Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Maiami ''Inter'' bez Mesi zaudē pirmajā CONCACAF Čempionu kausa 1/4 fināla spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Maiami ''Inter'' bez Mesi zaudē pirmajā CONCACAF Čempionu kausa 1/4 fināla spēlē
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz ceturtdienu CONCACAF Čempionu kausa ceturtdaļfināla pirmajā mačā zaudēja Maiami ''Inter'', kas, otro puslaiku spēlējot mazākumā, ar 1:2 piekāpās ''Monterrey''. Spēlē nepiedalījās kluba lielākā zvaigzne Lionels Mesi, kurš turpina atlabt no paceles cīpslas traumas.

CONCACAF Čempionu kausa ceturtdaļfināla pirmajā spēlē zaudēja Maiami ''Inter'', kas, spēlējot bez traumētā Lionela Mesi, ar 1:2 piekāpās ''Monterrey''. Atbildes mačs gaidāms pēc nedēļas, 11. aprīlī.

Mesi jau ilgāku laiku cīnās ar paceles cīpslas traumu. Lai arī pirms spēles viņš trenējās kopā ar komandu, ceturtdaļfināla pirmo spēli argentīnietis vēroja no tribīnēm, jo neatradās kluba pieteikumā. Pēc spēles kluba treneris pauda, ka viņš jūtoties labāk, taču pagaidām nekonkretizēja, kad Mesi varētu atgriezties ''Inter'' sastāvā.

''Inter'' pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā, bet otrajā puslaikā pēc tam, kad Dāvids Ruiss nopelnīja sarkano kartīti un atstāja mājiniekus mazākumā, iniciatīva pārgāja ''Monterrey'' pusē. Pretiniekiem vairākumu izdevās pārvērst rezultātā - Horhe Rodrigess 89. minūtē guva komandas otros vārtus.

Citās Čempionu kausa ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs uzvarēja ''Pachuca'' un ''America'', bet mačs starp ''Columbus Crew'' un ''Tigres'' noslēdzās neizšķirti.