Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Biličs noraidījis "Schalke" piedāvājumu

Biličs noraidījis "Schalke" piedāvājumu
Slavens Biličs
Foto: AP

Horvātijas izlases galvenais treneris Slavens Biličs pirms trešdien gaidāmās 2010. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēles pret Andoru atklājis, ka Vācijas Bundeslīgas klubs ''Schalke'' izteicis viņam piedāvājumu kļūt par tā galveno treneri.

Gelzenkirhenes klubs pagājušajā nedēļā no galvenā trenera amata atbrīvoja Fredu Rutenu un pagaidām nav atradis viņam aizvietotāju. Kļuvis zināms, ka ''Schalke'' piedāvājusi šo vakanci aizpildīt pašreizējam Horvātijas izlases trenerim Slavenam Biličam, kurš to noraidījis.

Biličs: ''Jā, ''Schalke'' pārstāvji ar mani runāja, bet varu vēlreiz atkārtot to, ko esmu teicis jau vairākas reizes - mans pašreizējais mērķis ir iekļūt ar Horvātiju Pasaules kausa finālturnīrā. Tas, ka par mani izrāda interesi spēcīgi klubi, ir liela atzinība manam darbam.''

''Schalke'' pēc 25 spēļu kārtām Vācijas Bundeslīgas turnīra tabulā ieņem astoto vietu, par 12 punktiem atpaliekot no līderes Berlīnes ''Hertha''.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com


, 2009-03-30 17:07, pirms 15 gadiem
Pareizi, viņš var dabūt kko daudz labāku!!! RM, Milan, Chelsea meklē sev treneri pēc sezonas. Kgan par Milan trenera maiņu baumas pieklusušas, tāpat viņas parādās visu laiku
, 2009-03-30 18:31, pirms 15 gadiem
Slavens gan ir Biličs
, 2009-03-30 21:53, pirms 15 gadiem
Uz Milānu.
Spānijas valstsvienības futboliste Salma Paraluello. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Scanpix

Brazīlija rīkos 2027. gada Pasaules kausu futbolā sievietēm

LETA--AP. Brazīlija rīkos 2027.gada Pasaules kausu sievietēm, piektdien kongresā Bangkokā lēma Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA ).
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Toni Kross. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix
5

EČ saimniece Vācija paziņo kandidātus: trīs pasaules čempioni, bez Hummelsa un Gnabrī

Vācijas futbola izlases galvenais treneris Juliāns Nāgelsmans šodien oficiāli paziņojis 27 kandidātu sarakstu pēc mēneša gaidāmajam Eiropas čempionāta finālturnīram, kas notiks tieši Vācijā. Galīgajā sastāvā nedrīkstēs iekļaut vairāk par 26 spēlētājiem.