Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:217, Did:0, useCase: 3

Par grupu turnīrā redzēto

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Par grupu turnīrā redzēto
Turkiem lietū veicas
Foto: AP

Pirms Eiropas futbola čempionāta sākuma izteicu viedokli, ka tieši Spānija uzvarēs „Euro 2008”. Šoreiz mazāk par to, kurš varētu izcīnīt čempionu titulu, bet vairāk par aizvadīto grupu turnīru.

Minējumi puslīdz precīzi, izņemot Nāves grupu
Ievadā minētajā viedoklī toreiz mēģināju paredzēt tās astoņas komandas, kas iekļūs ceturtdaļfinālā. Kas attiecas uz A, B un D grupām, tad izdevās veiksminieces paredzēt diezgan precīzi (piecas no sešām) – no A grupas patiešām tālākām cīņām kvalificējās Portugāle un Turcija, no B grupas izkļuva Vācija un Horvātija un vienīgi D grupā minēju, ka tālāk tiks spāņi un grieķi, bet, kā zināms, Rehāgela vadītās komandas vietā ceturtdaļfinālā cīkstēsies krievi. Tomēr ar C jeb Nāves grupu man klājās pavisam švaki - aizšāvu garām, kā potenciālās ceturtdaļfinālistes nosaucot izlases, kas jau devušās mājup, Franciju un Rumāniju.

A grupa
Lai gan lielākā daļa futbola līdzjutēju visvairāk sajūsminājās par C grupas sastāvu, vēl pirms turnīra bija skaidrs, ka spēka ziņā līdzīgākās izlases atrodas tieši A grupā. Jā, Portugāle bija nedaudz pārāka par atlikušajām trim komandām, taču Turcija, Čehija un Šveice savā starpā cīnījās patiešām vareni. Žēl vienīgi, ka mājinieki šveicieši visas cerības zaudēja vēl pirms pēdējās kārtas, tādējādi padarot vienu spēli (Portugāle – Šveice) neko nenozīmējošu. Taču arī Šveice piedalījās vienā drāmā – otrās kārtas mačā mēģinot izraut tik svarīgo uzvaru pār Turciju, pielijušajā laukumā nācās piedzīvot īstu šoku, jo pēdējās sekundēs rezultatīvu pretuzbrukumu izdevās noorganizēt tieši turkiem.

Lietus acīmredzami nesa veiksmi Turcijas izlasei, jo lija arī viņu izšķirošajā grupas spēlē pret Čehiju, un šīs spēles scenārijs noteikti nevienam nav jāatgādina. 3:2 Turcijas uzvara – noteikti spilgtākā čempionāta spēle līdz šim. Atļaušos apgalvot, ka Čehija nebūtu izlaidusi uzvaru, ja vien tās sastāvā būtu vai nu Nedveds, vai nu Rosickis. Pie 2:0 (un arī 2:1) bumba aukstasinīgi bija jāpietur laukuma vidusdaļā, un tieši tas pietrūka čehiem, lai nosargātu jau gandrīz nopelnīto uzvaru. Tiesa, tai pat laikā viena cita čehu zvaigzne, kuras uzvārds ir gluži tāds pats kā tautība, tādā brīdī savu komandu pievīla, kas lieku reizi pierāda, ka visi ir tikai cilvēki un kļūdīties gadās ikvienam – arī zvaigznēm spēļu izšķirošajos brīžos. Lai nu kā, vismaz skatītāji varēja izbaudīt futbola spēles skaistumu un nežēlību (pret čehiem) reizē.

B grupa
Runājot par šo grupu, pārsteidza divas lietas – Vācijas nevarība un Austrijas labais sniegums. Bet vispirms par pārējām divām izlasēm, kuras nospēlēja tā, kā to arī biju gaidījis. Proti, horvāti turpināja turēt kvalifikācijas turnīrā uzņemto tempu un pēc Anglijas izsišanas šeit finālturnīrā pievienoja vēl trīs uzvaras. Ļoti pārliecinošs sniegums. Starp citu, varu atgādināt, ka Horvātijā, kas spēj vienu pēc otras apspēlēt Angliju, Vāciju, arī Poliju ir vien 4.4 miljoni iedzīvotāju, tātad tikai divreiz vairāk nekā Latvijā un, piemēram, gandrīz 20(!) reizes mazāk iedzīvotāju nekā tai pašā Vācijā.

Poliju minēju kā vienu no trim izlasēm (vēl arī Čehiju un Zviedriju), kas sagādās vilšanos. Komentāros lasīju pārmetumu, ka poļiem sasniegums jau ir iekļūšana „Euro” finālturnīrā, un ka tas jau ir sasniegums – nekādas vilšanās nevar būt. Daļēji tam var piekrist, kā nekā poļiem tā vispār bija debija Eiropas čempionātu finālturnīros. Taču piekritīsiet, ka poļu sniegums pret Austriju (tika vērtēta zemāk par Poliju) un Horvātijas otro sastāvu (horvātiem tai spēlē vairs neko nevajadzēja) bija vairāk nekā slikts. Poļi spēlēja pārāk akadēmiski, pārāk paredzami un lēni – runa nav par rezultātiem, bet gan tieši parādīto spēli, kuru par labu nekādi nenosauksi.

Atgriežoties pie pārsteigumiem. Austrieši nospēlēja negaidīti labi, neskatoties uz to, ka neizkļuva no grupas. Pret horvātiem jau 4. minūtē mājinieki ielaida 11 metru soda sitienu, bet atlikušajā laikā ne reizi neļāva viņiem trāpīt vārtu rāmī, bet paši vairākkārt bija diezgan tuvu izlīdzinājuma panākšanai. Pret Poliju pie 0:0 netika izmantotas vismaz piecas lieliskas izdevības. Arī pret Vāciju momentu pietika. Kā tad pietrūka? Pietrūka kāda augstas klases uzbrucēja, kas vismaz daļu no šīm daudzajām izdevībām iesistu. Citādi pie šāda iespēju skaita tā arī ne reizi negūt vārtus no spēles futbolā ir grēks. Taču, kā jau minēju, austrieši patiešām ir lieli malači un viņu izlase bija cienīga spēlēt šajos futbola svētkos.

Otrs pārsteigums ir Vācija. Zinu, ka eSports.lv lasītāju vidū ir daudz šīs izlases atbalstītāju, taču uzdrošināšos apgalvot, ka vāciešu sniegums priekš viņu pašu standartiem ir ļoti vājš. Zaudējums Horvātijai (un kurš var apgalvot, ka nepelnīts?), bāla uzvara pār Austriju. Vai vācieši var spēlēt labāk? Grupu turnīrā šādas pazīmes neredzēju. Teiksiet, ka praktiski šis pats sastāvs pie Klinsmana stūres 2006. gada Pasaules kausa izcīņā ieguva 3. vietu? Tā jau ir, bet, pirmkārt, toreiz vācieši spēlēja savās mājās (un tam ir liela nozīme) un, otrkārt, šķiet, vairāki Vācijas izlases līderi (Kloze, Ballaks, Švainstaigers, Fringss) nav tai labākajā formā. Arī Lēmans rada šaubas. Tāpēc Vācijas izlasei īsti neticu, taču jau šodien mačā pret Portugāli viņi var visu vērst par labu un skeptiķus apklusināt. Redzēsim, vai izdosies.

C grupa
Austrija (pozitīvi) un Vācija (negatīvi) pārsteidza, taču tas nav salīdzināmi ar Nīderlandes paveikto Nāves grupā. Neticēju, ka tādā kompānijā oranžie spēs izkļūt no grupas, bet viņi paņēma un... sagrāva pēdējās Pasaules kausa izcīņas finālistus Itāliju un Franciju ar kopējo vārtu starpību 7:1! Fantastiski! Pie tam paveica to vieglā, nepiespiestā stilā. Arī Rumānija, kura sagādāja īstu elli Itālijai un Francijai, tika apspēlēta bez īpašām problēmām, pie tam to paveica oranžo otrais sastāvs. Futbola mīļotāji patiesi nopriecājās, sak, totālais uzbrukuma futbols tomēr ir dzīvs. Apskatoties vēl un vēl uz Nīderlandes izlases sastāvu un salīdzinot to ar, piemēram, tās pašas Itālijas un Francijas futbolistu sarakstu, grūti noticēt rezultātiem šajā grupā. Izskaidrojums? Laikam jau van Bastena taktiķa spējas, lieliskā momentu realizācija un nenoliedzami arī sportiskā veiksme. Šādā pat garā turpināt būs grūti, taču nekas nav neiespējams.

Rumānijai augstāk par savu galvu uzlēkt neizdevās, lai gan ceturtdaļfināla sasniegšana bija tuvu. Toties itāļi pēc 0:3 pirmajā spēlē un tikai 1:1 otrajā pret rumāņiem saņēmās un pēdējā grupas mačā parādīja ļoti saturīgu sniegumu, uzveicot francūžus un izlienot no grupas. Itālijas sniegumā (atšķirībā no Vācijas) redzēju potenciālu jeb citiem vārdiem rezervi – tā var spēlēt vēl labāk. Tiesa, jau ceturtdaļfinālā jāspēlē pret spēcīgo Spāniju. Mana prognoze – ja izdosies uzveikt spāņus, tad visdrīzāk itāļi pasaules čempionu titulam pievienos vēl vienu titulu „Euro 2008”.

Kas attiecas uz Franciju, tad tai, manuprāt, pietrūka domas un viltus (labā nozīmē). Jā, katrs spēlētājs darīja savu darbu, taču šīs izlases darbībās nevarēja redzēt ne rokrakstu, ne radošas darbības, ne kādu noteiktu taktiku, ne izteiktu veidu, kā apspēlēt konkrēto pretinieku. Francūži vienkārši atstrādāja uz laukuma savas minūtes – šeit nevainoju attieksmē spēlētājus, bet drīzāk gan treneri Domeneku, kuram, šķiet, nebija nekādas vīzijas par to, kā jāspēlē Francijas izlasei. Un ja bija, tad tā netika nodota futbolistiem.

D grupa
Manuprāt, vājākā grupa. Spānija ir laba un spēcīga izlase, kas to arī apliecināja, bet pārējās trīs vienības rādīja salīzinoši ne pārāk augstas klases futbolu (varbūt izņemot Krieviju). Īpaši vīlos Grieķijas izlasē. Ticēju Rehāgela spējām vēlreiz vismaz izkļūt no grupas. Nekā – Eiropas čempioni piedzīvoja zaudējumus visās trīs spēlēs. Arī zviedri spēlēja ļoti, ļoti bāli. Pret Spāniju tik ilgi izdevās noturēties tikai tāpēc, ka pielietotā taktika bija līdzīga tai, ko, piemēram, Andora pielieto pret futbola lielvalstīm... Jā, prognozēju, ka zviedri būs viena no čempionāta vilšanām, un ka viņi neizkļūs no grupas, tomēr gaidīju no viņiem kvalitatīāku sniegumu, īpaši jau izšķirošajā mačā pret Krieviju. Krievi pēc smagā 1:4 ievadspēlē pret spāņiem saņēmās un divas ņemamās komandas uzveica. Hidinks turpina darīt spožāku savu statistiku, ar dažādām izlasēm spējot pārvarēt lielāko čempionātu grupu turnīrus. Kaut nenoliedzama ir arī pašu Krievijas futbolistu meistrarība, kas tieši korelē ar ar vietējā čempionāta līmeņa paaugstināšanos.

Spāniju novērtēt ir grūti. Pretinieki nebija no tiem, kas spētu uzspiest savu spēli. Viss, kas bija jāizdara spāņiem – pāris reizes spēles laikā jāuzlauž pretinieku aizsardzību. Pret krieviem, zviedriem un grieķiem tas izdevās, bet vai šī iesildīšanās būs bijusi pietiekama, lai uzreiz ķertos klāt Itālijai? Viegli nebūs, taču joprojām palieku pie viedokļa, ka tieši Spānija varētu izcīnīt čempionu titulu. Ceļš nebūs rozēm kaisīts – ceturtdaļfinālā pretī Itālija, ja izdosies uzvarēt, tad tālāk visdrīzāk Nīderlande un pašsaprotami, ka arī finālā pretinieks būtu spēcīgs. Taču ja gribi ieiet futbola vēsturē, tad arī šādas barjeras jāpārvar.

Kas tālāk?
Var, protams, man nepiekrist, taču uzskatu, ka no pāri palikušajām komandām par čempioni reāli var kļūt piecas – Portugāle, Horvātija, Spānija, Itālija un Nīderlande. Ja to paveiks Vācija, Krievija vai Turcija, būšu patiesi pārsteigts (Vācijas gadījumā mazāk). Žēl, ka turnīra siets ir tik nevienlīdzīgs un ka finālā no tik lieliskām komandām kā Spānija, Itālija un Nīderlande varēs spēlēt tikai viena. Domāju, ka tik labvēlīga situācija noteikti jāizmanto Horvātijai, īpaši jau tāpēc, ka ceturtdaļfināla pretinieks Turcijas izskatā ir salīdzinoši vājš. Taču galvenais, lai komandu parādītais futbols ir skaists, tiesnešu kļūdas neiespaido maču iznākumus, un intriga saglabājas līdz beigām lielākajā daļā maču. Futbola svētki turpinās!

1 2 38 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2008-06-19 02:15, pirms 16 gadiem
yap....turpinās gan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2008-06-19 03:57, pirms 16 gadiem
Autoram.
Ļoti labs raksts vienīgais varēja vēl ielikt visus 1/4 fināla pārus un prognozēt kurš kurā uzvarēs, lai mēs varam spriest par tavām pareģa spējām tālāk Pagaidām 5 no 8 1/4 fināla dalībniecēm uzminēji, labs rādītājs, tagad kārta ķerties klāt prognozēm par 1/2 finālu. Nepiekrītu par Vāciju, bet varbūt tas ir tāpēc, ka vienkārši simpatizē Vācijas izlase kā tāda. Lai gan pret tiem pašiem austriešiem Vācijai bija vismaz 5 iespējas, pārējā Vācijas izlase jau nav vainīga, ka Gomezs tajā spēlē nemācēja apspēlēt, nemācēja uzsist un nemācēja apstrādāt bumbu. Bet savukārt spēli pret Horvātiju neredzēju līdz ar to mans spriedums par Vācijas izlasi vēl joprojām ir labs Labi, ka raksta beigās nepieminēji - Spēlējiet futbolu savādāk man jau tas Kļaviņš apriebies, vienkārši apmēram šāds kļūstu - , kad viņš komentē. Starp citu nesapratu kura komanda autoram mīļākā šajā čempī!?

p.s. Krievija un Turcija arī var paņemt čempi jo abām komandām ir raksturīgi, ka spēlē uz emocijām un pagaidām abas komandas ir pozitīvu emociju pārņemtas, bet Krievija vispār Zviedriju vakar varēja sagraut pat ar 5:0 pat tas būt bijis loģisks rezultāts.

  +6 [+] [-]

, 2008-06-19 07:43, pirms 16 gadiem
Francija un Rumānija, es jau tad smējos, bet neierakstīju komentāru, jo pats pieļāvu, ka rumāņi var uztaisīt sensāciju, bet jāsaka, Holande arī pārsteidza pamatīgi 9 vārti trīs spēlēs, kvalifikācijā, ja nemaldos bija 14 vārti 12 spēles...gaidu finālu Portugāle - Nīderlande
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2008-06-19 08:13, pirms 16 gadiem
Ko lai te saka- Nostradamus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 08:56, pirms 16 gadiem
Labs!!

  +3 [+] [-]

, 2008-06-19 09:50, pirms 16 gadiem
Man,kā turku atbalstītājam,vienīgi likās dīvaini,ka teici,ka lietus palīdzēja pret Šveici,laigan bija tieši otrādāk.Uzsāka aktīvāk un sakarīgāk,bet lietus izjauca visu taktisko plānu+vēl golu ielaida.Bet tā jau raksts labs,tikai biku pagarš.Malacis

  +5 [+] [-]

, 2008-06-19 09:57, pirms 16 gadiem
tā jau viss forši uzrakstīts - tik nesaprotu, kur viņam tā izbrīna Nīderlande. Tak paskat kādi tur spēlētāji - ne par matu sliktāki kā Francijai un Itālijai, vnk šīs abas izlases spēlēka ļoti vāji!!!

 +14 [+] [-]

, 2008-06-19 10:43, pirms 16 gadiem
Ir divas Vaacijas izlases.

Viena ir liidz matu galiem motiveeta komanda, kas uz laukuma iziet, lai domineetu, lai iesistu triis vai 13 vaartus, uzvareetu un peec tam svineetu ar faniem liidz veelai naktij. Katrs futbolists speelee augstu paari savaam patiesajaam speejaam, visi prot visu, rezervisti prot tieshi to, ko trenerim no vinjiem vajag, un daudz augstaak veerteeti pretinieki peec speeles ir spiesti atziit, ka taa arii netika pie iistaas speeleeshanas.

Bet ir veel viena izlase - nogurushu futbolistu pulcinsh, kas lieliski apzinaas, ka liidzjuteeji no vinjiem gaida "pirmaa tipa" izlases sniegumu, bet vinji triicoshiem celjiem skataas, ko dariis pretinieks, un izmisiigi cer, ka kaut kaadaa veidaa kaadam no liideriem izdosies iesist vaartus.

Psihologjija, kas lika vaacieshiem burtiski lidot pa laukumu un radiija iluuziju, ka Poldijs un Shvainijs pavisam reaalistiski vareetu buut labaaki par Ronaldo un Torresu, galvenokaart saistaas ar Klinsmana vaardu. Uz dazhaam speeleem vinsh prata izdabuut neticamu futbolu. Briinumainaa kaartaa Leevam ljoti ilgi izdevaas palikt taa pasha vilnja augshpusee arii psihologjiski (taktisko pusi tas pats Leevs menedzheeja arii Klinsmana eeraa, tur truukumus nevajag mekleet).

Psihologjiski Leeva stils ir atshkjiriigs. Klinsmans teiktu - mees kljuusim chempioni, un neviens neuzdroshinaatos vinjam neticeet. Kad Leevs uz jautaajumu "vai juus variet apsoliit, ka vaacieshi iekljuus pusfinaalaa" atbildeeja ar samociitu "jaa" un pasmaidiija, tas neizkatiijaas paarliecinoshi. Vaacieshi ir atgriezushies ikdienaa.

Bet varbuut shovakar notiks briinums un Leevs iemaaciis vaacieshiem lidot?

  +3 [+] [-]

, 2008-06-19 11:16, pirms 16 gadiem
Paldies autoram par interesanto un diezgan izsmeļošo rakstu. Tiešām bija interesanti palasīt.Kā jau te daži izteicās, trūka vēl tikai 4-daļfinālu prognozes.

Attiecībā par visu iepriekš redzēto, tad es personiski jutīšos ieopriecināts, ja par čempioniem kļūs holandieši. Un ne jau tikai vēsturiskā sentimenta dēļ, bet galvenokārt tāpēc, ka viņi patiešām demonstrē skatītājiem , manuprāt , vistīkamāko futbolu.
Par šīvakara gaidāmo spēli jau te ir diezgan daudz pateikts. Riskēju prognozēt, ka vācu nosvērtība un pragmatisms tomēr ņems virsroku pār dienvidnieciskajiem un temperamentīgajiem portugāļiem. Tas tā , dažādībai ...

     [+] [-]

, 2008-06-19 11:41, pirms 16 gadiem
Diemžēl, ņemot vērā pēdejo gadu pieredzi, neuzvar skaisti spēlējošās izlases.
Par grupu turniru - drosi vien ka daudziem ari mani patikami parsteidza Niderlande. Lai kada situacija sobrid butu Italijas un Francijas izlases, tik pārliecinoši tās sagraut ar nelielu laika intervalu - tā jau ir klase. Ja neuzvares mani favoriti, tad titulu noveletu holandiesiem, ja godigi, vini to butu pelnijusi. Kas attiecas uz parejiem, Italijai ir lieliska iespeja izlidot jau pec ceturtdalfinala

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 12:03, pirms 16 gadiem
Par 1/4 fināliem aptuveno nostāju var manīt, lieku uz Portugāli, Horvātiju, Nīderlandi un Spāniju.
Par Turciju un lietu - nesaku, ka tas palīdzēja turkiem. Tas vienkārši atnesa veiksmi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-19 14:22, pirms 16 gadiem
Nu vells tu mani kaiti ar to Nīderlandes daļēju nolikšanu. Sastāva ziņā viņi neatpaliek ne no Francijas ne Itālijas, un neredzu pilnīgi nekādus iemeslus Nīderlandei sākt spēlēt sliktāk nekā šobrīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 14:50, pirms 16 gadiem
Muse777 rakstīja: Nu vells tu mani kaiti ar to Nīderlandes daļēju nolikšanu. Sastāva ziņā viņi neatpaliek ne no Francijas ne Itālijas, un neredzu pilnīgi nekādus iemeslus Nīderlandei sākt spēlēt sliktāk nekā šobrīd.



salidzini speletajus kautvai pec klubiem
Francijai vairak neka puse izlases spele vadoshajos klubos
Chelsea,Barselona,Liverpool, Machester, Real,Bayern,Arsenal
Parejie spele specigakaja Francijas kluba

Bet Niderlandei ir tikai 6 speletaji no shiem vadoshajiem parejie spele Holande un Vacijas ne top3

  -2 [+] [-]

, 2008-06-19 15:06, pirms 16 gadiem
Eksperts atradies....

Kur Tu esi redzējis ka bumbu vidusdaļā pietur.... vidusdaļā ir domata pārejai no aizsardzības uzbrukuma tur bumbu nepietur.Abi pēdējie vārti Čeha laža...

Vacija nav nevarīga, Horvāti ir labi...

Itāļi ir kā Zviedri spēlē tikai uz Toni, Donadoni degradējis itāļu spēli pilnībā. Par Domeneku nemaz nerunājot....

Vājākā grupa??? es ta viss neteiktu. Vājākā bija A grupa. Krievi uzspieda spēli spāņiem, spāņi to negaidīja, tacu Viljas individuālā meistarība un Širokova kļūdas izšķīra. Ja vakar spēlētu tad vēl neviens nevarētu pateikt kas vinnētu. Pareizi Torres pateica "Ukrainu mēs pasaules čempionāta apspēlējam ar 4:0, bet cuterdaļfināla spēlēja tiesi viņi"

Pateikšu īsos vilcienos.... Holandei nav vēl nācies spēlēt ar komandu kas tik daudz tur bumbu, atzīsim ka gan rumāņi gan itāļi vidusdaļā nespēlēja, bet frančus manuprāt pat austrija vinnētu. Tatad ŠOVS VAR SĀKTIES, to biš spēle būs laba... Un ja spāņi ir favorīti tad KREISER MŅE V BUHTU...

Fināls Hollande-Portugāle

     [+] [-]

, 2008-06-19 15:09, pirms 16 gadiem
Kļaviņam vajadzētu aizliegt likt likmes uz komandām, kuru spēli viņš komentē, jo pārāk tas ir dzirdams uz kuru komandu šamais uzlicis, sāk kaitināt!!!!

  -2 [+] [-]

, 2008-06-19 15:47, pirms 16 gadiem
"Atļaušos apgalvot, ka Čehija nebūtu izlaidusi uzvaru, ja vien tās sastāvā būtu vai nu Nedveds, vai nu Rosickis."

Es atļaušos papildināt ar savu papildinājumu: kā arī tad, ja Čehijas izlasē nebūtu bijis vārtsargs Čehs!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-19 15:56, pirms 16 gadiem
nu atljaushos galiigi nepiekrist autoram par izlashu noveerteejumu...
taa pati vaacija pirmajaa speelee pret poliju paraadija savu speeku, arii pret horvaatiju bija ciinjasspars bet liekas ka treneris nebija traapijis ar aizsargu izveeli shajaa speelee tie gan taadi aizmigushi izskatiijaas bet pret austriju vnk nesanaaca tas kas buutu sanaacis pret poliju taa ka uzskatu ka vaacija tikai ieskrienas un varees redzeet taas patieso speeku tikai pusfinaalaa...
holande...nu veciit domaa tak ar galvu...sastaavs vnk ideaals, un par to ka grupaa rumaanji vinjiem paliida priekshaa bija jaarevansheejas un to izdariija ar uzviju....speeles ar niiderlandes izlases piedaliishanos vienmeer bijushas baudaamas un vnk skataamas, var izshaut jebkuuraa briidii ja ir taadi speeleetaaji kaa robens van persijs, taa ka par sho nenoveerteeshanu nevareeja buut ne runas...
paarsteigusm varbuut bija francija kas tieshaam speeleeja loti vaaji...un jau ieprieksh teicu ka franchi nozeelos ka nepanjeema sissee bet to jauno uzbruceeju neatceros kaa sauca...
Krievija...vnk katastrofaals futbols, nesaprotu ko vinji bija saeedushies peedeejaa speelee pret zviedriem tachu respect arshavinam kursh vnk pa laukumu lidoja...vnk iedvesmojoshs speeleetaajs...tachu par krievu izredzeem shaubiijos...un taads robains sniegums pirmajaas divaas speelees...
taads nu mans viedoklis par dazaam izlaseem vnk slinkums raxtiit par paareejaam...
p.s. mans viedoklis

     [+] [-]

, 2008-06-19 16:13, pirms 16 gadiem
Boxy... Ja nav ko rakstīt tad nemaz neraksti...
Katastrofala spēle???? Muļķis esi un futenes neko nesaproti... Lielāka daļa teica, ka zaudēs gan grieķiem, gan zviedriem... un es ceru, ka lielāka daļa atkal aplauzīsies pret holandi.

     [+] [-]

, 2008-06-19 16:19, pirms 16 gadiem
daywalker rakstīja: Boxy... Ja nav ko rakstīt tad nemaz neraksti...
Katastrofala spēle???? Muļķis esi un futenes neko nesaproti... Lielāka daļa teica, ka zaudēs gan grieķiem, gan zviedriem... un es ceru, ka lielāka daļa atkal aplauzīsies pret holandi.

Lai tik raksta, kāpēc gan nē ? Būs , par ko pastrīdēties....
Attiecībā uz krieviem, tad katastrofāla spēle bija pirmā , pret spāņiem. Kas attiecas uz katastrofām vispār, tad tā bija Zviedrija.Nezinu, kā tur ir ar lielākajām daļām, bet man pirms čempja bija sajūta, ka krievi izies ārā no grupas...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-19 16:46, pirms 16 gadiem
manas prognozes :

Pusfinālos : Portugāle pret Horvātiju , uzvar Portugāle

Nīderlande pret Spāniju, uzvar Nīderlande ( šitas būtu smags pusfināla pāris , jo abas komandas manas favorītes.

Fināls : Portugāle : Nīderlande - esmu par skaistu spēli. šajā spēlē man nevar būt viena favorīta , ļoti pa'tīk abas komandas , jau no bērna kājas fanoju par šīm divām + vēl Spāniju!

tad jau redzēs kā būs!

par rakstu - labs skatījums, bet kā jau vienmēr dažās vietās var nepiekrist, bet tieši tādēl, jau tas tiek iekļauts sadaļā '' viedoklis''

     [+] [-]

, 2008-06-19 17:17, pirms 16 gadiem
daywalker rakstīja: Boxy... Ja nav ko rakstīt tad nemaz neraksti...
Katastrofala spēle???? Muļķis esi un futenes neko nesaproti... Lielāka daļa teica, ka zaudēs gan grieķiem, gan zviedriem... un es ceru, ka lielāka daļa atkal aplauzīsies pret holandi.


zini izskataas ka tu pats no futbola daudz neko nesaproti peec tava raxtiitaa...iesaku tev paskatiitie skrievu speeles veelreiz paskaties pirmaas 2as un saliidzini ar tresho...pirmajaas ne piespeelju ne momentu vispaar nekaa...atradies kaads kurs zin par visiem un visu labaak!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-19 21:38, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Aragoness ne tuvu nav tas labākais futbola speciālists, ko paliecina arī Raula atstāšana mājās.


Vēl nevar beigt par to... Spānijas uzbrukums ir iesitis 6 vārtus (labākais rādītājs čempionātā, ņemot vērā katras izlases uzbrucējus), Spānija ir 2. rezultatīvākā komanda čempionātā.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-19 23:14, pirms 16 gadiem
ljoti preciiza pirmaa prognoze...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-20 00:36, pirms 16 gadiem
Aragoness netiek nomainīts, viņš pats aiziet, kā to ne reizi vien jau ir paziņojis. Par to, cik labs vai slikts viņš ir, varēs spriest pēc čempionāta rezultātiem.

Spānijas uzbrukums ļoti labi nospēlēja arī pret Zviedriju, Gvisa sevi labi parādīja pret Grieķiju. Karoče, neredzu problēmu.
1 2 38 komentāri