Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kazakevičs: "Skaidrs, ka mums ir ambīcijas parādīt kvalitatīvu sniegumu"

Kazakevičs: "Skaidrs, ka mums ir ambīcijas parādīt kvalitatīvu sniegumu"
Dainis Kazakevičs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF

Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs ceturtdien paziņoja valstsvienības spēlētāju sarakstu novembra spēlēm ar Horvātiju un Poliju, kā arī atbildēja uz mediju pārstāvju jautājumiem.

"Atšķirībā no pagājušā gada, kad starp Virslīgas pēdējo spēli un izlases nometnes pirmo spēli bija tikai trīs dienas, šoreiz mums ir daudz vairāk dienu, lai sagatavotos mačam ar Horvātiju. Šoreiz mums pirmā spēle ir tikai sestdien, būs pilnvērtīgs gatavošanās posms. Godīgi sakot, pat neatceros, kad pēdējoreiz izlasei bijis tik daudz treniņu pirms spēles. Mēs visi sāksim nometni vienlaicīgi šo svētdien. Ir svarīgi visu saplānot, lai sabalansētu funkcionālo un mentālo gatavību.

Pavisam īpaša ir gaidāmā spēle pret horvātiem, ar vienu no vadošajām pasaules komandām pēdējā desmitgadē, savu līdzjutēju priekšā, simboliskā datumā 18. novembrī, pie pilna "Skonto" stadiona. Plus vēl tas, ka mums pirmā spēle pret horvātiem absolūti nepadevās... skaidrs, ka mums ir ambīcijas parādīt kvalitatīvu sniegumu, gribas aizvadīt labu spēli. Tas ir mūsu uzdevums nometnes pirmajai spēlei pret ļoti motivētu un labi zināmu pretinieku.

Par nometnes otro spēli pret Poliju - neslēpšu, ka tas nav ideālākais pretinieks, pret kuru es gribētu spēli sezonas beigās. Pārbaudes spēlēm vajadzētu kalpot kā labam placdarmam, lai pārbaudītu spēlētājus, kas ir mazāk spēlējuši iepriekšējās astoņās spēlēs. Meklēsim balansu starp to un konkurētspējas saglabāšanu pret nopietna līmeņa pretinieku. Centīsimies parādīt savu labāko sniegumu.

Cik svarīgi ir gadu pabeigt ar labu spēli? Domāju, tas ir ļoti būtiski. Redziet, sanāk diametrāli pretēji gadi. Pagājušajā gadā mums, spēlējot mazliet citādākā kompānijā, bija tikai viens zaudējums, šogad tikai viena uzvara. Diametrāli pretēji pretinieki, spēku samēri, līdz ar to arī rezultāti un sabiedrības noskaņojums. Mums ir svarīgas šīs spēles, rezultāti. Mēs nevaram cerēt, ka bez pastāvīgas spēles uzlabošanas, bez pārliecības iegūšanas kaut kādā brīdī pēkšņi parādīsies pozitīvi rezultāti. Arī šī pārbaudes spēle pret Poliju mums ir būtiska no spēles satura un rezultāta viedokļa. Nevaram atļauties pateikt, ka, hei, šī ir pārbaudes spēle, neiespringsim par rezultātu, iedosim iespēju uzspēlēt čaļiem, kuri līdz šim spēlējuši mazāk. Bet balansu starp eksperimentiem un konkurētspēju mēs meklēsim!

Mums katra spēle ir būtiska. Šogad nevienā no spēlēm nebijām favorīti, nevaram atļauties dalīt spēles. Mačā ar Poliju ir vieta adekvātam eksperimentam, bet atbilstoši spēku samēriem."

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17216/d-kazake...


, 2023-11-09 14:47, pirms pusgada
Aunu bars
, 2023-11-09 15:15, pirms pusgada
pie pilna "Skonto" stadiona.. ar horvātu faniem? pārsteigums, ka tik ātri izpirka visu stadionu - vai nu gribas redzēt horvātu zvaigznes vai arī horvātu fani paši sabrauks.
, 2023-11-09 15:19, pirms pusgada
" Arī šī pārbaudes spēle pret Poliju mums ir būtiska no spēles satura un rezultāta viedokļa. Nevaram atļauties pateikt, ka, hei, šī ir pārbaudes spēle, neiespringsim par rezultātu, iedosim iespēju uzspēlēt čaļiem, kuri līdz šim spēlējuši mazāk."

BLEEEEEEE, tā ir būtiska jo tev vajag niču, lai noturētos amatā. Auns!
, 2023-11-09 16:20, pirms pusgada
skotijs rakstīja: pie pilna "Skonto" stadiona.. ar horvātu faniem? pārsteigums, ka tik ātri izpirka visu stadionu - vai nu gribas redzēt horvātu zvaigznes vai arī horvātu fani paši sabrauks.
tur bija ar 50% atlaidi pirmajās dienās, domāju izķēra un meģinās notirgot...
, 2023-11-09 17:46, pirms pusgada
Vai Dainis preses konferencēs tagad stāv kājas, lai viņam nejautātu par krēslu?
, 2023-11-09 17:47, pirms pusgada
huy rakstīja: tur bija ar 50% atlaidi pirmajās dienās, domāju izķēra un meģinās notirgot...
Es pats nopirku 8 biļetes, ko spēles dienā meģināšu dargāk pie skonto pārdot Horvātu faniem!
, 2023-11-09 18:20, pirms pusgada
Tad iedzersim par to, lai mūsu vēlmes sakrīt ar mūsu iespējām. Prozīt Daini!
, 2023-11-09 19:02, pirms pusgada
Pārbaudes spēlēm vajadzētu kalpot kā labam placdarmam, lai pārbaudītu spēlētājus, kas ir mazāk spēlējuši iepriekšējās astoņās spēlēs. Meklēsim balansu starp to un konkurētspējas saglabāšanu pret nopietna līmeņa pretinieku. Centīsimies parādīt savu labāko sniegumu.

Šitā vēl Krollis dabūs 45min nospēlēt, labais!
, 2023-11-09 19:03, pirms pusgada
skotijs rakstīja: pie pilna "Skonto" stadiona.. ar horvātu faniem? pārsteigums, ka tik ātri izpirka visu stadionu - vai nu gribas redzēt horvātu zvaigznes vai arī horvātu fani paši sabrauks.
vai arī tomēr esošā un nākamā diena brīva - var atbraukt arī cilvēki no Valmieras, Jēkabpils un Liepājas.

Paprasi Dinamo vadītājiem, kā uz tādām spēlēm biļetes gāja.
, 2023-11-09 19:06, pirms pusgada
Gāzbetons rakstīja: Es pats nopirku 8 biļetes, ko spēles dienā meģināšu dargāk pie skonto pārdot Horvātu faniem!
apsveicu ar papadosu. Ja nezini, ar ko sveicu, tad sāc skaitīt un salīdzināt Latvijā dzīvojošos horvātus un armēņus.
Īsumā, plika tiršana nekad pārāk tālu netiek.
, 2023-11-09 21:15, pirms pusgada
Nopietni? Kāpēc tad Jūs visas spēlēs praktiski pajājāt? 🤣
, 2023-11-09 21:42, pirms pusgada
Polijas vietā gribētu uzspēlēt ar San Marino
, 2023-11-10 06:50, pirms pusgada
Treneris katastrofa...bet ar šiem spēlētājiem tālu netikt pat ar citiem treneriem,ja speletajs nevar atdot precizu piespeli,atri pieņemt lēmumu-kadu rez.var gribēt...kamēr jauniešu sistēmā netiks mācīts un sakartota!
Kaza kā treneris -riktīgs auns-nepatīk un viss
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.