Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

''Inter'' tehniskais direktors: ''Mourinju pāreja ir neiedomājama''

''Inter'' tehniskais direktors: ''Mourinju pāreja ir neiedomājama''
Žozē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Futbola pasaulē klīst baumas, ka Milānas ''Inter'' treneris Žozē Mourinju vasarā varētu pāriet uz Madrides ''Real''. Radušās baumas pilnībā noliedz ''Inter'' tehniskais direktors Marko Branka.

Pēdējā laikā Eiropā klīst dažādas baumas par treneru maiņām. Viena no lielākajām treneru darba vietu maiņām ir saistīta ar portugāļu speciālista Žozē Mourinju pāriešanu uz Madrides ''Real''. Kā iemesls šai pārejai tiek minēta ''Inter'' uzvara divu spēļu summā ar 3:2 pār ''Barcelona'' Čempionu līgas pusfinālā un Madrides kluba neveiksmīgā sezona Čempionu līgā.

Pēc Milānas ''Inter'' uzvaras pār Romas ''Lazio'' ar 2:0, savu nostāju pauda ''Inter'' tehniskais direktors Marko Branka: ''Pagājušajā gadā Mourinju arī bija iesaistīts pāriešanā uz Madrides ''Real'', bet viņš ir laimīgs būt kopā ar ''Inter'' un mēs esam laimīgi, ka viņš ir kopā ar mums. Tās ir tikai žurnālistu fantāzijas. Mēs pilnībā izslēdzam šādu iespēju. Mourinju aiziešana no ''Inter'' ir neiedomājama.''

Par Mourinju pāriešanu uz Madrides klubu savas domas izteica arī ''Real'' vārtsargs Ikers Kasiljas: ''Nav vērts runāt par Mourinju pāreju uz ''Real''. Es vispār nepieļauju tādu iespēju. Ir pārāk muļķīgi domāt, ka viņš būs jaunais Madrides kluba treneris tikai tāpēc, ka viņš pārspēja ''Barcelona'' Čempionu līgas pusfinālā, jo futbolā visādi var gadīties.”

Žozē Mourinju līgums ar Milānas klubu ir spēkā līdz 2012. gadam. Kā ziņoja Sportacentrs.com ( Mourinju: "Man nepatīk itāļu futbols, un tam... ), tad Mourinju nepatīk Itālijas futbols un Itālijas futbolam nepatīk viņš. Kāds būs Mourinju lēmums pēc šīs sezonas beigām?

Atskatoties uz atlikušo sezonas daļu, Mourinju vadīs savu vienību pretī Čempionu līgas titulam Santiago Bernabeu stadionā, kurā tiksies ar Minhenes ''Bayern'' futbolistiem, kas ir ļoti tuvu Bundeslīgas titulam. 5. maijā Inter tiksies ar AS ''Roma'' Itālijas kausa finālā, un, ja ''Inter'' uzvarēs savas atlikušās spēles Itālijas čempionātā, tad tai ir iespēja iegūt visas trīs trofejas šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com
skysports.com

Vai Mourinju pametīs ''Inter'' šajā vasarā?

  • 62

  • 80



, 2010-05-03 15:46, pirms 14 gadiem
Cerams, ka neies prom
, 2010-05-03 16:13, pirms 14 gadiem
C.Ronaldo pāreja no MU uz Real Madrid ar bija neiedomājama, bet ko ar naudu neizdarīsi!
, 2010-05-03 16:39, pirms 14 gadiem
Real Gortat rakstīja: C.Ronaldo pāreja no MU uz Real Madrid ar bija neiedomājama, bet ko ar naudu neizdarīsi!
nedomaaju gan ka paareja bija neiedomaajama.. buutu diivaini,ja kaads Runijs aizietu prom,tas gan lkm ir neidomaajami!!
visticamaak,ka Moutinjo paliks..
, 2010-05-03 18:23, pirms 14 gadiem
Baigā jēga viņam tur iet, ja pie pirmās neveiksmes tiks atlaists
, 2010-05-03 19:03, pirms 14 gadiem
Domāju, ka Mourinju ir vienīgais treneris, kurš karalisko futbola klubu varētu aizvest līdz trofejām.
Sāktos īsts jampadracis.
, 2010-05-05 20:20, pirms 14 gadiem
Es gan uzskatu, ka Mourinju Inter pametīs, nezinu gan vai Madrides Real, bet viņš pats vairākkārt ir izteicies, ka iespējams atgriezīsies Premjerlīgā Anglijā - reku pat raksts par to bija sportacentrs.com
"Torino" futbolists Duvans Sapata pēc vārtu guvuma pret "Milan". Foto: Tano Pecoraro/Zumapress.com/Scanpix

"Torino" apspēlē "Milan" un turpina spēkoties par dalību Eirokausos

Itālijas A sērijas priekšpēdējā kārtā spilgtu uzvaru izcīnīja "Torino", savā laukumā ar 3:1 pārspējot "Milan" un tādējādi saasinot sacensību par dalību UEFA Eiropas Konferences līgas kvalifikācijā.
Masimiljāno Allegri ar iegūto Itālijas kausu. Foto: Zumapress/Scanpix
2

''Juventus'' pēc izcīnītā Itālijas kausa no amata atbrīvo galveno treneri

A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' šodien oficiāli paziņojusi, ka no galvenā trenera amata atlaidusi Masimiljāno Allegri, kurš Itālijas kausa finālā pret ''Atalanta'' vairākkārtīgi zaudējis savaldību.
Turīnas "Juventus" futbolisti un līdzjutēji Romas Olimpiskajā stadionā pēc triumfa 2024. gada Itālijas kausa izcīņā. Foto: Gregorio Borgia/AP/Scanpix
3

"Juventus" 15. triumfs Itālijas kausā, "Atalanta" neizraujas no finālu likstām

15. reizi turnīra vēsturē Itālijas kausa izcīņā triumfējusi Turīnas "Juventus", šovakar finālspēlē Romā ar 1:0 pieveicot Bergamo "Atalanta".