Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Milan" uzbrucējs Žirū vasarā pievienosies ASV futbola klubam "Los Angeles"

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Milan" uzbrucējs Žirū vasarā pievienosies ASV futbola klubam "Los Angeles"
Olivjē Žirū. Foto: IPA/SIPA/Scanpix

LETA--DPA. Francijas futbolists Olivjē Žirū vasarā pievienosies Ziemeļamerikas Augstākās futbola līgas (MLS) klubam "Los Angeles", otrdien paziņoja Losandželosas klubs.

Klubs ziņo, ka ar Žirū tiks noslēgts līgums līdz 2025.gada sezonas beigām ar spēlētāja opciju pagarināt līgumu vēl uz gadu.

Paziņojumā Francijas izlases rekordists gūtajos vārtos ir nosaukts par "vienu no savas paaudzes labākajiem vārtu guvējiem".

37 gadus vecais Žirū iepriekš jau bija paziņojis, ka pēc sezonas pametīs Milānas komandu, dodoties uz MLS, taču viņa klubs nebija zināmsi.

Žirū 2018.gadā kopā ar Francijas izlasi uzvarēja Pasaules kausa izcīņā, 131 mačā izlasē līdz šim gūstot 57 vārtus.

Milānas komandā viņš spēlē kopš 2021.gada, pirmajā sezonā kļūstot par A sērijas uzvarētāju.

Žirū Milānas vienības rindās 2021.gadā uzvarēja Čempionu līgā, kopā ar Londonas "Chelsea" 2019.gadā - Eiropas līgā un 2018.gadā - Anglijas futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā, kā arī Londonas "Arsenal" rindās no 2014. līdz 2017.gadam vēl trīsreiz uzvarēja FA kausa izcīņā, bet Francijas līgā 2012.gadā viņš kļuva par čempionu "Montpellier" rindās.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-05-15 10:28, pirms 2 nedēļām
Tas taču jau pirms nedēļas bija zināms