Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

AC Milan (maza diskusija)

Parunaasim par AC Milan, kas un kaa te daraas! Izsakat savus viedoklus vai juus Milaanas lidzjuteji esat apmierinaati ar AC Milan tagadeejo staavokli!

Ka jau zinat Boatengs tagad ir AC Milan sataava, tas ir tikai labi, labaakais pirkums sogad var teikt! Un tas mani tikai priecee, ka Milana kko iegaadaajas, bet tas ir par maz, viennozimigi par maz!

es cienu milanu, bet nu kada velna pec berluskoni vinu nepardod, ja vinam ir apnicis vinnet, nest smagu nastu uz muguras lai pardod!

Ko milana ir nopirkusi sogad neko salidzinajuma ar citam, nopirka tagad Boatengu, papasta kkas un amelia un kas tas ir, pilnigi nekas!

Kaladze, ambrozini, pirlo, zedorfs, r10, gatusso, ko vini milana vel dara ka vairs pat kajas nevar nostavet.

kaladze vispar nezinu, labak butu pats sapratis un aizgajis no milanas!

gatusso cik ilgi vins tures so gad, ja alegri liek viniem sogad skriet vairak neka pagaisogad leonardo. alegri ir sava taktika un daudzi neiztures slodi. Gatusso vajag 20 min lai vins pieceltos kajas, ja kads vinu nogruz laukuma uz zemes! ej pensija, tur tava vieta!

r10, pardod r10 lai varetu nopirkt kadu labu speleetaju, neviz meginat pardot huntelaru kuram ir vel nav pat tuvu 30 gadu.

sedorfs, pietiek savi laiki milnaa ir pagajusi, bija loti labi, patika ka spelee, bet nu pietiek!

Sie visi vecie speeleetaji neiet prom jo zin ka te vini sanem naudu par neko!

Cik naudas milana ienak katru gadu tas ir vnk neizskaidrojami, un berluskoni viens no bagatakajiem cilvekiem pasaule. UN NEVAR ATLAUTIES NOPIRKT KADU SPELEETAJU KURS PRASA SAVUS 9MILJONUS, KAUNIES!

Sogad nebus nekaadu izmainu, ja gribi redzet "CIRKU" TAD ATLIEK SKATIITIES AC MILAN SPELES!

Un ja ta bus es 70 % zinu ka taa bus, visi labakie Milanas speeleetaji ar nakamo gadu ies prom no komandas, jo "kapec lai kads paliktu speeleet ar tadu komandu kura nevar uzvareet vieglaakaas speles. Speeleetaji negrib iet uz laukuma lai tur tiktu pazemoti! Viniem ir velme uzvaret, vini grib speeleet kartigu futbolu! Tapec ja nekas nemainisies ta notiks!

Berluskoni grib izveidot komandu no jauniem speeleetajiem, jaunus speeleetajus! Nu bet kapec ta nedara, kapec nesuta prom vecos, tapec ka vinam ir pie kaajas viss!

Kapec AC Milanai nevar but savs privatais futbola laukums ka citiem klubiem amerikaa, pat tagad Juventus cel savu futbola stadionu. Vnk tapec ka Berluskoni negrib tereet naudu!

AC Milana ir pasaulee apbalvotaaka futbola komanda, vai tad tiesam nevar kko mainiit lai taa ari tas turpinaas!

FORZA MILAN, BET NU SITAA VAIRS NAV LIETA!

Piedodiet ja es te izveidoju tadu diskusiju, bet vnk gribeju dzirdet jusu domas!

     [+] [-]

, 2010-08-21 00:53, pirms 14 gadiem
Daļēji tev taisnība, bet daļēji tu sarakstīji muļķības. AC Milan nav nekāds Madrides Real, ne arī Manchester City vai tamlīdzīgs klubs - AC Milan "būvē" nevis "nopērk" komandu. Jā, es arī neesmu apmierināts ar kārtējo "beztransfēru vasaru", it īpaši pēc Berluskoni solījuma, ka komandā ieradīsies zvaigzne/augstākās klases spēlētājs. Var pat likties, ka viņam šis klubs ir tikai kā peļņas avots un varbūt tā arī ir, taču tam nav nozīmes - Milānai ir viena no labākajām jauniešu skolām pasaulē un, manuprāt, tas ir jāizmanto, nevis DAŽREIZ bezjēdzīgi jātērē nauda - jauniešu iesaistīšana 1. komandā noteikti sekmēs līdzekļu ekonomiju (algu izmaksām kaut vai), kā arī sastāva atjaunināšanu.
Par R80 gan nepiekritīšu - ja redzēji pagājušo sezonu, tad nerunātu tādas muļķības. Attiecībā pret Oddo, Kaladzi, Jankulovski un pārējiem draugiem gan jāpiekrīt - nesaprotu, kāpēc ar dažiem no viņiem pat turpina pagarināt līgumus. Par Ambrosini, Pirlo, varbūt Seedorfu gan nepiekritīšu un neskaidrošu arī, jo šķiet, ka tu tikai apskaties vecumu un izdari secinājumus - atkal varu minēt pagājušo sezonu...

Tagad par jaunajiem:
Sokratis (Papastathopoulos) - lielisks ieguvums. Vien izlases spēle pret Argentīnu, konkrētāk sedzot Messi, (WC 2010) parādīja, cik labs aizsargs viņš ir. Pārbaudes spēlēs (kuras šovasar esmu visas redzējis) viņš katrā tikai kārtējo reizi apliecināja to, ka ir lielisks aizsargs - spēj aizvietot Nestu vai arī darīt savu darbu flangos. Manuprāt, labs ieguvums - 4/5.
Amelia - likās jau pēc pagājušās sezonas, ka vecais Amelia ir prom, taču pārbaudes spēlēs, it īpaši TIM trofejas izcīņā nodemonstrēja to, ko no viņa visi gaida. Abbiati dzīve noteikti nekļuva vieglāka. Arī 4/5.
K.P. Boateng - pāragri spriest, taču Ganas izlasē man šī spēlētāja darbības ļoti patika - enerģisks, labi redz laukumu. Būšu tikai priecīgs redzēt, kā viņš iejutīsies komandā - šķiet, ka Flamini-Boateng būtu labs duets. Jebkurā gadījumā, 22. augustā varēs redzēt, uz ko viņš ir spējīgs Berluskoni kausā pret Juventus.
Yepes - paņemts kā tā saucamais "backups" Nestam un Thiago Silvam - manuprāt pareizi darīts, jo Onyewu savainojuma gadījumā nāksies laist Kaladzi un to, man šķiet, maz kurš AC Milan fans vēlas. 4/5.

Lai arī cik "nezvaigžņoti" spēlētāji ir iegādāti, domāju, ka kopumā vasara nebija nemaz tik slikta - jā, Milānai joprojām ir problēmas dažās pozīcijās, bet es tomēr uzticos Allegri un esmu pārliecināts, ka viņš spēles izveidot konkurētspējīgu komandu - ne velti viņš pagājušajā sezonā tika atzīts par Serie A labāko treneri.

Par privāto laukumu arī piekritīšu - Juventus iegūst ļoti daudz no uzceltā stadiona, kas atspoguļojas uz transfēriem iztērētājos naudas līdzekļos - tas neapšaubāmi ir jādara [jābūvē savs stadions]. Taču tam vajag sponsorus - varbūt ar Fly Emirates izdosies kaut ko sarunāt...

P.S. Huntelāram ir 27 gadi. Un nevajag teikt, ka Milāna rāda cirku laukumā un iziet tikai cienīgi nostartēt - tas ir smieklīgi un domāju, ka ne tikai man vienīgajam.

     [+] [-]

, 2010-08-21 01:47, pirms 14 gadiem
Mazliet tu pārspīlē. Tik traki jau arī nav kā tu tagad saki. Vienīgā problēma Milānai ir lēnā sastāva atjaunošana. Visās labākajās komandās pamatā ir jauni un vidēja vecuma spēlētāji + vēl pāris pieredzējušākie, kas ir tiešām labi. Piemēram, United no pieredzējušākajiem ir tikai van der Sārs, Gigss, Skoulzs un vēl Ouens. Viņi tur ir tāpēc, ka ir labi spēlētāji vēl savos gados un no viņiem vēl kaut ko gaida. Viņi dod labumu. Bet Milāna? Tik taki jau nav, ka vecākie vairs nevar kājās nostāvēt, bet tā ir tiesa, ka pamatā ir spēlētāji, kam jau pāri 30 un ir tikai daži jaunie. Lielāko daļu jauno izīrē un spēlē tikai vecākie. Bet vecākie ne vienmēr tur līdzi citu komandu jaunākajiem, lai arī, cik labi viņi būtu. Vajag vairāk jauno spēlētāju. Boatengs ir labs papildinājums, jā, bet ar to vien būs par maz, lai šogad vinnētu Seria A. Amelia ir labs vārtsargs, bet tāpat klubā vēl ir Dida, Roma un Abiati, kam visiem jau sen pāri 30. Uzskatu, ka grieķu aizsargs Papastopuloss ir labākais papildinājums šogad ACM komandai. Lai veicas. Un jāatjauno beidzot komanda.

Piekrītu es tev par Kaladzi. Man liekas, ka vairs viņš ACM līmenim neatbilst. Jātinās.

     [+] [-]

, 2010-08-21 02:07, pirms 14 gadiem
reikons:

Didam beidzās līgums un viņš kļuva par brīvo aģentu.
Abbiati, neskatoties uz vecumu, vārtus sargā labi un pret viņu pretenziju gandrīz nav. Roma ir līdzīgs Yepes(-am) - tīrākā rezerve. Tas, ka viņiem ir pāri 30, neko nenosaka - arī Buffonam ir 32 un, lai arī regress ir manāms (tā man šķiet), viņš turpina būt par vienu no labākajiem pasaulē savā pozīcijā...

     [+] [-]

, 2010-08-21 15:09, pirms 14 gadiem
čali čali čali. nevajg pārspīlēt. nav patīkami, ka milānai sezonas mērķis ir 3 vieta serie a, ņemot vērā, ka berlusconi un galliani visu laiku atgādina, ka milāna ir visu laiku veiksmīgākais klubs. tomēr šobrīd berlusconi un galliani rīkojas pareizi. nav milānai naudas un nedrīkst tērēties, un jua šādos apstākļos ir iegūts sokratis, boatengs tad var tiai uzslavēt berlu&galliani. amelia ir slikts papildinājums, abiatti stāvēja labi un nevajadzēja ameliu plus ja viņš stāv vārtos nekad nevar būt drošs vai negadīsies kāda stulba kļūda. izcils darījums genoai, iesmērēt pretiniekam ameliju.
tālāk, milānas lielākā problēma ir algas. tās ir par leielu un tāpēc nav naudas transfēriem. šadā gadījumā nesaprotams ir kāpēc paliek spēlētāji ar lielajām algām, kuri vairs nespēj neko izdarīt, bet milan ir itāļu klubs un itālijā ciena kluba leģendas un spēlētājus, kuri ir novecojuši spēlējot klubā.
sakarā ar to ka angļiem beidzot sāk parādīties nespēja nomaksāt parādus par leilajiem tēriņiem, un ka spāņiem drīz parādīsies problēmas dēļ pārtērēšanās, serie a drīz atkal būs iecienītākā līga eiropā. tāpēc pacietību draugi pacietību un mēs redzēsim milānu iekarojot eiropu nemaz ne tik tālā nākotnē.

     [+] [-]

, 2010-08-21 18:20, pirms 14 gadiem
Pirkumi tiešām nav slikti, bet, manuprāt, vajadzēja iegūt Fabianu un atbrīvoties no Huntelāra...

  +1 [+] [-]

, 2010-08-21 22:12, pirms 14 gadiem
Loti ceru ka tagad pievienosies IBRA, tas bus lielisks papildinaajums!

     [+] [-]

, 2010-08-30 20:40, pirms 14 gadiem
artis43 rakstīja: Loti ceru ka tagad pievienosies IBRA, tas bus lielisks papildinaajums!
Veiksmīgi esi pareģojis IBRAS iegādi, Nostradam!
Varbūt nosauksi tās 4 komandas kuras šogad spēlēs Čempionu Līgas pusfinālā?
';