Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Atromitos" vēlas iegūt Kempbelu

"Atromitos" vēlas iegūt Kempbelu
Sols Kempbels
Foto: AFP

Grieķijas Superlīgas jaunpienācēja "Atromitos" komanda savās rindās vēlas iegūt labi pazīstamo Anglijas aizsargu Solu Kempbelu, kurš pēdējās sezonas pavadījis "Portsmouth".

"Atromitos" iepriekšējā sezonā nodrošināja sev vietu Grieķijas Superlīgā. Klubs ļoti aktīvi gatavojas jaunajam izaicinājumam, parakstot līgumu ar jaunu galveno treneri (Giorgios Doniss), kā arī vairākiem futbolistiem. Tagad kluba vadība plāno izteikt piedāvājumu Anglijas aizsargam Solam Kempbelam.

34 gadus vecais futbolists kopš 2006. gada pārstāv Anglijas Premjerlīgas klubu "Portsmouth", bet līdz tam spēlējis arī Londonas "Arsenal". Portsmutas klubs piedāvāja spēlētājam jaunu divu sezonu līgumu, taču spēlētājs atteicās no šī piedāvājuma, jo viņu neapmierināja viņam piedāvātā alga.

Arī pats futbolists izteicās, ka vēlētu savu karjeru noslēgt kādā ārzemju klubā. Neskaitot "Atromitos", interesi par pieredzējušā aizsarga pakalpojumiem izrādījuši arī vairāki citi klubi - "Fenerbahce", "Basel", "Aston Villa", kā arī "St.Ettiene".

Izmantotie resursi:
sportingreece.com
mirror.co.uk


, 2009-06-28 17:56, pirms 15 gadiem
Grieķi baigi aktīvie
, 2009-06-28 18:01, pirms 15 gadiem
Velns, shitaa jau driiz buus jaasaak Griekjijas liiga veerot - Gilberto, Cisse, ja veel Kempbels, tad taa liiga kljuutu vairaak kaa simpaatiska manai acij...
Lai veicas Solam!
, 2009-06-28 21:43, pirms 15 gadiem
Eiropai ir vajadzīga šāda spēlētāju rokāde, jo tas, ka EPL ir sapulcējušies liela daļa ftubolistu nenāk par labu kopējam futbola līmenim.
Jo vairāk labu spēlētājuy spēlēs dažādās Eiropas līgās jo labāk futbolam kopumā!
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
1

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.