Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Zemļinskis: "Bijām vairāk "izsalkuši" nekā ventspilnieki"

Zemļinskis: "Bijām vairāk "izsalkuši" nekā ventspilnieki"
Mihails Zemļinskis
Foto: Romans Kokšarovs,
Sporta Avīze.

Daugavpils "Daugava" futbola kluba galvenais treneris Mihails Zemļinskis sava kluba veiksmīgo sniegumu Latvijas kausa finālā skaidroja ar spēlētāju milzīgo vēlmi uzvarēt šajā turnīrā.

""Ventspils" neapšaubāmi ir daudz titulētāks klubs par mums. Iespējams tieši šā iemesla dēļ bijām daudz vairāk "izsalkuši" pēc šīs uzvaras nekā pretinieki un tas deva nepieciešamo rezultātu. Cīnījāmies visiem iespējamiem līdzekļiem, lai uzvarētu Latvijas kausā un to izdarījām," uzsvēra Zemļinskis.

Treneris atzina, ka līdz pat 81. minūtei, kad Marko Šimičs panāca izlīdzinājumu, ticējis savas komandas spējai līdzsvarot mača gaitu. "Tikpat labi varējāt man jautāt, vai ticētu savas komandas spējai gūt goda vārtus pie rezultāta 0:4. Jā, biju pārliecināts, ka mūsu spēkos ir atspēlēties, jo mača otrajā puslaikā parādījām labu sniegumu. Jau pirms cīņas, kurai ļoti rūpīgi gatavojāmies, spēlētājiem teicu, ka šodien uzvarēs tas, kurš mazāk kļūdīsies un spēlēs disciplinētāk. Mūsu kļūdu pirmā puslaika beigās ļoti veiksmīgi izmantoja pretinjeki," sacīja Zemļinskis.

Savukārt Daugavpils kluba īpašnieks šīs dienas panākumu Igors Mališkovs savas komandas triumfu nodēvēja par "mazu brīnumu". "Šis bija liels emocionāls pārbaudījums, kas noslēdzās ar nelielu brīnumu. Mūsu vēlme uzvarēt bija nedaudz lielāka nekā pretiniekam. Neielaist veselus trīs vārtus pēcspēles sitienu sērijā - tas ir ievērības cienīgs fakts. Ar mums acīmredzot bija Dievs. Un arī, protams, Davidovs," teica Mališkovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 19:09, pirms 16 gadiem
Zemļinskis varētu kļūt par ļoti labu treneri.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 19:24, pirms 16 gadiem
Zemļinskis varētu kalpot par piemēru Andrējevam!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 19:45, pirms 16 gadiem
Apsveicu!

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 19:50, pirms 16 gadiem
deniss888 rakstīja: Zemļinskis varētu kalpot par piemēru Andrējevam!



Man liekas ka jebkursh treneris vareetu kalpot vinjam par piemeeru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-06-15 21:26, pirms 16 gadiem
uh!!! izskatās ka miša ķeries pie vecajiem krievu trikiem, jā man nebūtu ienācis prātā spēlētājus turēt badā lai viņi spēlētu izsalkuši - respect