Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Eto'o karjeru labprāt noslēgtu Francijā

Eto'o karjeru labprāt noslēgtu Francijā
Samuels Eto'o
Foto: AFP/Scanpix

Kamerūnas futbola izlases un Itālijas "Inter" uzbrucējs Samuels Eto'o atzinis, ka savu karjeru gribētu noslēgt kādā no Francijas klubiem, konkrēti minot divus – "Paris Saint Germain" (PSG) un "Montpellier".

"Pēc tik spožas karjera kā man gribētos savus spēkus pārbaudīt mierīgākā čempionātā. Francija ir ideāls variants, bet "Paris Saint Germain" – klubs, par kuru var tikai sapņot. No otras puses, par godu savam leģendārajam tautietim Rodžeram Millam, man nebūtu iebildumu uzspēlēt "Montpellier" (šo klubu Milla pārstāvēja no 1986. līdz 1989. gadam – aut.). Nedomāju, ka karjeras pēdējā sezonā svarīga būtu materiālā puse. Naudai nav nozīmes, svarīgi ir aiziet skaisti," atzina 29 gadus vecais Eto'o.

Izmantotie resursi:
L'Equipe


, 2010-09-18 13:02, pirms 14 gadiem
nja, mūsdienās zvaigznes ātri sāk norietēt sportiskajā ziņā, lkm jau tas līmenis un temps ir tik augsts, ka uzbrucējiem, pussargiem grūti 30+ gados spelet pašā augstākajā līmenī
Slēpts komentārs: Hose Girtinho
, 2010-09-18 13:31, pirms 14 gadiem
vardes garšo
, 2010-09-18 14:09, pirms 14 gadiem
vel jau par atru domat par karjeras beigaam
, 2010-09-18 18:18, pirms 14 gadiem
Tieši tā - 29 gadi vēl nav tas vecums, kad jādomā par karjeras beigšanu. Bet nu es domāju, ka PSG būtu ieinteresēti viņa pakalpojumos tik un tā.
, 2010-09-18 19:35, pirms 14 gadiem
Labs variants, abi varbūt pat kopā ar Ronaldinju tur uzspēlēs
Paulo Montero. Foto: Juventus FC

''Juventus'' atlikušajās sezonas cīņās vadīs urugvajietis Montero

Itālijas A sērijas grandu Turīnas ''Juventus'' atlikušajās sezonas spēlēs trenēs urugvajiešu speciālists Paulo Montero, kurš iepriekš vadīja ''Juventus'' U19 komandu.
"Torino" futbolists Duvans Sapata pēc vārtu guvuma pret "Milan". Foto: Tano Pecoraro/Zumapress.com/Scanpix

"Torino" apspēlē "Milan" un turpina spēkoties par dalību Eirokausos

Itālijas A sērijas priekšpēdējā kārtā spilgtu uzvaru izcīnīja "Torino", savā laukumā ar 3:1 pārspējot "Milan" un tādējādi saasinot sacensību par dalību UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijā.
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
2

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.