Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

27 miljonu parāds: Milānas "Inter" atsakās no titulsponsora

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

27 miljonu parāds: Milānas "Inter" atsakās no titulsponsora
Romelu Lukaku. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas A sērijas vicečempione Milānas "Inter" šodien mājas spēlē pret Romas "Lazio" laukumā devās kreklā, kuram vairs nav titulsponsora. Tas saistīts ar parādiem.

Iepriekš uz Milānas "Inter" krekliem bija redzama kriptovalūtas Digitalbits reklāma. Vienošanās paredzēja, ka klubs sezonā saņems 24 miljonus eiro, taču "Inter" makā nav ieripojis kaut viens eiro. Parādu papildina pagājušās un šīs sezonas laikā nesaņemtie bonusa maksājumi 2,85 miljonu eiro apjomā.

Arī uz "AS Roma" krekliem iepriekš bija redzama Digitalbits reklāma. Ja "Inter" laukumu nolēma atstāt tukšu, tad Roma vakar notikušajā spēlē pret "AC Milan" laukumā devās ar abreviatūru SPQR (Senatus PopulusQue Romanus) uz krūtīm.

Izmantotie resursi:
https://www.msn.com/it-it/sport/oth...

  +8 [+] [-]

, 2023-04-30 15:59, pirms gada
Varbūt nākamreiz jāizvēlas īsts sponsors, nevis fake, izdomātas naudas krāpnieku kantoris, kas pēc definīcijas ir kripto?

  +2 [+] [-]

, 2023-04-30 17:44, pirms gada
apčakarēja itāļus kā mazos, 27 mil

     [+] [-]

, 2023-04-30 18:39, pirms gada
Vai tad tas ir vienīgais sponsors? Varēja cienīt citu esošo sponsoru un likt tā logo.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-30 23:37, pirms gada
Var saprast ka daudzi cilvēki kā cērpjamas aitas, bet šeit top5 līgas top klubs 😆🙈
Vai drīzāk varbūt sarunāts, abām pusēm labi, skanošo padalīja pirtī.

  -1 [+] [-]

, 2023-05-01 06:22, pirms gada
Un ko jūs teiksiet par Staple Center jauno nosaukumu? Tak visās sfērās ir tie kas uzmet. Nejau kripto valūta pie tā ir vainīga. Šodien to sauc par fake, rīt jau pašam makā stāvēs, kad papīrīšus un monētiņas tiks izņemtas no apgrozības. Kripto šobrid izskatās reālākais veids, kā ierobežot noziedzīgas naudas apriti. Tu nevari noslēpt nevienu pārskaitijumu un ja katram būs jāpiereģistrē savs decentralizētais maks kā bankas konts un savādāk nevarēsi spēlēties ar kripto, tad mēs varēsim redzēt jebkuru pārskaitijumu kas noticis. Tajā mirklī ardievas skaidrai naudai, jo decentralizēts kripto maks nav piesaistīts nevienai bankai un tas ir gluži tāpat kā tavs maks kabatā, kur visu naudu tu sargā pats. Būs cilvēkiem alternatīva iespēja turēt naudu ne skaidrītē un tai vairs nebūs tik būtiska nozīme.

  +1 [+] [-]

, 2023-05-01 06:44, pirms gada
Robis rakstīja: Un ko jūs teiksiet par Staple Center jauno nosaukumu? Tak visās sfērās ir tie kas uzmet. Nejau kripto valūta pie tā ir vainīga. Šodien to sauc par fake, rīt jau pašam makā stāvēs, kad papīrīšus un monētiņas tiks izņemtas no apgrozības. Kripto šobrid izskatās reālākais veids, kā ierobežot noziedzīgas naudas apriti. Tu nevari noslēpt nevienu pārskaitijumu un ja katram būs jāpiereģistrē savs decentralizētais maks kā bankas konts un savādāk nevarēsi spēlēties ar kripto, tad mēs varēsim redzēt jebkuru pārskaitijumu kas noticis. Tajā mirklī ardievas skaidrai naudai, jo decentralizēts kripto maks nav piesaistīts nevienai bankai un tas ir gluži tāpat kā tavs maks kabatā, kur visu naudu tu sargā pats. Būs cilvēkiem alternatīva iespēja turēt naudu ne skaidrītē un tai vairs nebūs tik būtiska nozīme.
Kripto ir mēsls bez reāla seguma
Afēra
Un to pierāda arī šis sponsorińš

     [+] [-]

, 2023-05-03 00:38, pirms gada
Laba shēma, cik daudz ieekonimēts nodokļos... Šāds triks ir iespējams tikai Itālijā.

     [+] [-]

, 2023-05-03 17:34, pirms gada
Rūjienas Niknais rakstīja: Kripto ir mēsls bez reāla seguma
Afēra
Un to pierāda arī šis sponsorińš
Un kāds segums ir dolāram ? Eiro ? Mārciņai ?