Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

''Ventspils'' pretiniekiem ''Sporting'' pievienojas Angulo

''Ventspils'' pretiniekiem ''Sporting'' pievienojas Angulo
Migels Angulo
Foto: AFP

FK ''Venstpils'' pretiniekiem Eiropas līgas grupu turnīrā portugāļu klubam ''Sporting'' pievienojies spāņu uzbrūkošā tipa pussargs Migels Anhels Angulo, kurš iepriekšējās 13 sezonas pārstāvējis spāņu klubu ''Valencia''.

Mēneša vidū jau ziņojām, ka 32 gadus vecajam uzbrūkošā tipa pussargam, kurš ''Valencia'' rindās spēlē visu karjeru (kopš 1995.gada, vienīgi 1996./1997. gada sezonā viņš tika izīrēts ''Villarreal''), kluba vadība paziņoja, ka viņš komandas plānos vairs neietilpst. Taču viss nebija tik vienkārši. Cik zināms, Valensijas klubam pirms kāda laika bija lielas finansiālās grūtības, kā rezultātā klubs joprojām spāņu spēlētājam bija parādā 2,4 miljonus eiro. Vēlāk gan vadība apsolījusi izmaksāt šo summu ar norunu, ja Angulo piekritīs lauzt līgumu un pamest komandu.

Kļuvis zināms, ka Angulo, kurš ir aizvadījis 11 spēles arī Spānijas izlasē, nolēmis lauzt līgumu ar ''Valencia'', bet šodien jau piekritis ar ''Sporting'' parakstīt līgumu uz vienu sezonu. Interesi par spāņu futbolistu izrādīja arī ''Bolton Wanderers'', ''Everton'', ''Osasuna'' un ''Real Zaragoza''.
Angulo ir trešais spēlētājs, kurš šovasar pievienojas Lisabonas klubam. Pirms viņa komandas rindas papildinājuši 23 gadus vecais Čīles izlases uzbrūkošā tipa pussargs Matiass Fernandezs, kurš iepriekšējās divas sezonas pārstāvējis ''Villarreal'', un 20 gadus vecais Ekvadoras izlases pussargs/uzbrucējs Felipe Saisedo, kurš portugāļu klubam tiks izīrēts uz vienu sezonu no Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester City''.

Cik zināms, Lisabonas ''Sporting'' ir FK ''Ventspils'' pretinieki Eiropas līgas grupu turnīrā. Kopā ar mūsu komandu un ''Sporting'' D grupā spēlēs arī Vācijas Bundeslīgas klubs ''Hertha'' un Nīderlandes ''SC Heerenveen''.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +5 [+] [-]

, 2009-08-31 17:57, pirms 15 gadiem
Bet pret tādiem spēlētājiem spēlējot augs Ventspils gados jaunāko futbolistu līmenis.

  +3 [+] [-]

, 2009-08-31 18:05, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Bet pret tādiem spēlētājiem spēlējot augs Ventspils gados jaunāko futbolistu līmenis.
tieši tā, varbūt arī visiem zaudēs, taču progress būs neizbēgams(protams, ja vien tiks laukumā)

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:11, pirms 15 gadiem
hmm es domaju tad sogad butu jasuta jauniem,un pec gada,bus optimali japastiprina komanda ar arzemniekiem,un tad jacensas atjartot si gada poanakums.

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:12, pirms 15 gadiem
izcili, Angulo parādīs klasi Sportingā, savukārt Sportingam ļoti noderēs viņa tipa spēlētājs.

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:15, pirms 15 gadiem
tas butu tik ideaal redzet kadu latvijas komandu sada turniiraa ,bet tadu kas labi speele ,varetu apvienoties un uztaisiit ko lidzigu dinamo,tas but tikai pluss.

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:27, pirms 15 gadiem
harjax rakstīja: tas butu tik ideaal redzet kadu latvijas komandu sada turniiraa ,bet tadu kas labi speele ,varetu apvienoties un uztaisiit ko lidzigu dinamo,tas but tikai pluss.
un, kur spēlētu tāda superkomanda? kurā līgā? Nedomāju, ka Virslīgā... Arī jāspēlē Krievijā?

     [+] [-]

, 2009-08-31 19:16, pirms 15 gadiem
elwisss86 rakstīja: un, kur spēlētu tāda superkomanda? kurā līgā? Nedomāju, ka Virslīgā... Arī jāspēlē Krievijā?
super satavu liktu uz cl spelem lmt vajo ,jaunos.

     [+] [-]

, 2009-08-31 19:27, pirms 15 gadiem
harjax rakstīja: super satavu liktu uz cl spelem lmt vajo ,jaunos.
supersastāvam labu spēļu prakse tāpat vajadzīga, lai tiktu vispār līdz tai CL

     [+] [-]

, 2009-08-31 19:37, pirms 15 gadiem
Tad beidzot Angulo atstāj Valensiju... Sen tam jau bija jānotiek - pati vadība teica, ka nevēlas viņu paturēt! Sporting vēlviens labs papildinājums - Fernandezs un Saisedo jau tā ir labi un tagad vēl Angulo. Lai veicas viņam jaunajā klubā, bet ne pret FKV!