ja tas ir viens no mūsu lielākajiem talantiem?
, 2019-10-14 22:58, pirms 5 gadiem
Malači! Ceram ar laiku uz veiksmīgu ienākšanu lielajā izlasē un rezultāts neizpaliks
, 2019-10-15 12:01, pirms 5 gadiem
Zelmani varetu piesasitit nacionalajai izlasei , ka ari Krolli , Daskevicu , tads idiots kaa Stojanovs jau neko neredz!
Sofija Garanča. Foto: LFF
9

Lietus aizkavētā spēlē Latvijas futbolistes beigās sabrūk pret slovēnietēm

Eiropas čempionāta kvalifikācijas C līgas 2. grupā otro zaudējumu nācās piedzīvot Latvijas sieviešu futbola izlasei, kas Murska Sobotā ar rezultātu 0:6 piekāpās Slovēnijas dāmām. Pēdējos četrus vārtus latvietes ielaida noslēdzošajās divdesmit minūtēs.
Lūkass Vapne. Foto: Valmiera FC
22

Pirmo reizi uz Latvijas izlasi izsaukti Vapne un Orols, atgriežas Ķigurs

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Paolo Nikolato izvēlējies spēlētāju sastāvu Baltijas kausa izcīņai 2024. gadā.
Dannī Aņisjko. Foto: Nottingham Forest FC
5

U19 izlases kandidātos iekļauts arī "Nottingham" akadēmijas audzēknis Aņisjko

LETA. Latvijas U-19 vīriešu futbola izlases kandidātu sarakstā pirms Baltijas kausa izcīņas iekļauts Anglijas kluba "Nottingham Forest" akadēmijas audzēknis pussargs Dannī Braians Ambato Aņisjko, informē Latvijas Futbola federācija (LFF).