Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Cik tālu "Euro 2008" aizkļūs zviedri?

Cik tālu "Euro 2008" aizkļūs zviedri?
Zviedrijas izlase pirms
pēdējās atlases cikla spēles
ar Latviju.
Foto: AFP

Zviedrijas futbola izlase šā gadsimta starptautiskajos turnīros pārsvarā demonstrējusi stabilu sniegumu, kaut arī liela mēroga panākumi nav izcīnīti. Pie galvenajiem favorītiem "dzeltenzilie" nekad nav tikuši pieskaitīti, bet savu galveno plusu – parādīt līdzvērtīgu sniegumu mačos ar lielajiem "dūžiem" – zviedri pratuši izmantot diezgan bieži.

Izlozei labpatika Larsa Lāgerbeka padotos D apakšgrupā savest kopā ar pašreizējo titula ieguvēju Grieķiju, kvalifikācijas turnīra pretinieci Spāniju, kā arī ambiciozo un mūždien neprognozējamo Krievijas valstsvienību. Atņemot no šī kvarteta pašus skandināvus un viņu vietā ieliekot Portugāli, iegūstam tieši tādu pašu grupu, kāda pirms četriem gadiem dāvāja abus Eiropas čempionāta finālistus – portugāļus un grieķus. Spēlēt vienā grupā ar vēl vismaz mēnesi par oficiāli spēcīgāko kontinenta nominēto valstsvienību nav nekāda Dieva dāvana, taču Grieķijas vārds Eiropas un vēl jo vairāk pasaules futbolā ar spožiem ierakstiem gravēts vien pāris reizes – tā nav komanda, no kuras zviedriem vajadzētu bīties. Ko teikt par spāņiem un krieviem? Bukmeikeri acīmredzami atvēl pārliecinošu favorītu statusu šai grupā Spānijai, Zviedrijas izredzes kvalificēties ceturtdaļfinālam vērtējot kā otrās labākās (tiesa gan diezgan līdzīgas kā Grieķijai un Krievijai), bet Spānijas nereti nestabilā spēle nozīmīgos turnīros var ieviest savas korekcijas apakšgrupas vietu galīgajā sadalījumā.

Pirms "Euro 2008" turnīra zviedriem būs vēl iespēja noslīpēt sagatavotās iestrādnes pārbaudes mačos ar Slovēniju (26. maijā Gēteborgā) un Ukrainu (1. jūnijā Stokholmā).

Kvalificēšanās čempionātam

Vismaz epizodiski zviedru veikumam kvalifikācijas turnīrā nācās sekot līdzi arī Latvijas līdzjutējiem, jo abas valstsvienības tika ielozētas vienā apakšgrupā. Tieši ar spēli pret tobrīd vēl Jurija Andrejeva vadīto komandu zviedri uzsāka atlases ciklu, gūstot mazpārliecinošu (1:0) uzvaru gan pēc rezultāta, gan arī pēc parādītā snieguma. Spāņu katastrofālais sākums (divi zaudējumi trijās pirmajās spēlēs) ļāva skandināviem kvalifikācijas sacensību lielāko daļu gozēties grupas līderpozīcijās, taču finiša spurtā spāņi "dzeltenzilos" tomēr noķēra un, pateicoties pārliecinošajam 3:0 priekšpēdējā kārtā, arī apsteidza, atstājot otrajā vietā. Neraugoties uz Henrika Larsona prombūtni, kurš pēc 2006. gada pasaules kausa Vācijā aizgāja no izlases, bet atgriezās tikai neilgi pirms šī Eiropas čempionāta, skandināvu rezultativitāte necieta. 12 spēlēs tika gūti 23 vārti (tieši tikpat cik Spānijai), bet ar rezultatīviem sitieniem izcēlās uzreiz deviņi dažādi spēlētāji.

F grupa

Vieta Valsts Spēles Uzvaras Neizšķirti Zaudējumi Punkti
1. Spānija 12 9 1 2 28
2. Zviedrija 12 8 2 2 26
3. Ziemeļīrija 12 6 2 4 20
4. Dānija 12 6 2 4 20
5. Latvija 12 4 0 8 12
6. Islande 12 2 2 8 8
7. Lihtenšteina 12 2 1 9 4

Finālturnīrs

Zviedri savu atklāšanas spēli aizvadīs 10. jūnijā ar Grieķiju. Ar grupas favorītiem spāņiem skandināvi "krustos šķēpus" otrajā kārtā, bet, visticamāk, ka zviedru liktenis saistībā ar iekļūšanu vai neiekļūšanu kārotajā ceturtdaļfinālā izšķirsies grupas noslēguma mačā ar Krievijas komandu.

Datums Spēle
10. jūnijs Zviedrija – Grieķija
14. jūnijs Zviedrija – Spānija
18. jūnijs Zviedrija – Krievija

Finālturnīru vēsture

Neraugoties uz vairākiem patiesi nozīmīgiem sasniegumiem pasaules kausa finālturnīros, sava kontinenta ietvaros skandināvi izšķirošajām cīņām kvalificējušies vien trīs reizes, no kurām vienu reizi (1992.) automātiski, jo turnīrs notika viņu mājās. Lielā mērā tas skaidrojams ar samērā drakoniskajiem atlases cikla noteikumiem, kuri līdz pat minētajam 1992. gadam vietu spēcīgāko kompānijā garantēja vien astoņām (no 1980.) vai pat vēl mazāk labākajām kvalifikācijas cikla komandām. Tā nu arī sanāca, ka tieši savā pirmajā kontinenta finālturnīrā zviedri sasniedza labāko rezultātu – iekļūšanu pusfinālā. Turklāt ar īsti skandināvisku solidaritāti zviedri kopā ar dāņiem apakšgrupā aiz sevis atstāja Angliju un Franciju un, kaut arī pusfinālā zviedrus apstādināja vācu "mašīna", šajā Eiropas čempionātā dzima tā zelta paaudze, kura divus gadus vēlāk atveda bronzu no pasaules kausa izcīņas Amerikā.

1996. gada čempionātam Anglijā zviedri nekvalificējās, vēl pēc četriem gadiem Nīderlandē un Beļģijā viņi nespēja izkļūt no apakšgrupas, bet pērn Portugālē līdzīgi kā 1992. gadā no grupas izkļuva kopā ar Dāniju. Šai sakarībā daudziem futbola līdzjutējiem noteikti būs palikušas atmiņā divas lietas – Zlatana Ibrahimoviča elegantie, akrobātiskie vārti spēlē ar Itāliju un zviedru un dāņu "sarunātais" neizšķirts pēdējās kārtas spēlē, tādējādi atstājot aiz borta pašu "Azurri". Ceturtdaļfinālā Zviedrija kā līdzīgs ar līdzīgu sitās pret Nīderlandi, taču pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieredzējušā Olofa Melberga misēklis skandināvu sapni par pusfinālu apklusināja pavisam.

Trenera dosjē

Par Larsa Lāgerbeka profesionālismu liecina viņa paveiktais darbs – "Euro 2008" būs piektais starptautiskais turnīrs pēc kārtas, kuram Zviedrija kvalificējusies šī speciālista vadībā. 1998. gadā Lāgerbeks, kurš pirms tam strādāja ar zviedru rezerves izlasi, pievienojās nacionālajai komandai kā tās galvenā trenera Tomija Sedeberga asistents. Pēc diviem gadiem šis duets oficiāli kopā sāka trenēt izlasi, savukārt 2004. gadā Sedebergs no amata atkāpās, kā rezultātā Lāgerbeks darbu turpināja viens pats, palīdzēdams Zviedrijai kvalificēties pasaules kausa izcīņai Vācijā. Pēc šī turnīra skeptiķi nekautrējās skaudri kritizēt treneri par nepārliecinošo neizšķirtu pret Trinidadu un Tobago un pazemojošo zaudējumu astotdaļfinālā pret Vāciju, tomēr Lāgerbeks savu posteni nepameta, paziņojot, ka aizvedīs savu komandu līdz šim Eiropas čempionātam. Tas viņam arī izdevās.

Lāgerbeka izcilās taktiķa un analītiķa spējas būs liela priekšrocība Zviedrijai šajā turnīrā. Kaut arī treneris iepriekš apsvēra ideju aiziet no izlases pēc "Euro 2008", ļoti iespējams, ka veiksmīga zviedru starta gadījumā viņš turpinās darbu ar komandu.

Sastāvs

Divi laba līmeņa vārtsargi, pieredzējusi aizsardzības līnija, spēcīgs centrs un izcils uzbrukuma līderis – pasaules mēroga zvaigzne Zlatana Ibrahimoviča izskatā. Plus pie tā visa pozitīva emociju gamma, kas saistīta ar izcilā uzbrucēja Henrika Larsona atgriešanos.

Sākotnējā informācija par viena no zviedru visu laiku izcilākā (nebīšos šī vārda) spēlētāja Larsona atgriešanos tika uztverta ar zināmu skepses piedevu. Kā nekā, Larsons iepriekš bija pateicis diezgan skaidru "nē" izlasei. "Brīdī, kad paziņoju par aiziešanu jutos ļoti neapmierināts gan ar savu, gan ar komandas spēli. Pēc astotdaļfināla mača ar Vāciju viss likās galīgi garām. Tobrīd nezināju, ka spēlēšu futbolu tik ilgi, cik to daru šobrīd. Treneris man piezvanīja, kad biju izgājis spēlēt golfu. Pārbaudot automātisko atbildētāju, izvēles izdarīšana prasīja dažas sekundes. Teicu Lāgerbekam: "Jā, es spēlēšu."

Zviedru pirmais numurs vārtos Andreass Isaksons dažādu apstākļu dēļ aizvadītajā sezonā nespēlēja pirmo vijoli savā Anglijas klubā "Manchester City", kā rezultātā viņu izkonkurēja jaunais un ambiciozais Džo Harts. Isaksona spēļu prakses trūkums varētu likt Lāgerbekam pārskatīt pašmāju čempionātā spēlējošā Ramī Šabana kandidatūru, kurš "Euro 2008" atlases ciklā aizvadīja četrus mačus. Šabana īpaši rupjā kļūda gan iekrita acīs martā notikušajā pārbaudes spēlē ar Brazīliju, kad Ēģiptes izcelsmes vārtsargs praktiski uzdāvināja vieglus vārtus brazīliešu uzlecošajai zvaigznei Pato. Visdrīzāk vārtos tomēr redzēsim Isaksonu, bet katrā gadījumā arī Šabana došanās laukumā atsevišķos mačos nav izslēgta. Kā trešais izlases vārtu vīrs čempionātā piedalīsies 27 gadus vecais Johans Vīlands no "Elfsborg" kluba.

Par Zviedrijas aizsardzības bastionu drošību lielā mērā rūpēsies pieredzējušie "buki", kā bijušais izlases kapteinis un centra balsts Olofs Melbergs (30.), Peters Hansons (31.) un Daniels Majstorovičs (31.). Savainojuma dēļ savai komandai nevarēs palīdzēt Ēriks Edmans, tāpat jau divus gadus Zviedrijas izlasē nav izcilā Tedija Lučiča, kurš no izlases aizgāja pēc 2006. gada pasaules čempionāta. Katrā ziņā Lāgerbeka rīcībā ir pietiekoši nopietni un iepriekš pārbaudīti spēlētāji, lai izlase būtu drošībā par saviem vārtiem arī pret tāda līmeņa uzbrukumu, kāds ir Spānijai.

Vidējā līnijā Lāgerbeka lielāko uzticību bez šaubām baudīs bijušais "Arsenal" spēlētājs Fredriks Ljungbergs, kura gatavībai turnīram vēl pirms dažām dienām pāri klājās draudīga šaubu ēna. Tomēr Ljungberga savainojums pēc futbolista paša teiktā nebūs šķērslis dalībai "Euro 2008". Gan Ljungbergs, gan arī Kristians Vilhelmsons ar savu pieslēgšanos uzbrukumos caur flangiem varētu ievērojami saasināt skandināvu centienus šturmējot sāncenšu vārtus. Tāpat nozīmīgu darba apjomu pussargu līnijā domājams veiks Kims Čelstrēms un Tobiass Linderots.

Reti kurš šaubās, ka galvenā darba veikšana zviedru uzbrukuma smailē tiks uzticēta Milānas "Inter" pārstāvim Zlatanam Ibrahimovičam. Kuru no pārējiem četriem kandidātiem likt klāt? Larsons divus gadus nav spēlējis izlasē, un arī pats apzinās, ka viņa iekļūšana sākumsastāvā varētu būt problemātiska. Lielisku sezonu Vācijā Brēmenes "Werder" sastāvā ir aizvadījis Markuss Rosenbergs, pakāpenisku progresu piedzīvo Johans Elmanders, bet vēl jau paliek arī pieredzējušais Markuss Albeks. Larsu Lāgerbeku gaida smaga izvēle...

Sastāvs Eiropas čempionātam

Spēlētājs Pozīcija Komanda
Rami Šabans Vārtsargs Hammarby IF (Zviedrija)
Andreass Izaksons Vārtsargs Manchester City FC (Anglija)
Johans Vilands Vārtsargs IF Elfsborg (Zviedrija)
Olofs Melbergs Aizsargs Aston Villa FC (Anglija)
Mikaels Nilsons Aizsargs Panathinaikos (Grieķija)
Fredriks Stūrs Aizsargs Rosenborg (Norvēģija)
Niklass Aleksandersons Aizsargs IFK Goteborg (Zviedrija)
Andreass Grankvists Aizsargs Helsingborgs IF (Zviedrija)
Daniels Majstorovičs Aizsargs FC Basel (Šveice)
Peters Hansons Aizsargs Stade Rennais FC (Francija)
Mikaels Dorsins Aizsargs CFR Cluj (Rumānija)
Sebastians Larsons Pussargs Birmingham City FC (Anglija)
Kims Čelstrēms Pussargs Olympique Lyonnais (Francija)
Fredriks Ljungbergs Pussargs West Ham United FC (Anglija)
Anderss Svensons Pussargs IF Elfsborg (Zviedrija)
Kristians Vilhemsons Pussargs Deportivo de La Coruna (Spānija)
Daniels Andersons Pussargs Malmo FF (Zviedrija)
Tobiass Linderots Pussargs Galatasaray (Turcija)
Markuss Albeks Uzbrucējs FC Kobenhavn (Dānija)
Zlatans Ibrahimovičs Uzbrucējs FC Internazionale (Itālija)
Markuss Rosenbergs Uzbrucējs Werder Bremen (Vācija)
Johans Elmanders Uzbrucējs Toulouse FC (Francija)
Henriks Larsons Uzbrucējs Helsingborgs IF (Zviedrija)

Autora prognoze

Kā jau iepriekš minēju, manā skatījumā Zviedrijai ir ļoti labas izredzes ne tikai kvalificēties ceturtdaļfinālam, bet arī to izdarīt, izcīnot pirmo vietu grupā. Tiesa gan ar to zviedru gaitas turnīrā, visticamāk, beigtos, jo pretī nāktu kāda komanda no "nāves" grupa. Tātad, paredzu zviedriem neizšķirtu pret Grieķiju, neizšķirtu pret Spāniju, uzvaru pret Krieviju un zaudējumu ceturtdaļfinālā.

Lasiet vēl

Čehija: Čehi - bez sava līdera
Itālija: Donadoni vēl meklēs lieko

Izmantotie resursi:
euro2008.uefa.com
wikipedia.org
goal.com
bbc.com

1 2 38 komentāri

     [+] [-]

, 2008-05-25 00:30, pirms 16 gadiem
Mani favoriiti....Ceru ka uzvarees.

  +8 [+] [-]

, 2008-05-25 00:30, pirms 16 gadiem
Pietiekami tālu manuprāt!

  +6 [+] [-]

, 2008-05-25 00:30, pirms 16 gadiem
raksts labs, vareji ievadu, citadi nevar saprast, kada sakaraa par zviedriem sac rakstit
Slēpts komentārs: roberts balodis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-05-25 00:47, pirms 16 gadiem
Īstenībā būtu Kelstroms vai Kalstroms, bet kāda tur atšķirība. Spēlētājs no tā sliktāks vai labāks nepaliek.
Slēpts komentārs: drogba11

  +4 [+] [-]

, 2008-05-25 01:07, pirms 16 gadiem
Nepārāk...

  +7 [+] [-]

, 2008-05-25 01:27, pirms 16 gadiem
Zidane The Best rakstīja: Aha , viens no Lyon pamatsastava speletajiem....


Labi orientējies sportā!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-25 01:46, pirms 16 gadiem
Domaju, ka 1/4 finalaa tiks gan! Spanija un Griekija varetu tikt araa!

     [+] [-]

, 2008-05-25 09:48, pirms 16 gadiem
es,savukārt,paredzu trešo vietu grupā.Bet tas nu tā.Redzēs,kuram no mums būs taisnība

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 09:48, pirms 16 gadiem
Šajā grupā par pārsteigumu netiks uzskatīta jebkuras komandas kvalificēšanās nākošai kārtai.Pārsteigums varētu būt Spānijas netikšana tālāk.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-25 09:57, pirms 16 gadiem
Garantēta pēdējā vieta.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 10:05, pirms 16 gadiem
No grupas visas iespējas tikt ārā, lai gan tik pat reāli ir palikt 4 tur pat, jo Spāņi ir Spāņi , taču neko ievērības cienīgu viņi pēdējos gados nespēj parādīt, Krievi ar ir pietiekoši labi, līdzvērtīgi, nu un Grieķi ir EČ , kas gan nepārliecina, taču tālāk nekur viņi netiks

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 10:05, pirms 16 gadiem
Viss ir viņu pašu rokās.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 10:07, pirms 16 gadiem
Hipotenūza rakstīja: raksts labs, vareji ievadu, citadi nevar saprast, kada sakaraa par zviedriem sac rakstit


par to liecina virsraksts!!!

     [+] [-]

, 2008-05-25 10:21, pirms 16 gadiem
nezinu

     [+] [-]

, 2008-05-25 10:36, pirms 16 gadiem
Visas iespējas iekļūt 1/4finālā. Atšķirībā no hokeja, futbolā Zviedrija nav viena no manām galvenajām favorītēm, tomēr vēlu skandināviem veiksmi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-25 11:05, pirms 16 gadiem
Jā, nu protams. Kad Latvija vinnēja Eirovīziju, tad mums ar EČ tituls bija tikpatkā rokā ^^

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 11:11, pirms 16 gadiem
jakalo,šoreiz ir cita lieta.Krievi paņēmuši lielu daļu sacensību un konkursu pēdējā gada laikā.Bet šo te gan viņiem paņemt nebūs lemts pat holandieša vadībā.

     [+] [-]

, 2008-05-25 11:34, pirms 16 gadiem
Fonā LV karogs

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 11:40, pirms 16 gadiem
Es domāju ka Henriks Larsons ir beidzis karjeru izlasē pēc pasaules čempja

     [+] [-]

, 2008-05-25 11:47, pirms 16 gadiem
Zviedri ir komanda-mīkla,jo nekad nevar zināt ko viņi var sastrādāt!
Ja Ibrahimovičs un Ljunbergs būs labā formā,tad arī labam rezultātam nevajadzētu izpalikt!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 12:26, pirms 16 gadiem
Zviedri būs manējie favorīti kā jau visos iepriekšējos turnīros.

     [+] [-]

, 2008-05-25 12:36, pirms 16 gadiem
Prieks, ka Larsons vēl spēlēs izlasē! Šī viņam laikam jau kāda 3. atgriešanās izlasē!

  -2 [+] [-]

, 2008-05-25 12:53, pirms 16 gadiem
Jācer, ka trīs zāģi un čau Alpi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-25 13:13, pirms 16 gadiem
Atvainojos VISIEM Zviedrijas faniem, bet mana prognoze ir ----> ZVIEDRIJA netiks arā no grupas, jo SPĀNIJA un KRIEVIJA, tomēr šogad spēlē labāk un VIŅI ir to pelnījuši. Ar cieņu m73.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-25 13:18, pirms 16 gadiem
suvass rakstīja: jakalo,šoreiz ir cita lieta.Krievi paņēmuši lielu daļu sacensību un konkursu pēdējā gada laikā.Bet šo te gan viņiem paņemt nebūs lemts pat holandieša vadībā.
Nu ja pie krieviem dejos Pluščenko uz sausā ledus, tad tituls garantēts

Ja nopietni, tad domāju, ka zviedri ir galvas tiesu pārāk par Krieviju. Spāņi vispār ir neizprotama komanda...

  +1 [+] [-]

, 2008-05-25 13:27, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: Nu ja pie krieviem dejos Pluščenko uz sausā ledus, tad tituls garantēts

Ja nopietni, tad domāju, ka zviedri ir galvas tiesu pārāk par Krieviju. Spāņi vispār ir neizprotama komanda...


Bingo!
Atceroties kā RU vispār ietika EURO2008,tad varu droši teik (ja vien RU neuzsmaidīs cūkas laime),ka SWE no grupas noteikti tiks ārā!
Spāņi tiešām ir komanda,kas nezin kāpēc kā izlase gan PČ,gan EČ pusceļā izkrīt,bet domāju ka viņi no grupas arī tiks ārā!

  +2 [+] [-]

, 2008-05-25 13:38, pirms 16 gadiem
Ivars77 rakstīja: Bingo!
Atceroties kā RU vispār ietika EURO2008,tad varu droši teik (ja vien RU neuzsmaidīs cūkas laime),ka SWE no grupas noteikti tiks ārā!
Spāņi tiešām ir komanda,kas nezin kāpēc kā izlase gan PČ,gan EČ pusceļā izkrīt,bet domāju ka viņi no grupas arī tiks ārā!
Krievija ir viena no tām komandām, kas it kā iekļūst čempionātos, bet sniegums ir dizgan vājš. Gan jau būs kāds kāsiens ar 4-0.

Zviedri, savukārt, kā komanda ir ļoti stabila. Man patīk viņu spēles stils. Viņi beztēmā nestreso, netaisa idiotiskas kļūdas, nav rupji.

Spāņi - pārāk liels spiediens uz šiem. Katrs čempionāts ir bijis milzīga izgāšanās. Iespējams, ka pārvērtēta komanda dēļ La Ligas, kur visu spēli taisa brazīļi...

Kas attiecas uz grieķiem, nekas īsti nav sagaidāms no viņiem. To čempionātu viņi paņēma uz pārsteigumu. Vēlreiz tas nenotiks.

  +3 [+] [-]

, 2008-05-25 13:57, pirms 16 gadiem
krievu iekļūšana EČ 2008 vispār ir haļava, tāpat kā viņu tikšana uz iepriekšējo EČ!!! pa lielo noveicas!!!

     [+] [-]

, 2008-05-25 14:11, pirms 16 gadiem
polārlācēns rakstīja: Krievija ir viena no tām komandām, kas it kā iekļūst čempionātos, bet sniegums ir dizgan vājš. Gan jau būs kāds kāsiens ar 4-0.

Zviedri, savukārt, kā komanda ir ļoti stabila. Man patīk viņu spēles stils. Viņi beztēmā nestreso, netaisa idiotiskas kļūdas, nav rupji.

Spāņi - pārāk liels spiediens uz šiem. Katrs čempionāts ir bijis milzīga izgāšanās. Iespējams, ka pārvērtēta komanda dēļ La Ligas, kur visu spēli taisa brazīļi...

Kas attiecas uz grieķiem, nekas īsti nav sagaidāms no viņiem. To čempionātu viņi paņēma uz pārsteigumu. Vēlreiz tas nenotiks.


Par grieķiem nesaki viss! Reihagels ir tas treneris,kas prot komandu saliedēt svarīgiem pasākumiem (čempjiem)! Biju ļoti izbrīnīts,ka Hellas nespēlēja PČ 2006. Toties EČ atlasi viņi izgāja vispārliecinošāk no visiem! Šeit varētu būt tas moments,kas aizliks kāju priekšā spāņiem!
Vispār,esmu pārsteigts,ka spāņi izlasē neiekļāva Raulu! It kā jau tainība,ka trenerim labāk zināms ko darīt,bet man smagas aizdomas,ka Aragones būs pamatīgu lažu nolaidis!
Kas attiecās uz krieviem,tad izlase viņiem nekad nav bijusi izcili laba (ja nu vienīgi 1966 gadā,kad izcīnija 4. vieta PČ). Komandas uz leģionāru un labu ārzemju treneru rēķina sāk mazliet pacelties,bet izlase rāda pabālu sniegumu!
Nu nekas! Pēc kārtējā bālā čempja RU izpildijumā Hidings mierīgi pacels cepuri,un aizies trenēt Chelsea! Ne velti Chelsea paziņoja,ka nekādu komentāru par jauno treneri nebūs līdz būs reālais kandidāts atrasts! Nogaida līdz EČ beigām!
1 2 38 komentāri