Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Maskerano: ''Tikai Benitezs var aizstāt Mourinju ''Inter''''

Maskerano: ''Tikai Benitezs var aizstāt Mourinju ''Inter''''
Havjērs Maskerano no labās
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' futbolists Havjērs Maskerano apgalvojis, ka bijušais ''Liverpool'' galvenais treneris Rafaels Benitezs būtu lielisks Žozē Mourinju aizvietotājs Milānas ''Inter''.

Jau ziņojām, ka šajā nedēļā ''Liverpool'' pēc neveiksmīgas iepriekšējās sezonas pēc sešu gadu sadarbības pieņēma lēmumu atlaist Rafaelu Benitezu. Šobrīd komanda ir jaunā galvenā trenera meklējumos. Tikmēr par Benitezu nopietnu interesi izrāda Milānas ''Inter'', no kuras aizgāja Žozē Mourinju, kurš pievienojās Madrides ''Real''.

''Liverpool'' futbolists Havjērs Maskerano apgalvojis, ka tieši Benitezs būtu veiksmīgākā kandidatūra uz jauno ''Inter'' galvenā trenera amatu: ''Tikai Benitezs varētu nomainīt Mourinju ''Inter''. Viņš ir lielisks treneris. Benitezam piemīt harisma un uzvarētāja mentalitāte. Viņš iederas Itālijas futbolā, jo Rafaelam patīk taktisks futbols. Viņš visu spēles shēmu pieraksta un spēles laikā, vadoties no tās, vadu mūs kā orķestri. Pēc Mourinju tikai Benitezs varētu turpināt ''Inter'' uzvaru sēriju.''

Tāpat Maskerano nespēja sniegt atbildi, vai sekos Benitezam un pametīs ''Liverpool'': ''Šobrīd es neko daudz nezinu par savu nākotni ''Liverpool''. Kopā ar Benitezu pavadīju trīs brīnišķīgus gadus, kuros daudz iemācījos. Varu teikt, ka viņa komandu spēlētais futbols man patīk.''

Izmantotie resursi:
telegraph.co.uk


, 2010-06-05 17:58, pirms 14 gadiem
domaju ka ari vinjsh nevar ;(
jo Mourinjio bija izveidojis loti labu un specigu kolekiivu
Slēpts komentārs: ginc24
, 2010-06-05 18:04, pirms 14 gadiem
ginc24 rakstīja: kādas muļķības?Mourinju nevar aizstāt neviens(katrā ziņā ne tādā līmenī),kaut gan saka ka nav neaizstājamu cilvēku.
Skolari ziedu gados!!
vai ari kads no Holandiešiem!!
Slēpts komentārs: ginc24
, 2010-06-05 18:06, pirms 14 gadiem
NANI27 rakstīja: Skolari ziedu gados!!
vai ari kads no Holandiešiem!!
nja skolari galigi dimba ir nogaijis
Slēpts komentārs: NANI27
, 2010-06-05 18:07, pirms 14 gadiem
pe4a12 rakstīja: nja skolari galigi dimba ir nogaijis
bet agraak??
aR Braziliju un Portukali valdija Pasaulee!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-05 18:20, pirms 14 gadiem
Nav jau tik traki domaaju!
, 2010-06-05 18:43, pirms 14 gadiem
ginc24 rakstīja: no tagadējiem var būt vienīgi Van Gāls
Van Gāls ir tas, kas tieši to navarētu...!
Manuprāt labākais Holandietis- Hidings!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-06-05 19:13, pirms 14 gadiem
NANI27 rakstīja: domaju ka ari vinjsh nevar ;(
jo Mourinjio bija izveidojis loti labu un specigu kolekiivu
BIJA!?
, 2010-06-05 19:53, pirms 14 gadiem
G.Basile rakstīja: Tadu sastavu un mikroklimatu kadu bija izveidojis Mourinju nevares neviens!!
Pilnigs sviests....Morinju ir labs specialists, bet vins ir ari liels veiksmes luteklis.... Real vinam nedos daudz iespeju.....ja neuzvares Spanijas La ligu divu gadu laika lidos kur visi pareiji.....man personigi skiet, ka vina trenera spejas ir parak uzpustas!!!
, 2010-06-05 21:13, pirms 14 gadiem
Tikai brīnums var glābt REAL
, 2010-06-05 22:56, pirms 14 gadiem
Gunijs rakstīja: Pilnigs sviests....Morinju ir labs specialists, bet vins ir ari liels veiksmes luteklis.... Real vinam nedos daudz iespeju.....ja neuzvares Spanijas La ligu divu gadu laika lidos kur visi pareiji.....man personigi skiet, ka vina trenera spejas ir parak uzpustas!!!
Kur veiksme tur stiprākais, un vienreiz var paveikties, bet ja tā tas ir gadu garumā tad jau tomēr laikam talants un darba spējas ir tas, kas Tev kā veiksme šķiet
Paulo Montero. Foto: Juventus FC

''Juventus'' atlikušajās sezonas cīņās vadīs urugvajietis Montero

Itālijas A sērijas grandu Turīnas ''Juventus'' atlikušajās sezonas spēlēs trenēs urugvajiešu speciālists Paulo Montero, kurš iepriekš vadīja ''Juventus'' U19 komandu.
"Torino" futbolists Duvans Sapata pēc vārtu guvuma pret "Milan". Foto: Tano Pecoraro/Zumapress.com/Scanpix

"Torino" apspēlē "Milan" un turpina spēkoties par dalību Eirokausos

Itālijas A sērijas priekšpēdējā kārtā spilgtu uzvaru izcīnīja "Torino", savā laukumā ar 3:1 pārspējot "Milan" un tādējādi saasinot sacensību par dalību UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijā.
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
2

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.