Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: U21 izlases treneris Basovs: "Arī iepriekš bija labas spēles, bet nebija rezultāta"

"Futbolbumbas" pēc Latvijas U21 izlases uzvaras EČ atlases spēlē pār Izraēlu uz sarunu aicināja šīs komandas galveno treneri Aleksandru Basovu, kurš atzīmēja patīkamo rezultātu, bet norādīja, ka arī iepriekš izlase aizvadījusi snieguma ziņā labas spēles, kurās gan nav tikusi pie labiem rezultātiem. Treneris arī izteicās, ka ir ļoti apmierināts par jauno spēlētāju spēļu praksi Latvijas Virslīgā.

, 2022-06-03 13:23, pirms 2 gadiem
Vai es viens nesaprotu futbolu? Kur tur bija laba spēle?
, 2022-06-03 13:25, pirms 2 gadiem
Virslīgas līmenis! Neviens no turienes nav ticis laba līmeņa līgā, labākajā gadījumā viens Uldriķis!
, 2022-06-03 13:27, pirms 2 gadiem
Virsligas līmenī spēlē puikas, kas 16-17 gados nav tikuši ārzemzu akadēmijās, tāds mums tas "labais" līmenis!
Arturs Gaidels. Foto: LFF

LFF ģenerālsekretārs arī turpmākos četrus gadus būs Gaidels

Latvijas Futbola federācijas (LFF) valde 10. maija sēdē apstiprinājusi sadarbības turpināšanu ar līdzšinējo LFF ģenerālsekretāru Arturu Gaidelu. Darba attiecības ar viņu tiek pagarinātas uz nākamajiem četriem gadiem.
Vadims Ļašenko. Foto: LFF
43

"Paliekam vecajās sliedēs": Ļašenko pārliecinoši pārvēlēts LFF prezidenta amatā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidenta amatā arī uz nākamajiem četriem gadiem pārvēlēts Vadims Ļašenko, kurš kongresā notikušajā balsojumā ieguva 72 no 93 balsīm. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, bet otrajam kandidātam – Maksimam Krivuņecam – 12.
Kirils Buravcevs. Foto: LFF
13

Buravcevs nomaina Gluščuku un turpmāk vadīs LFF Futbola akadēmiju

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Futbola akadēmijas galvenā trenera amatā iecelts pašmāju speciālists Kirils Buravcevs. Iepriekš kopš pērnā janvāra akadēmijas darbu pārraudzīja pašreizējais LFF sporta direktors Andrejs Gluščuks.