Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: "Benfica" fanu milzīgais atbalsts ukraini Jaremčuku aizkustina līdz asarām

Lisabonas "Benfica" vakar Portugāles futbola čempionātā savā laukumā pārspēja Gimarainšas "Vitoria" (3:0). 62. minūtē laukumā ar pašam negaidītu kapteiņa apsēju un milzīgu ovāciju pavadībā devās Ukrainas izlases uzbrucējs Romans Jaremčuks, kurš šosezon 16 spēlēs guvis sešus vārtus, bet Čempionu līgā 10 spēlēs iesitis divas reizes. Vasarā "Benfica" viņu par 17 miljoniem eiro nopirka no Beļģijas "Gent", kas bija viens no iemesliem Darko Lemajiča vēlākai pārejai no RFS uz "Gent". Valstsvienībā Jaremčuks 36 spēlēs ir guvis 12 vārtus.

Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix
9

Ronaldu ar 35 vārtiem sezonā kļūst par Saūda Arābijas līgas rekordistu

Futbola sezona noslēgusies arī Saūda Arābijas futbola līgā, kurā par čempioni kļuva ''Al-Hilal''. Otro vietu ieņēma Krištianu Ronaldu pārstāvētā ''Al-Nassr'', portugālim sezonas laikā iesitot 35 vārtus un kļūstot par jauno līgas rekordistu gūtajos vārtos.
Foto: AP/Scanpix

Pēc "Brondby" zaudējuma par Dānijas čempioni futbolā kļūst "Midtjylland"

LETA--AP. "Midtjylland" vienība pēc konkurentes "Brondby" neveiksmes svētdien izcīnīja Dānijas čempiontitulu futbolā.
Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
2

"Club Brugge" pēdējā kārtā nodrošina 19. Beļģijas čempiontitulu

LETA--AP. "Club Brugge" vienība svētdien nodrošināja Beļģijas čempiontitulu futbolā 19.reizi kluba vēsturē.