Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Arī Džerārds dodas uz Saūda Arābiju un kļūst par ''Al-Ettifaq'' treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī Džerārds dodas uz Saūda Arābiju un kļūst par ''Al-Ettifaq'' treneri
Džons Makgins un Stīvens Džerārds. Foto: Reuters/Scanpix

Saūda Arābijas futbola komanda ''Al-Ettifaq'' paziņojusi, ka turpmāk par tās galveno treneri strādās anglis Stīvens Džerārds, kura pēdējā darbavieta bija Anglijas Premjerlīgas klubā ''Aston Villa''.

Bijušais Glāzgovas ''Rangers'' un ''Aston Villa'' galvenais treneris Stivens Džerārds trenera karjeru turpinās Saūda Arābija, kļūstot par ''Al-Ettifaq'' speciālistu. Klubs savā paziņojumā nav minējis abu pušu vienošanās ilgumu.

Saūda Arābija kļuvusi par populāru galamērķi futbolistu un treneru vidū. Šī gada sākumā ''Al-Nassr'' pastiprināja portugālis Krištianu Ronaldu, bet šajā starpsezonā uz šo valstu klubiem karjeru turpināt devušies tādi zināmi futbolisti kā Karims Benzemā, Ngolo Kantē un Rubens Nevešs.

Savas trenera karjeras laikā Džerārds no 2018. gada strādāja Skotijas Premjerlīgas klubā ''Rangers'', 2020./2021. gada sezonā ar to kļūstot par turnīra čempionu. Pie tam, ''Rangers'' tas kļuva par pirmo titulu desmit gadu laikā. 2021. gada novembrī viņš kļuva par Anglijas ''Aston Villa'' speciālistu, taču 2022./2023. gada sezonas ievadā tika atbrīvots no darba.

Kā futbolists Džerārds lielāko daļu karjeras pavadījis ''Liverpool'', ar kuru izcīnījis UEFA Čempionu līgas kausu. Karjeru viņš noslēdza ASV vienībā Losandželosas ''Galaxy''.

''Al-Ettifaq'' pagājušajā Saūda Arābijas čempionātā 16 komandu konkurencē ierindojās septītajā vietā, 30 spēļu laikā izcīnot 37 punktus. No čempiones ''Al-Ittihad'' tā atpalika par 35 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://ettifaq.com/news/03-07-2023/

     [+] [-]

, 2023-07-04 01:52, pirms 11 mēnešiem
Money talks!