Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Čehi par jauno treneri vēlas Zammeru

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Čehi par jauno treneri vēlas Zammeru
Matiass Zammers
Foto: AP

Čehijas futbola savienības viceprezidents Vlastimils Kostals šodien paziņojis, ka par jauno valstsvienības treneri čehi vēloties redzēt vācieti Matiasu Zammeru, ar kuru jau sāktas pārrunas.

40 gadus vecais Matiass Zammers, kurš pēc spožās spēlētāja karjeras trenējis Dortmundes "Borussia" (no 2000. - 2004. gadam) un "Stuttgart" (no 2004. - 2005. gadam), nesen priekšlaicīgi pagarināja līgumu ar Vācijas futbola savienību, kurā viņš strādā par izlases sporta direktoru, līdz 2013. gadam. Zammers pavisam nesen atteica turku "Galatasaray", kuri arī vēlējās vācieti redzēt strādājam savā klubā.

Čehijas izlases vadība meklē aizstājēju 68 gadus vecajam Karelam Brukneram, kuram "Euro 2008" bija pēdējais turnīrs galvenā trenera karjerā pie Čehijas izlases stūres. Ar iepriekšējo kandidatūru - Otomāru Hicfeldu - čehi nokavējuši, jo, kā zināms, bijušais Minhenes "Bayern" vadītājs jau parakstījis līgumu ar Šveices valstsvienību.

Čehijas futbola savienības viceprezidents Vlastimils Kostals jau esot telefoniski sazinājis ar Zammeru un sācis pārrunas, tomēr Zammera nostāja šajā jautājumā pagaidām nav izskanējusi.

Izmantotie resursi:
kicker.de

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 14:52, pirms 16 gadiem
Tas pats chalis, kursh 1996. gadā EČ finālā nogāza savā sodalaukumā chehu uzbrucēju, tādējādi ļaujot čehiem izvirzīties vadībā 1:0! Toreiz baigā kritika par viņu gāzās. Labi ka nāca talkā zelta puisēns O. Bīrhofs, kurš iznākdams uz maiņu guva abus vārtus un Vācija svinēja uzvaru ar 2:1!

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:11, pirms 16 gadiem
Aceros to speli
Spoža spele

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:44, pirms 16 gadiem
24seconds rakstīja: Tas pats chalis, kursh 1996. gadā EČ finālā nogāza savā sodalaukumā chehu uzbrucēju, tādējādi ļaujot čehiem izvirzīties vadībā 1:0! Toreiz baigā kritika par viņu gāzās. Labi ka nāca talkā zelta puisēns O. Bīrhofs, kurš iznākdams uz maiņu guva abus vārtus un Vācija svinēja uzvaru ar 2:1!

Zammers, Efenbergs, Bīrhofs, Klinsmans, nu neslikta neslikta toreiz fričiem bija komandiņa...
Starp citu, Zammers bija tolaik viens no nedaudzajiem,( ja pat ne vienīgais ) kas nāca no kādreizējās Austrumvācijas.

     [+] [-]

, 2008-06-20 15:54, pirms 16 gadiem
Leflērs rakstīja: Zammers, Efenbergs, Bīrhofs, Klinsmans, nu neslikta neslikta toreiz fričiem bija komandiņa...
Starp citu, Zammers bija tolaik viens no nedaudzajiem,( ja pat ne vienīgais ) kas nāca no kādreizējās Austrumvācijas.

Tu jau Leflēr zini ,ka man patīk tev piekasīties,tad Effenbergs tajā komandā nebija,jo pēc 94.gada PČ notikušās fanu pasūtīšanas viņš no izlases aizgāja.

     [+] [-]

, 2008-06-20 16:12, pirms 16 gadiem
girts skuja rakstīja: Tu jau Leflēr zini ,ka man patīk tev piekasīties,tad Effenbergs tajā komandā nebija,jo pēc 94.gada PČ notikušās fanu pasūtīšanas viņš no izlases aizgāja.

Tas nekas, jo arī es neesmu nekāda staigājošā enciklopēdija.Ja vēl to izdara tādā cilvēciskā formā , kā dari Tu, tad ir pat ļoti patīkami, ja kāds tevi palabo.Acīmredzot esmu kko nedaudz sajaucis vai nu ar iepriekšējo Eiropu, kur vācieši finālā zaudēja dāņiem, vai arī ar 94. gada čempi, kur gan viņiem nekādu dižo panākumu , šķiet nebija. Atgādini, kas notika ar vāciešiem toreiz ASV čempī, kur brazīļi ar Romario, Bebeto, Dungu un Tafarelu priekšgalā finālā ar pendelēm uzvarēja itāļus ?...pašam nav laika rosīties pa atmiņas apcirkņiem ...

P.S. priecīgus Tev Līgo !!

     [+] [-]

, 2008-06-20 16:33, pirms 16 gadiem
Jā,jā līgot pēdējais laiks sākt.Tā lai laicīgi var beigt.Bet GER 1994 gadā kā galvenā favorīte 1/4 finālā smuki pakāsa tādai blicei kā Bulgārija,kas grupu turnīra pirmajā kārtā ar 0-3 zaudēja NIG.Tas tāds salīdzinājums priekš visiem tiem,kuri drausmīgi liek uzsvaru uz RUS zaudējumu no ESP ar 1-4.Visam kas bijis līdz spēlei nav nozīmes,jo spēle sākas pie 0-0.Svinies ar mēru,Leflēr!

     [+] [-]

, 2008-06-20 17:24, pirms 16 gadiem
Nu nezinu, nezinu... Es jau domaaju, ka chehu futbola saimei vajadzeeja pienjemt labaaku leemumu. Proti, vinjiem vajadzeeja njemt treneri, kursh piekopj liidziigu liidzshinejaas speeles ziimeejumu un stilu. Labaakaa kandidatuura buutu Andreejevs. Kursh veel Dinaburgu speej uzvareetu ar 1:0 speeleejot chehu stilaa?